مواد لازم :
پياز ريز سفيد 6 عدد
كرفس خرد شده 3 قاشق سوپخوري
روغن 3 قاشق سوپخوري
آب گوجه فرنگي 0.75 فنجان
سس مايونز 0.5 فنجان
گوجه فرنگي 1 عدد
آويشن قدري
نمك قدري
طرز تهيه :
پوست پياز را بکنيد و وسط آن را بيرون بياوريد بطوريکه بيش از سه پره آن باقي نماند . خرده هاي پياز را که از وسط در آورده ايد ، ريز ريز کنيد ، پيازهاي خرد شده را باندازه يک فنجان با کرفس در روغن سرخ کنيد . گردوي کوبيده و پوره گوجه فرنگي را بر آن بيافزائيد .
مخلوط بالا را روي آتش بگذاريد تا کمي بپزد و سپس پيازهاي تو خالي را از اين مخلوط پر کنيد . پيازهاي پر شده را در يک ديزي سفالي يا چيني نسوز بچينيد و رويش آب گوجه فرنگي بريزيد . سپس تمام موارد فوق را روي آتش ملايم بگذاريد تا بپزد .
پياز ريز سفيد 6 عدد
كرفس خرد شده 3 قاشق سوپخوري
روغن 3 قاشق سوپخوري
آب گوجه فرنگي 0.75 فنجان
سس مايونز 0.5 فنجان
گوجه فرنگي 1 عدد
آويشن قدري
نمك قدري
طرز تهيه :
پوست پياز را بکنيد و وسط آن را بيرون بياوريد بطوريکه بيش از سه پره آن باقي نماند . خرده هاي پياز را که از وسط در آورده ايد ، ريز ريز کنيد ، پيازهاي خرد شده را باندازه يک فنجان با کرفس در روغن سرخ کنيد . گردوي کوبيده و پوره گوجه فرنگي را بر آن بيافزائيد .
مخلوط بالا را روي آتش بگذاريد تا کمي بپزد و سپس پيازهاي تو خالي را از اين مخلوط پر کنيد . پيازهاي پر شده را در يک ديزي سفالي يا چيني نسوز بچينيد و رويش آب گوجه فرنگي بريزيد . سپس تمام موارد فوق را روي آتش ملايم بگذاريد تا بپزد .