B a R a N
مدير ارشد تالار
برترین ها: همبرگر یا به صورت صحیحتر، هامبورگر یكی از اولین غذاهای فرنگی است كه به صورت عمومی در ایران عرضه شد و با اقبالی باورنكردنی مواجه شد؛ به طوری كه در حال حاضر همبرگر یكی از محبوبترین و پرفروشترین غذاها در ایران است و كارخانههای بسیاری انواع متفاوت آن را تولید و عرضه میكنند.
1- در صورت امکان همبرگر را روی زغال یا كبابپز تهیه كنید. اگر آن را سرخ میكنید، تابه را فقط چرب كنید.
2- بعد از سرخ كردن هر سری همبرگر، تابه را با حوله كاغذی پاك كنید تا چربیهای سوخته پاك شود.
3- هرگز حرارت را زیاد نكنید، چون دور همبرگرها سرخ شده و مركز آن خام میماند و گوشت باد میكند.
4- هرگز حرارت را خیلی كم نكنید، چون همبرگر آب میاندازد.
5- اگر در بافت برگر از پنیر استفاده میكنید، آن را زود به زود برگردانید.
6- اگر روی همبرگرتان از پنیر استفاده میكنید، پس از اینكه آماده شد آن را برگردانید، سپس ورقه پنیر تست یا چدار را كه به دمای محیط رسید روی آن قرار داده و پس از یك دقیقه آن را داخل نان بگذارید.
7- میتوانید نان را نصف كرده و هرقسمت را از داخل روی گریل یا در تابه كمی سرخ كنید.
8- همیشه مخلفات برگر را در قسمت بالای نان قرار دهید.
نام: همبرگر
نام خانوادگی: كوبیده
شاید یكی از دلایل این استقبال بینظیر از همبرگر، شباهت نزدیك آن به كباب كوبیده است. مواد تشكیلدهنده هر دو گوشت، پیاز، نمك و فلفل است و تنها تفاوت در این است كه در همبرگر از گوشت گوساله استفاده میشود كه در حال حاضر در تهیه كباب كوبیده هم گوشت گوساله درصد بالایی دارد و مقدار كمی گوشت گوسفند با آن مخلوط میشود؛ پس تفاوت چندانی ندارند.

نكاتی كه باید در تهیه همبرگر رعایت كرد
1- در صورت امکان همبرگر را روی زغال یا كبابپز تهیه كنید. اگر آن را سرخ میكنید، تابه را فقط چرب كنید.
2- بعد از سرخ كردن هر سری همبرگر، تابه را با حوله كاغذی پاك كنید تا چربیهای سوخته پاك شود.
3- هرگز حرارت را زیاد نكنید، چون دور همبرگرها سرخ شده و مركز آن خام میماند و گوشت باد میكند.
4- هرگز حرارت را خیلی كم نكنید، چون همبرگر آب میاندازد.
5- اگر در بافت برگر از پنیر استفاده میكنید، آن را زود به زود برگردانید.
6- اگر روی همبرگرتان از پنیر استفاده میكنید، پس از اینكه آماده شد آن را برگردانید، سپس ورقه پنیر تست یا چدار را كه به دمای محیط رسید روی آن قرار داده و پس از یك دقیقه آن را داخل نان بگذارید.
7- میتوانید نان را نصف كرده و هرقسمت را از داخل روی گریل یا در تابه كمی سرخ كنید.
8- همیشه مخلفات برگر را در قسمت بالای نان قرار دهید.
نام: همبرگر
نام خانوادگی: كوبیده
شاید یكی از دلایل این استقبال بینظیر از همبرگر، شباهت نزدیك آن به كباب كوبیده است. مواد تشكیلدهنده هر دو گوشت، پیاز، نمك و فلفل است و تنها تفاوت در این است كه در همبرگر از گوشت گوساله استفاده میشود كه در حال حاضر در تهیه كباب كوبیده هم گوشت گوساله درصد بالایی دارد و مقدار كمی گوشت گوسفند با آن مخلوط میشود؛ پس تفاوت چندانی ندارند.