• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دلمه بره

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
مواد لازم :

گوشت بره 1 عدد
برنج 300 گرم
كشمش قدري
پسته قدري
ماست ساده كم چرب قدري
دارچين قدري
پياز 4 عدد
ادويه قدري
شويد يا شبت قدري

طرز تهيه :
يک بره کوچک نسبتا چرب را پاک کرده درديگ پر از آب انداخته آنرا بجوش بياوريد ، همينکه آب جوش آمد ، جگر و دل و قهوه آنرا که قبلا عليحده در ظرفي گذاشته ايد خرد نموده با پياز نسبتا زياد ، سرخ کنيد
قدري آب بره برويش بريزيد تا پخته شود ، موقع برداشتن چند شاخه شبت خرد کرده رويش بپاشيد و ادويه بزنيد ، و کشمش پلوئي و پسته با آن مخلوط کنيد
مخلوط فوق را در شکم بره گذاشته آنرا دوخته ، آب پياز به بره زده دو طرفش را ماست ماليده و رويش دارچين بپاشيد و در ديگ را بگذاريد و آب بره رويش بريزيد و بگذاريد بپزد ، سر سفره ببريد.
 
بالا