با سلام.
پوزش از اینکه چند مدت این بخش رو راکت رها کرده بودم.
اکثر دوستان شاید با روال کار آشنا باشند .
اجرا کننده بازیا احمد عزیز با نام کاربری (ahmadfononi) می باشد.
قبل از شروع دوستان میتوانند در تاپیک بزودی ...... بگن که از pes استفاده بشه یا fifa و نظرات و پیشنهادات رو در تاپیک بزودی بگن.
در این تاپیک دوستان عزیز اعلام آمادگی کنند.
مسئول برگزاری مسابقات من و احمد عزیز هستیم.
و اما توضیحات
روش انجام بازیا مثل بازی های لیگ می باشد.
1-دوستان عزیز که قصد شرکت در مسابقات رو دارن در این تاپیک اعلام آمادگی کنند.
2-شاید روش انجمن های دیگه به این ترتیب باشه که بین شکرت کنندگان قرعه کشی کنند و تیم ها بهشون بدن
ولی روش ما فرق میکنه دوستان شرکت کننده نام 4تیم رو انتخاب میکنند.
و اولویت بندی میکنند
مثال من تیم 1-رئال هست
و تیم شماره 1- امید هم رئال هست
ولی در تیم های شماره 3-4 با من و تمام شرکت کنندها فرق میکنه اگر اونهارو نخواست قرعه کشی میکنیم.
3- و ما عکس مسابقات و بازی هارو در تاپیک دیگه برای شما اعلام میکنیم و بودجه هر تیم برای بازی.
4- و یک تاپیک هم مخصوص گزارش لحظه به لحظه مسابقات هست که احمد عزیز گزارش رو میده که در پست بعدی
روش گزارش دادن رو میگم.
5-در یک تاپیک جدا مربیان تیم ها بیان نام بازیکنان فیکس تیم خودشون و تعوضی های که میخوان رو بذارن
و ارنج تیم خودشون رو بهم پیام خصوصی کنند.
6- یک تاپیک جدا هم میزنیم برای نقل و انتقالات مربیان در پیام خصوصی یا پروفایل مربیان تیم های دیگه میرن و بازیکنان تیم دیگه رو یا معاوضه یا خریداری میکنند.
7- تاپیک های کل کل و نتیجه و جدول هم در راه هست ایشالا با شروع مسابقات تاپیک ها هم میزنیم.
توجه:دوستان عزیز در تاپیک فقط اعلام آمادگی کنید و هرگونه نظر و پیشنهاد در تاپیک بزودی زده بشه
این روش ها بیشترش خودم ابداع و خلق کردم اگر میبینی مشکلی هست یا انتقادی داری در تاپیک بزودی بیان کنید.
موفق و سربلند باشی.
پوزش از اینکه چند مدت این بخش رو راکت رها کرده بودم.
اکثر دوستان شاید با روال کار آشنا باشند .
اجرا کننده بازیا احمد عزیز با نام کاربری (ahmadfononi) می باشد.
قبل از شروع دوستان میتوانند در تاپیک بزودی ...... بگن که از pes استفاده بشه یا fifa و نظرات و پیشنهادات رو در تاپیک بزودی بگن.
در این تاپیک دوستان عزیز اعلام آمادگی کنند.
مسئول برگزاری مسابقات من و احمد عزیز هستیم.
و اما توضیحات
روش انجام بازیا مثل بازی های لیگ می باشد.
1-دوستان عزیز که قصد شرکت در مسابقات رو دارن در این تاپیک اعلام آمادگی کنند.
2-شاید روش انجمن های دیگه به این ترتیب باشه که بین شکرت کنندگان قرعه کشی کنند و تیم ها بهشون بدن
ولی روش ما فرق میکنه دوستان شرکت کننده نام 4تیم رو انتخاب میکنند.
و اولویت بندی میکنند
مثال من تیم 1-رئال هست
و تیم شماره 1- امید هم رئال هست
ولی در تیم های شماره 3-4 با من و تمام شرکت کنندها فرق میکنه اگر اونهارو نخواست قرعه کشی میکنیم.
3- و ما عکس مسابقات و بازی هارو در تاپیک دیگه برای شما اعلام میکنیم و بودجه هر تیم برای بازی.
4- و یک تاپیک هم مخصوص گزارش لحظه به لحظه مسابقات هست که احمد عزیز گزارش رو میده که در پست بعدی
روش گزارش دادن رو میگم.
5-در یک تاپیک جدا مربیان تیم ها بیان نام بازیکنان فیکس تیم خودشون و تعوضی های که میخوان رو بذارن
و ارنج تیم خودشون رو بهم پیام خصوصی کنند.
6- یک تاپیک جدا هم میزنیم برای نقل و انتقالات مربیان در پیام خصوصی یا پروفایل مربیان تیم های دیگه میرن و بازیکنان تیم دیگه رو یا معاوضه یا خریداری میکنند.
7- تاپیک های کل کل و نتیجه و جدول هم در راه هست ایشالا با شروع مسابقات تاپیک ها هم میزنیم.
توجه:دوستان عزیز در تاپیک فقط اعلام آمادگی کنید و هرگونه نظر و پیشنهاد در تاپیک بزودی زده بشه
این روش ها بیشترش خودم ابداع و خلق کردم اگر میبینی مشکلی هست یا انتقادی داری در تاپیک بزودی بیان کنید.
موفق و سربلند باشی.