B a R a N
مدير ارشد تالار
دلمهی برگ مو بدون گوشت
مواد لازم
• 300 گرم برگ مو
• نصف پیمانه روغن زیتون یا روغن آفتابگردان
• 2 عدد پیاز
• 1 پیمانه برنج
• 6 عدد پیازچه
• یک سوم پیمانه شوید تازه خرد شده
• 1 قاشق غذاخوری نعنا تازه خرد شده
• 1 قاشق غذاخوری آبلیمو
• نمک و فلفل
طرز تهیه
1. برگ مو را بشویید و در آب ولرم برای 1 ساعت خیس کنید. سپس آبکشی کرده و کنار بگذارید.
2. نصف از روغن را در تابه بریزید و پیاز خرد شده را به آن بیفزایید و اجازه دهید با حرارت ملایم برای 5 دقیقه سرخ شود.
3. برنج پخته شده، نعنا، شوید، پیازچه، نمک، فلفل و آبلیمو را به پیاز اضافه و با هم مخلوط کنید سپس از روی حرارت بردارید.
4. یک قاشق غذاخوری یا 3 قاشق چایخوری از مایه را وسط برگ مو گذاشته و ابتدا لبه انتهایی برگ، سپس دو لبه کناری را روی مواد بگذارید و برگ را لوله کنید، بقیه دلمهها را به همین طریق آماده کنید.
5. چند عدد از برگ مو را کف قابلمه متوسطی قرار دهید و دلمه را روی آن و کنار هم بچینید، سپس بقیه روغن و 1.5 پیمانه آب روی دلمهها بریزید. یک بشقاب یا وسیله شبیه به آن روی دلمهها بگذارید تا هنگام پخت از هم باز نشود.
6. بعد از اینکه آب دلمه بجوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید آب دلمهها تبخیر و دلمهها پخته شوند. سپس در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.
مواد لازم
• 300 گرم برگ مو
• نصف پیمانه روغن زیتون یا روغن آفتابگردان
• 2 عدد پیاز
• 1 پیمانه برنج
• 6 عدد پیازچه
• یک سوم پیمانه شوید تازه خرد شده
• 1 قاشق غذاخوری نعنا تازه خرد شده
• 1 قاشق غذاخوری آبلیمو
• نمک و فلفل
طرز تهیه
1. برگ مو را بشویید و در آب ولرم برای 1 ساعت خیس کنید. سپس آبکشی کرده و کنار بگذارید.
2. نصف از روغن را در تابه بریزید و پیاز خرد شده را به آن بیفزایید و اجازه دهید با حرارت ملایم برای 5 دقیقه سرخ شود.
3. برنج پخته شده، نعنا، شوید، پیازچه، نمک، فلفل و آبلیمو را به پیاز اضافه و با هم مخلوط کنید سپس از روی حرارت بردارید.
4. یک قاشق غذاخوری یا 3 قاشق چایخوری از مایه را وسط برگ مو گذاشته و ابتدا لبه انتهایی برگ، سپس دو لبه کناری را روی مواد بگذارید و برگ را لوله کنید، بقیه دلمهها را به همین طریق آماده کنید.
5. چند عدد از برگ مو را کف قابلمه متوسطی قرار دهید و دلمه را روی آن و کنار هم بچینید، سپس بقیه روغن و 1.5 پیمانه آب روی دلمهها بریزید. یک بشقاب یا وسیله شبیه به آن روی دلمهها بگذارید تا هنگام پخت از هم باز نشود.
6. بعد از اینکه آب دلمه بجوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید آب دلمهها تبخیر و دلمهها پخته شوند. سپس در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.