B a R a N
مدير ارشد تالار
دلمه سوسیس و آلو
مواد لازم
• هشت عدد سوسیس گوشت دودی
• دو قاشق غذاخوری سس خردل
• 24 عدد آلو برقانی خشک بدون هسته (خیس خورده)
• هشت ورق ژامبون گوشت
• یک قاشق غذاخوری کره نرم شده
طرز تهیه
1. سوسیسها را با کمک یک چاقوی تیز از پهلو شکاف بدهید، این شکاف باید تا عمق سوسیس برود. داخل شکاف سوسیسها را سس خردل بمالید و درون هر یک، سه عدد آلو قرار دهید.
2. دور سوسیسهای پر شده را با ورقههای ژامبون بپیچید و محکم کنید. برای محکمتر شدن میتوانید دور دلمهها را با نخ تمیزی محکم کنید.
3. فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد یا 260 درجه فارنهایت روشن کنید تا داغ شود، اطراف سوسیسها را با کره چرب کنید و آنها را درون سینی فر بچینید. سینی را به مدت 15 الی 18 دقیقه یا تا زمانی که دلمههای سوسیس طلایی شوند، درون فر قرار دهید.
مواد لازم
• هشت عدد سوسیس گوشت دودی
• دو قاشق غذاخوری سس خردل
• 24 عدد آلو برقانی خشک بدون هسته (خیس خورده)
• هشت ورق ژامبون گوشت
• یک قاشق غذاخوری کره نرم شده
طرز تهیه
1. سوسیسها را با کمک یک چاقوی تیز از پهلو شکاف بدهید، این شکاف باید تا عمق سوسیس برود. داخل شکاف سوسیسها را سس خردل بمالید و درون هر یک، سه عدد آلو قرار دهید.
2. دور سوسیسهای پر شده را با ورقههای ژامبون بپیچید و محکم کنید. برای محکمتر شدن میتوانید دور دلمهها را با نخ تمیزی محکم کنید.
3. فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد یا 260 درجه فارنهایت روشن کنید تا داغ شود، اطراف سوسیسها را با کره چرب کنید و آنها را درون سینی فر بچینید. سینی را به مدت 15 الی 18 دقیقه یا تا زمانی که دلمههای سوسیس طلایی شوند، درون فر قرار دهید.