• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دعوت از 20 بازيكن در اولين جلسه كادر فني تيم ملي فوتسال

ahmadfononi

معاونت انجمن
اولين جلسه کادر فني تيم ملي فوتسال در سال جديد براي تصميم‌گيري در مورد نفرات دعوتي به اردو و شرکت در تورنمنت‌هاي بين‌المللي روز گذشته (يکشنبه) تشکيل شد.

00028621.jpg

با تمديد قرارداد حسين شمس با فدراسيون فوتبال، قرار بود استارت تمرينات تيم ملي فوتسال از روز سه ارديبهشت زده شود که با منتفي شدن مصاف دوستانه با روماني در دهه سوم ارديبهشت ماه، اين اردو نيز به خرداد ماه موکول شد.
در همين راستا اولين نشست کادر فني تيم ملي براي تصميم‌گيري در مورد نفرات دعوتي به اولين اردوي اين تيم در سال 90 بعدازظهر روز گذشته (يکشنبه) تشکيل شد.
حسين شمس، علي صانعي و امير فراشي در اين نشست حضور داشتند.

در شرايطي که پيش از اين قرار بود 18 بازيکن به اردو دعوت شوند، تعداد اردونشينان به 20 نفر افزايش پيدا کرد.
با توجه به اينکه تيم‌هاي باشگاهي استارت تمرينات خود براي شرکت در ليگ 90 را از ارديبهشت ماه خواهند زد، ترتيبي اتخاذ شد تا جايي که امکان دارد تمرينات تيم ملي تداخلي با برنامه‌هاي باشگاهي نداشته باشد.
برنامه بعدي تيم شمس، حضور در تورنمنت شش جانبه چين است که تاکنون علاوه بر دو تيم ايران و چين، حضور تيم‌هاي برزيل و ژاپن در آن مسجل شده است.
اين رقابت‌ها اواخر خرداد برگزار مي‌شود.
شرکت در تورنمنت شش جانبه تايلند و گرندپريکس برزيل هم در برنامه ماه‌هاي آينده تيم ملي فوتسال قرار دارد.
همچنين سرمربي تيم ملي فوتسال نيز روزهاي 19 تا 23 ارديبهشت ماه براي حضور در همايش ساليانه فيفا در اسپانيا حضور خواهد داشت.
 
بالا