• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دلیل افزایش پیدا نکردن بازدیدها

ali.ahvaz

کاربر ويژه
سلام دوستان
حدودا 2 ماه پیش سایتم رو دادم به وب هاست 84 واسه سئو
ایشون بعد از یکماه سایتم رو سئو شده تحویلم دادن و خودمم چک کردم و دیدم که درسته واقعا تاثیر داشته تو نمودارای گوگل
از اون موقع تا حالا هر روز سایت داره 1 پست ترجمه ای میخوره ( قبلا 1 ترجمه ای بود و 2 نیمه اختصاصی ) ولی تا حالا بازدیدام افزایش نداشتن و الکسام از دیروز داره میاد پایین تر
حالا نمیدونم باید چیکار کنم
ممنون میشم راهنماییم بکنید
www.otolema.ir

ali.ahvaz

کاربر ويژه
احتمالا همون لحظه یه مشکلی واسه هاست پیش اومده بود و درست شد . چون سابقه داره

amin khan

مدیر انجمن
سلام دوستان
حدودا 2 ماه پیش سایتم رو دادم به وب هاست 84 واسه سئو
ایشون بعد از یکماه سایتم رو سئو شده تحویلم دادن و خودمم چک کردم و دیدم که درسته واقعا تاثیر داشته تو نمودارای گوگل
از اون موقع تا حالا هر روز سایت داره 1 پست ترجمه ای میخوره ( قبلا 1 ترجمه ای بود و 2 نیمه اختصاصی ) ولی تا حالا بازدیدام افزایش نداشتن و الکسام از دیروز داره میاد پایین تر
حالا نمیدونم باید چیکار کنم
ممنون میشم راهنماییم بکنید
www.otolema.ir

مشکلی در سئو قالب و سایت شما نیست و اتفاقا با توجه به تاریخ فعالیتتون رتبه خوبی رو داره و مطالبتون تو گوگل خوب بالا میاد (به نظر من)
چند نکته در بار سئو
سئو در ارسال مطالب خیلی مهم تر از سئو قالبه
نکاتی مانند استفاده از تگ h2 و bold و استفاده از رنگ و سایز برای عنواین نوشته هم نکاتی هستند که باید موقع ارسال پست توجه بشه.
بهتون پیشنهاد میکنم از 5 الی 7 تگ مرتبط هم استفاده کنید.
سعی کنید روزانه 4-5 پست ارسال کنید. اگه درست بتونید متن مطالب کپی شده رو تغییر و به زبان خودتون باز نویسی کنید ارزشش کمتر از یه پست اختصاصی نیست.
تو انتخاب عنواین پست ها زیرک باشید و عنوانی انتخاب کنید که بازدیدکننده زیادی داشته باشه
برای مثال مطلبی دیدم با عنوان Infiniti M35h GT 2013
به نظرتون با توجه به انتخاب عنوان لاتین ایا امکانی برای سایت نو پای شما برای رقابت با سایت های مرجع جهانی خودرو هست؟
بهتر بود عنوانی به زبان فارسی انتخاب میکردید
مثلا: معرفی خودرو Infiniti M35h GT 2013
مطالبی رو بیشتر دنبال کنید که دغدغه کاربران ایرانی باشه نه اینکه مطالب جدید حتما بازدید کننده خوبی خواهند داشت
تا میتونید تو سایت و انجمن و . . . مطالبتون رو انتشار بدین (با لینک به منبع اصلی در سایت خودتون)

ali.ahvaz

کاربر ويژه
ممنون از پاسختون
سایت دست نویسنده هست و پستایی رو که میزنه چک میکنم و خوبن
bold رو میدونم ولی تگ h2 رو باید چیکارش کنم ؟؟

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام
برای قرار دادن تگ در وردپرس میتونید از قسمت ادیتورتون استفاده کنید.
برای اینکار وارد قسمت نوشته‌ی تازه بشید سپس از قسمت بند استفاده کنید.
که به صورت لیستی برای شما باز میشه.
و از اونجا میتونید یکی از هدینگ ها رو انتخاب کنید.

ممنون از پاسختون
سایت دست نویسنده هست و پستایی رو که میزنه چک میکنم و خوبن
bold رو میدونم ولی تگ h2 رو باید چیکارش کنم ؟؟

ahmadfononi

معاونت انجمن
خب درست
همونجا هست که توی کادری نوشته "بند"
اون رو بزنید
بعدش از اونجا لیستی براتون میاد.
میتونید از Heading های 1 تا 6 استفاده کنید.

بالا