مواد لازم :
خيار 8 عدد
سيب زميني 150 گرم
هندوانه 150 گرم
نخود 250 گرم
گوشت بدون استخوان 250 گرم
جعفري ساطوري شده 1 فنجان
آب گوجه فرنگي 1 فنجان
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :
گوشت را قيمه نموده با هويج و سيب زميني رنده شده ، کمي سرخ نمائيد . سپس نخود لپه را که چهار يا پنج ساعت خيس خورده از آب جدا کرده بهمراه جعفري خرد شده و گوشت قيمه گشته و هويج و سيب زميني رنده شده ، مخلوط کنيد ، سپس خيارها را پوست کنده مغز آنها را بيرون آورده کلاهکي از قسمت انتهائي آن بريده ، مخلوط فوق الذکر را رويش گذاشته آنرا با نخ بسته کمي آب در ديگ ريخته خيارها را بچينيد و روي اجاق بگذاريد همينکه کمي پخته شد ، آب گوجه فرنگي و صد گرم کره در آن ريخته چند دقيقه ديگر بجوشانيد غذا حاضر است .
خيار 8 عدد
سيب زميني 150 گرم
هندوانه 150 گرم
نخود 250 گرم
گوشت بدون استخوان 250 گرم
جعفري ساطوري شده 1 فنجان
آب گوجه فرنگي 1 فنجان
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :
گوشت را قيمه نموده با هويج و سيب زميني رنده شده ، کمي سرخ نمائيد . سپس نخود لپه را که چهار يا پنج ساعت خيس خورده از آب جدا کرده بهمراه جعفري خرد شده و گوشت قيمه گشته و هويج و سيب زميني رنده شده ، مخلوط کنيد ، سپس خيارها را پوست کنده مغز آنها را بيرون آورده کلاهکي از قسمت انتهائي آن بريده ، مخلوط فوق الذکر را رويش گذاشته آنرا با نخ بسته کمي آب در ديگ ريخته خيارها را بچينيد و روي اجاق بگذاريد همينکه کمي پخته شد ، آب گوجه فرنگي و صد گرم کره در آن ريخته چند دقيقه ديگر بجوشانيد غذا حاضر است .