B a R a N
مدير ارشد تالار
برترین ها: شاید چند روزی زمان ببرد، مجلههای گوناگون را ورق بزنی، سایتهای مختلف را بگردی، از دوستانت ایده بخواهی، بارها تست بزنی و بارها اشتباه كنی، بارها غذایت را نپسندی، بارها اسپاگتی را آبكش كنی و بارها گوجهفرنگی، سیر، قارچ و فلفل سبز را برش دهی و بارها تابه را تاب دهی و بارها غذا را تست كنی همراه با دوستانت تا آخر كار به آنچه میخواهی برسی، این كار بیشتر آشپزهاست. این برنامهای است كه هر آشپزی برای خودش در نظر میگیرد و برای این ششگانه با اسپاگتی سبزیجات نیز همین اتفاق افتاده است، این شش پیشنهاد طبخ پاستا را امتحان كنید كه به ویژه برای دوستداران و علاقهمندان سبزیجات توصیه میشود، همه این اتفاقات به خاطر یك مشت اسپاگتی رخ میدهد.
مواد لازم:
سیر خردشده را به همراه فلفلسبز و پیاز در روغن زیتون تفت دهید، سپس ذرت و پس از زمان كمی گوجهفرنگی و سپس قارچ را به مواد داخل تابه بیفزایید، حرارت دادن را تا جایی ادامه دهید كه گوجهفرنگی له نشود و غذایتان زیباییاش را از دست ندهد، سپس نمك و فلفل را اضافه كرده و در آخر اسپاگتی آبكش شده را با مایه مواد تركیب كرده و پس از چند بار جلو و عقب كردن تابه و حرارت دیدن مواد، اكنون غذایتان آماده سرو كردن است، پنیر پارمزان را روی پاستا ریخته و میل كنید.
نکته :
برای پخت این اسپاگتی میتوانید چند ثانیه پیش از خاموش کردن شعله گاز از مقدار کمی سویا سس برای خوش نمک و متفاوت شدن طعم غذایتان استفاده کنید.

اسپـاگتی سیروگوجهفرنگی
مواد لازم:
- فلفل سبز : 20 گرم
- پیاز : 15 گرم
- سیر خرد شده : 10 گرم
- ذرت: 15 گرم
- روغن زیتون : به مقدار لازم
- گوجه فرنگی : 20 گرم
- قارچ : 20 گرم
- نمک و فلفل : به مقدار لازم
- اسپاگتی آبکش شده : 70 گرم
- پنیر پارمزان : به مقدار لازم
سیر خردشده را به همراه فلفلسبز و پیاز در روغن زیتون تفت دهید، سپس ذرت و پس از زمان كمی گوجهفرنگی و سپس قارچ را به مواد داخل تابه بیفزایید، حرارت دادن را تا جایی ادامه دهید كه گوجهفرنگی له نشود و غذایتان زیباییاش را از دست ندهد، سپس نمك و فلفل را اضافه كرده و در آخر اسپاگتی آبكش شده را با مایه مواد تركیب كرده و پس از چند بار جلو و عقب كردن تابه و حرارت دیدن مواد، اكنون غذایتان آماده سرو كردن است، پنیر پارمزان را روی پاستا ریخته و میل كنید.
نکته :
برای پخت این اسپاگتی میتوانید چند ثانیه پیش از خاموش کردن شعله گاز از مقدار کمی سویا سس برای خوش نمک و متفاوت شدن طعم غذایتان استفاده کنید.