مواد لازم :
كدو 5 عدد
گوشت بدون استخوان 250 گرم
خامه 100 گرم
پياز 3 عدد
ريحان قدري
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :
پوست کدو را کنده ميانش را خالي نموده قيمه و پياز سرخ شده را داخل آن کرده و قدري ريحان خرد شده و نمک و فلفل در درون کدو بگذاريد . سپس 100 گرم خامه برويش ريخته و بار کنيد .
براي افزودن طعم آن مي توانيد موقعي که کدو نيم پز شد کم سس گوجه فرنگي برويش بريزيد .
چو دلمه رفت و از شاخ رزان برگ رزان ريزان .......... بخور از بعد آن دلمه کدو يا دلمه بادمجان
كدو 5 عدد
گوشت بدون استخوان 250 گرم
خامه 100 گرم
پياز 3 عدد
ريحان قدري
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :
پوست کدو را کنده ميانش را خالي نموده قيمه و پياز سرخ شده را داخل آن کرده و قدري ريحان خرد شده و نمک و فلفل در درون کدو بگذاريد . سپس 100 گرم خامه برويش ريخته و بار کنيد .
براي افزودن طعم آن مي توانيد موقعي که کدو نيم پز شد کم سس گوجه فرنگي برويش بريزيد .
چو دلمه رفت و از شاخ رزان برگ رزان ريزان .......... بخور از بعد آن دلمه کدو يا دلمه بادمجان