• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دلمه تخم مرغ

B a R a N

مدير ارشد تالار
دلمه تخم مرغ

مواد لازم


• 6 عدد تخم‌مرغ آب‌پز شده

• 4/1 فنجان سس مایونز

• یک قاشق مرباخوری خردل زرد

• یک قاشق مرباخوری سرکه

• فلفل

• جعفری تازه



طرز تهیه


1. تخم‌مرغ‌ها را آب‌پز و آنها را از عرض نصف کنید. زرده‌ها را درآورید و در کاسه‌ای با چنگال له کنید. سس مایونز، خردل، نمک و فلفل را با هم مخلوط و به هم بزنید سپس با قاشق این مواد را جای زرده‌های تخلیه شده بریزید و حفره‌ها را پر کنید و تا هنگام سرو حداکثر تا 24 ساعت درون ظرف در بسته‌ای درون یخچال بگذارید. در پایان با جعفری و فلفل تزئین کرده و سرو کنید.
 
بالا