دلمه بادمجان (ترکی)
مواد لازم
1) بادمجان..............................................6عدد
2) گوشت چرخ کرده..................................250 گرم
3) پیاز ساطوری.......................................1عدد
4) گوجه فرنگی خرد شده.............................1عدد
5) فلفل سبز ساطوری................................1عدد
6) سیر خرد شده.......................................2-3 پر
7) ریحان ساطوری....................................250 گرم
8) رب گوجه فرنگی..................................3-4 قاشق
9) زرد چوبه.......................................... به ميزان لازم
10) روغن.............................................. به ميزان لازم
11) نمک و فلفل....................................... به ميزان لازم
طرز تهيه
بادمجان ها پوست بکنید یک ظرف بادمجان را از 2-3 سانتیمتری زیر کلاهک تا همین فاصله نرسیده به ته بادمجان را با کارد چاک بدهید توی بادمجان را نمک بپاشد و بگذارید نیم ساعت در ابکش بماند سپس بادمجان ها را با حرارت ملایم در روغن سرخ کنید چند بار بچرخانید تا همه جای ان سرخ شود مایه داخل بادمجان را مانند مایه ماکارانی درست کنید و در انتها گوجه فرنگی ، فلفل سبز ، ریحان تازه و مقداری سیربه ان اضافه کنید 2-3 بار چرخ دهید و بردارید در مرحله بعد یک دانه بادمجان را با کفگیر بردارید
در بشقاب بگذارید مراقب باشید پاره نشود با انگشت شکافت شکم بادمجان را باز کنید چند قاشق از مایه گوشت توی شکم بادمجان بریزید تا پر شود بادمجان های شکم پر را در ماهی تابه ای چیده با مقداری اب و رب گوجه فرنگی بگذارید به مدت 30 تا 40 دقیقه با حرارت ملایم بپزد در پایان باید به اندازه نصف لیوان اب در ظرف باقی مانده باشد این غذا با اب و ماست میل می شود.
مواد لازم
1) بادمجان..............................................6عدد
2) گوشت چرخ کرده..................................250 گرم
3) پیاز ساطوری.......................................1عدد
4) گوجه فرنگی خرد شده.............................1عدد
5) فلفل سبز ساطوری................................1عدد
6) سیر خرد شده.......................................2-3 پر
7) ریحان ساطوری....................................250 گرم
8) رب گوجه فرنگی..................................3-4 قاشق
9) زرد چوبه.......................................... به ميزان لازم
10) روغن.............................................. به ميزان لازم
11) نمک و فلفل....................................... به ميزان لازم
طرز تهيه
بادمجان ها پوست بکنید یک ظرف بادمجان را از 2-3 سانتیمتری زیر کلاهک تا همین فاصله نرسیده به ته بادمجان را با کارد چاک بدهید توی بادمجان را نمک بپاشد و بگذارید نیم ساعت در ابکش بماند سپس بادمجان ها را با حرارت ملایم در روغن سرخ کنید چند بار بچرخانید تا همه جای ان سرخ شود مایه داخل بادمجان را مانند مایه ماکارانی درست کنید و در انتها گوجه فرنگی ، فلفل سبز ، ریحان تازه و مقداری سیربه ان اضافه کنید 2-3 بار چرخ دهید و بردارید در مرحله بعد یک دانه بادمجان را با کفگیر بردارید
در بشقاب بگذارید مراقب باشید پاره نشود با انگشت شکافت شکم بادمجان را باز کنید چند قاشق از مایه گوشت توی شکم بادمجان بریزید تا پر شود بادمجان های شکم پر را در ماهی تابه ای چیده با مقداری اب و رب گوجه فرنگی بگذارید به مدت 30 تا 40 دقیقه با حرارت ملایم بپزد در پایان باید به اندازه نصف لیوان اب در ظرف باقی مانده باشد این غذا با اب و ماست میل می شود.