دست پيچ گوشت يا رولت
مواد لازم
1) ريحان.................................به مقدار لازم
2) گوشت تكه اي گوساله ............150 تا 200 گرم
3) پنير پيتزا............................به مقدار لازم
4) فلفل سياه.............................كم
5) سس خردل..........................4 ق سوپ خوري
6) سس سويا ..........................2ق چايخوري
7) روغن زيتون......................2 ق سوپ خوري
طرز تهيه
گوشت مثل مال بيفتك كوبيده به شكل مربع كه ضخامتش به 5/0 cm برسه در يك ظرف جدا سس خردل و سس سويا ، روغن زيتون ريخته و خوب بهم زده در يك ظرف صاف اين مخلوط را ريخته و گوشت ها را داخل اين مخلوط طعم دار كرده بعد در آورده و رويش را فلفل سياه زده و داخلش را با پنير و ريحان پر كرده بعد پيچيده مثل فرش و با خلال دندان سفت كرده تا باز نشود بعد بين هر خلال دندان را تكه تكه كرده و تو ماهيتابه با روغن سرخ كرده با شعله كم .
مواد لازم
1) ريحان.................................به مقدار لازم
2) گوشت تكه اي گوساله ............150 تا 200 گرم
3) پنير پيتزا............................به مقدار لازم
4) فلفل سياه.............................كم
5) سس خردل..........................4 ق سوپ خوري
6) سس سويا ..........................2ق چايخوري
7) روغن زيتون......................2 ق سوپ خوري
طرز تهيه
گوشت مثل مال بيفتك كوبيده به شكل مربع كه ضخامتش به 5/0 cm برسه در يك ظرف جدا سس خردل و سس سويا ، روغن زيتون ريخته و خوب بهم زده در يك ظرف صاف اين مخلوط را ريخته و گوشت ها را داخل اين مخلوط طعم دار كرده بعد در آورده و رويش را فلفل سياه زده و داخلش را با پنير و ريحان پر كرده بعد پيچيده مثل فرش و با خلال دندان سفت كرده تا باز نشود بعد بين هر خلال دندان را تكه تكه كرده و تو ماهيتابه با روغن سرخ كرده با شعله كم .