• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دلمه بادمجان (ترکی)

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
دلمه بادمجان (ترکی)
مواد لازم
1) بادمجان..............................................6عدد
2) گوشت چرخ کرده..................................250 گرم
3) پیاز ساطوری.......................................1عدد
4) گوجه فرنگی خرد شده.............................1عدد
5) فلفل سبز ساطوری................................1عدد
6) سیر خرد شده.......................................2-3 پر
7) ریحان ساطوری....................................250 گرم
8) رب گوجه فرنگی..................................3-4 قاشق
9) زرد چوبه.......................................... به ميزان لازم
10) روغن.............................................. به ميزان لازم
11) نمک و فلفل....................................... به ميزان لازم

طرز تهيه
بادمجان ها پوست بکنید یک ظرف بادمجان را از 2-3 سانتیمتری زیر کلاهک تا همین فاصله نرسیده به ته بادمجان را با کارد چاک بدهید توی بادمجان را نمک بپاشد و بگذارید نیم ساعت در ابکش بماند سپس بادمجان ها را با حرارت ملایم در روغن سرخ کنید چند بار بچرخانید تا همه جای ان سرخ شود مایه داخل بادمجان را مانند مایه ماکارانی درست کنید و در انتها گوجه فرنگی ، فلفل سبز ، ریحان تازه و مقداری سیربه ان اضافه کنید 2-3 بار چرخ دهید و بردارید در مرحله بعد یک دانه بادمجان را با کفگیر بردارید
در بشقاب بگذارید مراقب باشید پاره نشود با انگشت شکافت شکم بادمجان را باز کنید چند قاشق از مایه گوشت توی شکم بادمجان بریزید تا پر شود بادمجان های شکم پر را در ماهی تابه ای چیده با مقداری اب و رب گوجه فرنگی بگذارید به مدت 30 تا 40 دقیقه با حرارت ملایم بپزد در پایان باید به اندازه نصف لیوان اب در ظرف باقی مانده باشد این غذا با اب و ماست میل می شود.
 

پانته آ

متخصص بخش
دلمه بادمجان ترکی :)

مواد لازم:

بادمجان= 4 عدد


گوشت= 200 گرم

پياز= 1عدد متوسط

پنير پيتزا= 100گرم

جعفري= 2 قاشق غذا خوري

رب گوجه= 2 قاشق غذا خوري

نمك و فلفل و ادويه= به اندازه كافي


گوجه فرنگي حلقه شده= 2عدد


طرز تهيه: هر بادمجان را از بلندي به4 قسمت تقسيم مي كنبم به طوري كه 4 ورقه نازك از بادمجان داشته باشيم و با حرارت ملايم سرخ مي كنيم. پياز را ريز خرد مي كنيم كمي تفت مي دهيم گوشت و ادويه و نمك و فلفل را اضافه مي كنيم كمي كه سرخ شده رب گوجه و سپس جعفري ريز خرد شده را اضافه مي‌كنيم ميگذاريم تا مواد خوب پخته و سرخ شود 2ورقه از بادمجان را به صورت بعلاوه مي گذاريم، مقداري گوشت وسط آن مي ريزيم كمي از پنير روي آن مي گذاريم ابتدا ورقه زيري بادمجان و بعد ورقه رويي بادمجان را روي گوشت مي آوريم يك خلال دندان وسط بادمجان مي زنيم و يك حلقه گوجه فرنگي وسط خلال فرو مي كنيم تمام بادمجان ها را به همين شكل درست مي كنيم ظرفي را كه مي خواهيم خوراك را سرو كنيم چرب مي كنيم بادمجان ها را در آن مي چينيم و به مدت 15 تا 20 دقيقه با حرارت 160درجه در فر مي گذاريم، تا پنير ها آب شود و گوجه فرنگي ها پخته شود. مي توانيم اين خوراك را روي گاز هم درست كنيم.
 
آخرین ویرایش:
بالا