دوخت يک کت بصورت دايره آسان
ی یاسی جون متخصص بخش خیاطی 2012 , May 31 #2 نکته اینکه مدل جلوبسته نيست پوشيدنش راحته بين دوتا آستين سرشونه حساب ميشه وقتي دستها برود داخل آستين بقيه خود به خود مشخص ميشه آخرین ویرایش توسط مدیر: 2013 , February 12
نکته اینکه مدل جلوبسته نيست پوشيدنش راحته بين دوتا آستين سرشونه حساب ميشه وقتي دستها برود داخل آستين بقيه خود به خود مشخص ميشه
admin Administrator عضو کادر مدیریت 2012 , June 1 #4 عکس ها برای من الان بدون مشکل به نمایش در میان...
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2012 , June 1 #5 فکر می کنم مشکل از سرور آپلود سنتر باشه چون الان برای منم نمایش داده نمیشن
R rahnama پدر ایران انجمن 2012 , June 1 #7 متاسفانه من هم عکسی ندیدم. خانمم : یاسی جون من حرف راهنما را تائید میکنم.
Maryam متخصص بخش ادبیات 2012 , June 2 #8 برای من عکس ها نشون داده میشن یاسی جون میتونی برای رفع این مشکل عکس ها رو توی انجمن پیوست کنی دوستم :1:
برای من عکس ها نشون داده میشن یاسی جون میتونی برای رفع این مشکل عکس ها رو توی انجمن پیوست کنی دوستم :1:
ن نیلوفرزرد New member 2014 , February 16 #9 سلام خیلی جالب بود من دنبال همچنین چیزهای جالب وراحت هستم دستت درد نکن زحمت می کشی