• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دستور پخت انواع اسپاگتی سبزیجات

B a R a N

مدير ارشد تالار
برترین ها: شاید چند روزی زمان ببرد، مجله‌های گوناگون را ورق بزنی، سایت‌های مختلف را بگردی، از دوستانت ایده بخواهی، بارها تست بزنی و بارها اشتباه كنی، بارها غذایت را نپسندی، بارها اسپاگتی را آبكش ‌كنی و بارها گوجه‌فرنگی، سیر، قارچ و فلفل سبز را برش ‌دهی و بارها ‌تابه را تاب ‌دهی و بارها غذا را تست كنی همراه با دوستانت تا آخر كار به آنچه می‌خواهی برسی، این كار بیشتر آشپزهاست. این برنامه‌ای است كه هر آشپزی برای خودش در نظر می‌گیرد و برای این شش‌گانه با اسپاگتی سبزیجات نیز همین اتفاق افتاده است، این شش پیشنهاد طبخ پاستا را امتحان كنید كه به ویژه برای دوستداران و علاقه‌مندان سبزیجات توصیه می‌شود، همه این اتفاقات به خاطر یك مشت اسپاگتی رخ می‌دهد.

106255_952.jpg


اسپـاگتی سیروگوجه‌فرنگی

مواد لازم:

  • فلفل سبز : 20 گرم
  • پیاز : 15 گرم
  • سیر خرد شده : 10 گرم
  • ذرت‌: 15 گرم
  • روغن زیتون : به مقدار لازم
  • گوجه فرنگی : 20 گرم
  • قارچ : 20 گرم
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم
  • اسپاگتی آبکش شده : 70 گرم
  • پنیر پارمزان : به مقدار لازم
دستور پخت :

سیر خردشده را به همراه فلفل‌سبز و پیاز در روغن زیتون تفت دهید، سپس ذرت و پس از زمان كمی گوجه‌فرنگی و سپس قارچ را به مواد داخل ‌تابه بیفزایید، حرارت دادن را تا جایی ادامه دهید كه گوجه‌فرنگی له نشود و غذایتان زیبایی‌اش را از دست ندهد، سپس نمك و فلفل را اضافه كرده و در آخر اسپاگتی آبكش شده را با مایه مواد تركیب كرده و پس از چند بار جلو و عقب كردن ‌تابه و حرارت دیدن مواد، اكنون غذایتان آماده سرو كردن است، پنیر پارمزان را روی پاستا ریخته و میل كنید.

نکته :

برای پخت این اسپاگتی می​توانید چند ثانیه پیش از خاموش کردن شعله گاز از مقدار کمی سویا سس برای خوش نمک و متفاوت شدن طعم​ غذایتان استفاده کنید.
 

B a R a N

مدير ارشد تالار
106256_256.jpg


اسپاگتی قارچ ، زیتون​و جعفری

مواد لازم :

  • قارچ : 20 گرم
  • زیتون : چند عدد درشت
  • فلفل تند : 10 گرم
  • سیر خرد شده : 10 گرم
  • گوجه فرنگی : 20 گرم
  • جعفری خرد شده : 25 گرم
  • نمک و فلفل : به مقدار دلخواه
  • اسپاگتی آبکش شده : 70 گرم
  • سرکه بالزامیک : 10 گرم
  • پنیر پارمزان : به مقدار لازم
دستور پخت :

برای طبخ این پاستا باید این نكته را در نظر گرفت كه تازه بودن وکم حرارت دیدن گوجه‌فرنگی و جعفری باعث ایجاد یك هارمونی خوب در پاستای ما می‌شود. در آغاز قارچ، زیتون، فلفل تند، سپس سیر تازه خردشده را در روغن زیتون تفت داده و در‌ آخرگوجه‌فرنگی و جعفری خردشده را به مواد قبلی اضافه كنید. اكنون زمان افزودن نمك و فلفل و سپس اسپاگتی آبكش‌شده است. در آخرین لحظه قبل از خاموش كردن شعله مقدار كمی سركه بالزامیك اضافه می‌كنید، اكنون غذای شما آماده است، با مقدار كمی پنیر پارمزان میل كنید.


 

B a R a N

مدير ارشد تالار
106257_589.jpg


اسپاگتی ریحانو فلفل‌سبز

مواد لازم:



  • فلفل سبز : 25 گرم
  • مغز گردو : 15 گرم
  • سیر خرد شده : 10 گرم
  • روغن زیتون : به مقدار لازم
  • ریحان خرد شده : 25گرم
  • قارچ : 20 گرم
  • نمک و فلفل:به مقدار دلخواه
  • اسپاگتی آبکش شده : 70 گرم
  • پنیر پارمزان : به مقدار لازم
دستور پخت :

فلفل سبز را به صورت طولی برش زده سپس همراه مغز گردوی خردشده و همچنین سیر تازه خردشده در روغن زیتون تفت می‌دهیم، پس از كمی حرارت دیدن، ریحان خردشده و قارچ را به مواد داخل ‌تابه اضافه كرده تا خوب جا بیفتد.پس از اینكه ریحان خردشده كمی آب خود را از دست داد، نمك و ادویه را اضافه كرده و در آخر اسپاگتی را با مایه مواد تركیب كنید. اكنون غذا آماده سرو كردن است كه همراه پنیر پارمزان میل ‌شود.



فوت آشپزی:

به جای پنیر پارمزان اسپاگتی‌تان را با پنیرچدار یا پنیر بلوچیز رنده شده هم می‌توانید‌سرو کنید.


 

B a R a N

مدير ارشد تالار
106258_412.jpg

اسپـاگتی​كلم بروكلی

مواد لازم:

  • کلم بروکلی : 20 گرم
  • هویج : 10 گرم
  • روغن زیتون : به مقدار لازم
  • سیر خرد شده : 10 گرم
  • زیتون : چند عدد درشت
  • جعفری خرد شده : 20 گرم
  • سس خردل : 5 گرم
  • نمک و فلفل : به اندازه دلخواه
  • اسپاگتی آبکش شده : 70 گرم
  • پنیر پارمزان : به مقدار لازم
دستور پخت ‌:

ابتدا كلم بروكلی و هویج كه از همه مواد دیرپزتر است را در روغن زیتون تفت داده سپس سیر خردشده و زیتون را به مواد درون ‌تابه افزوده و در آخر جعفری خردشده را نیز می‌افزاییم.


پس از اینكه بر اثر حرارت تركیب غذایی‌مان خوب جا افتاد و آب اضافی خود را از دست داد، مقدار مختصری سس خردل و سپس نمك و فلفل و اسپاگتی آبكش‌شده را به آن اضافه كرده و پس از حرارت دیدن پاستا آن را سرو ‌و با پنیر پارمزان میل كنید.



فوت آشپزی:

اگر پنیر پارمزان در دسترس‌تان نبود می‌توانید ازانواع پنیر پیتزاهم استفاده کنید.
 

B a R a N

مدير ارشد تالار
106259_423.jpg


اسپـاگتی هزارجزیره


مواد لازم:

  • کدو : 10 گرم
  • هویج : 10 گرم
  • فلفل رنگی : 40 گرم
  • زیتون : 8 عدد درشت
  • کلم بروکلی : 10 گرم
  • پیاز : 10 گرم
  • سیر خرد شده : 10 گرم
  • لوبیا سبز : 15 گرم
  • روغن زیتون : به مقدار لازم
  • نمک و فلفل : به مقدار دلخواه
  • اسپاگتی آبکش شده : 70 گرم
  • پنیر پارمزان : به مقدار لازم
دستور پخت‌:

این یك پاستای متنوع و هوس‌انگیز است. سبزیجات كبابی شامل كدو، هویج، فلفل سبز، زیتون، كلم بروكلی، پیاز، سیر برش خرده، لوبیاسبزی​كه از قبل آبپز شده است و در آخر گوجه‌فرنگی را در روغن زیتون تفت ‌دهید، زمان تفت دادن و نحوه سرخ كردن مواد در ‌تابه باید به صورتی باشد كه نه مواد خام بمانند و نه در اثر حرارت زیاد آب و ارزش غذایی خود را از دست بدهند، سپس نمك و فلفل و بعد اسپاگتی آبكش شده را به مواد ‌تابه اضافه كنید. اكنون پاستای سبزیجات شما آماده است و می‌توانید همراه پنیر پارمزان میل كنید.

نکته:

هر نوع سبزیجات یا صیفی جاتی که مورد علاقه​تان است​را می​توانید به​مقدار مختصری با دیگر مواد این اسپاگتی ترکیب کنید،مانند بادمجان یا پیاز،مطمئن باشید اسپاگتی​تان طعم خوبی خواهد گرفت.
 

B a R a N

مدير ارشد تالار
106260_513.jpg


اسپـاگتی سبز


مواد لازم برای 4 نفر:

  • اسفناج تازه : 20 گرم
  • اسفناج میکس شده : 20 گرم
  • فلفل رنگی : 30 گرم
  • پیاز :10 گرم
  • روغن زیتون : به مقدار لازم
  • قارچ : 20 گرم
  • نمک و فلفل : به مقدار دلخواه
  • اسپاگتی آبکش شده : 70 گرم
  • سرکه بالزامیک : به مقدار لازم
  • پنیر پارمزان : به مقدار لازم
دستور پخت:

نام دیگر این اسپاگتی، اسپاگتی قارچ و اسفناج است. در این اسپاگتی هم از اسفناج تازه و هم اسفناج میكس شده استفاده می‌كنیم تا هم از نظر طعم و هم از نظر شكل غذایی منحصربه‌فرد باشد. در آغاز فلفل رنگی و پیاز برش خرده را در روغن زیتون تفت داده، سپس قارچ را به مواد اضافه می‌كنیم، پس از حرارت دیدن تركیبات غذایی‌مان، اسفناج تازه و سپس اسفناج میكس‌شده را افزوده و پس از اضافه كردن نمك و فلفل، اسپاگتی آبكش‌شده را نیز با آن تركیب كرده و قبل از خاموش كردن شعله مقدار مختصری سركه بالزامیك را افزوده و غذا را در بشقاب می‌ریزیم و با پنیر پارمزان میل می‌كنیم.

فوت آشپزی:


دلیل‌استفاده از سرکه بالزامیک در پاستا،ایجاد طعمی جدید و متفاوت در غذای شماست.سرکه بالزامیک به شرط آنکه در مرحله آخر به پاستای شما اضافه شود و زیاد حرارت نبیند،یک نوع ترشی و شوری خاص به غذا می‌بخشد.
 

B a R a N

مدير ارشد تالار

چند نكته درباره پخت شش‌گانه اسپاگتی سبزیجات‌:

1- میزان در نظر گرفته شده روغن زیتون برای این پاستاها قابلیت افزایش یا كاهش بستگی به ذائقه و سلیقه‌تان را دارد.

2 - وقتی سیر را تفت می‌دهید پس از میل كردن، عطر سیر غالب نخواهد بود و دهانتان آنچنان بوی سیر نخواهد گرفت.

3 - ترجیح این است كه سبزیجات،‌زنده و تازه از روی شعله برداشته شود.

4 - سبزیجات معطر مانند ریحان و جعفری را به عنوان آخرین مواد اضافه كنید تا طراوت، طعم، رنگ و تازگی خود را حفظ كند.

5- بهتر این​است که حرارت شعله گاز خیلی زیاد نباشد،تا سبزیجات درون ماهی​تابه ارزش غذایی و تازگی خود را از دست ندهند.

6- تاب دادن مواد غذایی درون ماهی​تابه باعث پختن یک شکل و یک دست تمامی مواد موجود در پاستای شما خواهد شد.

 
بالا