• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دستور پخت بزقورمه؛ غذای اصیل کرمانی

B a R a N

مدير ارشد تالار
پیاز را خرد و با روغن سرخ کنید و نصف آن را برای تزئین کنار بگذارید و در نصف مابقی، سیر را خرد کنید بریزید، تفت دهید و زردچوبه و فلفل را هم بریزید.

چاشنیک:


  • نوع غذا: خورشت
  • وعده غذایی: ناهار شام
  • زمان پخت : 120دقیقه
  • زمان آماده سازی مواد: 0دقیقه



مواد لازم مناسب برای 6 تا 8 نفر


  • نخود : یک پیمانه
  • پیاز : یک کیلوگرم
  • سیر : یک بوته
  • گوشت بدون استخوان : 500 گرم
  • کشک : به میزان لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
  • زعفران دم کرده : یک قاشق سوپخوری
  • نعنا داغ : به میزان لازم
  • گردو خرد شده : به میزان لازم
  • آب : 2 پیمانه

طرز تهیه

1. پیاز را خرد و با روغن سرخ کنید و نصف آن را برای تزئین کنار بگذارید و در نصف مابقی، سیر را خرد کنید بریزید، تفت دهید و زردچوبه و فلفل را هم بریزید.

2. گوشت را بریزید، سپس یک تفت دهید.

3. نخودها را از قبل چند ساعتی خیس کنید، آب روی نخود را خالی و دوباره آب بریزید. روی حرارت بگذارید تا چند دقیقه بجوشد و آبش را خالی کنید تا نفخ نخودها گرفته شود.

4. نخودها را داخل قابلمه گوشت بریزید. آب روی آن بریزید و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و بعد از پخت آنها را کاملاً له کنید.

5. کشک و زعفران را به مایه اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کاملاً جا بیفتد.

6. نمک آن را در وهله آخر بریزید، در ظرف بکشید و با کشک، پیاز داغ، گردو و نعنا داغ تزئین و میل کنید.
 
بالا