B a R a N
مدير ارشد تالار
دلمه تخم مرغ
مواد لازم
• 6 عدد تخممرغ آبپز شده
• 4/1 فنجان سس مایونز
• یک قاشق مرباخوری خردل زرد
• یک قاشق مرباخوری سرکه
• فلفل
• جعفری تازه
طرز تهیه
1. تخممرغها را آبپز و آنها را از عرض نصف کنید. زردهها را درآورید و در کاسهای با چنگال له کنید. سس مایونز، خردل، نمک و فلفل را با هم مخلوط و به هم بزنید سپس با قاشق این مواد را جای زردههای تخلیه شده بریزید و حفرهها را پر کنید و تا هنگام سرو حداکثر تا 24 ساعت درون ظرف در بستهای درون یخچال بگذارید. در پایان با جعفری و فلفل تزئین کرده و سرو کنید.
مواد لازم
• 6 عدد تخممرغ آبپز شده
• 4/1 فنجان سس مایونز
• یک قاشق مرباخوری خردل زرد
• یک قاشق مرباخوری سرکه
• فلفل
• جعفری تازه
طرز تهیه
1. تخممرغها را آبپز و آنها را از عرض نصف کنید. زردهها را درآورید و در کاسهای با چنگال له کنید. سس مایونز، خردل، نمک و فلفل را با هم مخلوط و به هم بزنید سپس با قاشق این مواد را جای زردههای تخلیه شده بریزید و حفرهها را پر کنید و تا هنگام سرو حداکثر تا 24 ساعت درون ظرف در بستهای درون یخچال بگذارید. در پایان با جعفری و فلفل تزئین کرده و سرو کنید.