• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دو تاپیک مشابه (مشورت مدیران بخش راهی تا خدا)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
سلام دوستان به دو تاپیک زیر توجه کنید.

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=72587

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=72537

من هم مثل شما فکر کردم که لابد تاپیک مالارمه عزیز نکات خاصی رو می خواد مطرح کنه و به همین دلیل تاپیک secretraz عزیز رو روز اول به بایگانی منتقل نکردم اما الان می بینم که به غیر از دعای روز اول بقیه روزها فقط تکرار دعاهاست و ما الان دو تاپیک مشابه داریم.
البته مالارمه عزیز زودتر تاپیک رو زدند و روال بر این هست که تاپیک قدیمی تر بماند و تاپیک جدید به بایگانی منتقل شود. اما چون مالارمه عزیز فقط تا روز ششم دعا رو گذاشتند نمیشه این کار رو کرد
نظر من این هست که در تاپیک secretraz عزیز پست های شامل متن دعا تا روز ششم رو بایگانی کنیم و بعد تاپیک رو با تاپیک مالارمه عزیز ادغام کنیم.
البته برای بایگانی پست ها باید تاپیکی رو در بخش ایجاد کنیم با عنوان مثلا "پست های بایگانی بخش راهی تا خدا"

نظر شما چیه؟

TAHEREH

متخصص بخش

البته مالارمه عزیز زودتر تاپیک رو زدند و روال بر این هست که تاپیک قدیمی تر بماند و تاپیک جدید به بایگانی منتقل شود. اما چون مالارمه عزیز فقط تا روز ششم دعا رو گذاشتند نمیشه این کار رو کرد
نظر من این هست که در تاپیک secretraz عزیز پست های شامل متن دعا تا روز ششم رو بایگانی کنیم و بعد تاپیک رو با تاپیک مالارمه عزیز ادغام کنیم.
البته برای بایگانی پست ها باید تاپیکی رو در بخش ایجاد کنیم با عنوان مثلا "پست های بایگانی بخش راهی تا خدا"

خب اونوقت یه اتفاقی میوفته
اونم اینکه چون پست مالارمه زودتر زده شده اگه ادغام بشه پست اول تاپیک دعاهای روزانه چون دیرتر زده شده دوم قرار میگیره و برای شکل ظاهری تاپیک مناسب نیست...
پیشنهاد من اینه که:
همه پست ها به جزء پست اول تاپیک مالارمه ادغام و پستهای من که فقط متن دعاهاس به بایگانی انتقال پیدا کنه
بعد تاپیکی که مالارمه زده تبدیل به یه پست میشه که فقط یه تغییر نام نیاز داره
این پیشنهاد من...نظر دوستان؟

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی

خب اونوقت یه اتفاقی میوفته
اونم اینکه چون پست مالارمه زودتر زده شده اگه ادغام بشه پست اول تاپیک دعاهای روزانه چون دیرتر زده شده دوم قرار میگیره و برای شکل ظاهری تاپیک مناسب نیست...
پیشنهاد من اینه که:
همه پست ها به جزء پست اول تاپیک مالارمه ادغام و پستهای من که فقط متن دعاهاس به بایگانی انتقال پیدا کنه
بعد تاپیکی که مالارمه زده تبدیل به یه پست میشه که فقط یه تغییر نام نیاز داره
این پیشنهاد من...نظر دوستان؟

طاهر جان تاپیک مالارمه عزیز چون زودتر زده شده رو باید نگه داریم و ایشون آغازگر تاپیک باشند. قرار نیست به صورت سلیقه ای برخورد کنیم.
اما در مورد ادغام تاپیک ها درست متوجه نشدم. میشه واضح تر توضیح بدی؟

TAHEREH

متخصص بخش

طاهر جان تاپیک مالارمه عزیز چون زودتر زده شده رو باید نگه داریم و ایشون آغازگر تاپیک باشند. قرار نیست به صورت سلیقه ای برخورد کنیم.
اما در مورد ادغام تاپیک ها درست متوجه نشدم. میشه واضح تر توضیح بدی؟

فاطمه جون منظورم رو درست متوجه نشدی
ببین منظور من اینه که پست اول تاپیک مالارمه چون یه تفسیر کوتاه داره میشه با تاپیک دعای روزانه ادغام نکرد تا نظم تاپیک دعای روزانه بهم نخوره...
بقیه ی پست های تاپیک مالارمه با تاپیک دعاهای روزانه ادغام و پست های متنی دعا که من زدم و تکراری هستن به بایگانی منتقل میشه...
اون موقع تاپیک مالارمه تبدیل به یه پست میشه که میشه اسمش رو اینطور تغییر داد
"دعای روز اول ماه رمضان/دست از طلب ندارم تا کام من برآید"
یا هر اسم مشابه دیگه ای.
اینجوری بدون اینکه نظم تاپیک دعای روزانه بهم بخوره تمام پست ها رو میشه اعمال مدیریت کرد.
اگه بازم واضح نبود مدیریت این دو تا تاپیک رو به من بسپار فاطمه جان تا بهشون سروسامون بدم.
:احترام:

آخرین ویرایش:

TAHEREH

متخصص بخش
در ضمن فاطمه جان بهتره کمی به تاریخ زده شدن پستهای دو تاپیک دقت بشه
اون طور که من دیدم تا دعای روز چهارم پستهای تاپیک دعاهای روزانه تکراری نیست بلکه پستهای تاپیک مالارمه تکراریه.
یک نگاه به تاپیک بنداز.
:فکر:

آخرین ویرایش:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
طاهره جان ویرایش پست های مالارمه درست نیست. موضوع اصلی این هست که ایشون زودتر تاپیک رو زدند حالا اگر دعای روز چهارم رو یکی دو ساعت دیر تر گذاشتند مسئله چندان مهمی نیست و باز هم باید حق رو به ایشون داد. اصلا درست نیست تاپیکشون تبدیل به یک پست کوتاه بشه و پست هاشون با تاپیک دیگر ادغام بشه چون ایشون هیچ کار اشتباهی انجام ندادند.

طاهره جان همین جا اعتراف می کنم که من اگر جای مالارمه بودم و تاپیکم رو اینطور می کردند ناراحت می شدم.

گلم من میگم به تاپیک مالارمه دست نزنیم و پست های تاپیک secretraz رو تا روز ششم بایگانی کنیم. البته دعاهای صوتی نیازی به بایگانی ندارند. بعد تمام دعاهای صوتی و دعاهای از روز هفتم به بعد تاپیک secretraz رو با تاپیک مالارمه ادغام می کنیم.

TAHEREH

متخصص بخش
طاهره جان ویرایش پست های مالارمه درست نیست. موضوع اصلی این هست که ایشون زودتر تاپیک رو زدند حالا اگر دعای روز چهارم رو یکی دو ساعت دیر تر گذاشتند مسئله چندان مهمی نیست و باز هم باید حق رو به ایشون داد. اصلا درست نیست تاپیکشون تبدیل به یک پست کوتاه بشه و پست هاشون با تاپیک دیگر ادغام بشه چون ایشون هیچ کار اشتباهی انجام ندادند.

طاهره جان همین جا اعتراف می کنم که من اگر جای مالارمه بودم و تاپیکم رو اینطور می کردند ناراحت می شدم.

گلم من میگم به تاپیک مالارمه دست نزنیم و پست های تاپیک secretraz رو تا روز ششم بایگانی کنیم. البته دعاهای صوتی نیازی به بایگانی ندارند. بعد تمام دعاهای صوتی و دعاهای از روز هفتم به بعد تاپیک secretraz رو با تاپیک مالارمه ادغام می کنیم.

در مورد ویرایش باید بگم که روزی که یکی از تاپیکهای خانم مالارمه به دلیل مغایرت با قوانین به بایگانی منتقل شد ایشون پیام خصوصی ای برای من فرستادند و اجازه ی هر اعمال مدیریتی رو به من دادن...
اگه لازم باشه متن پیام خصوصی رو می تونم بذارم
من همون روز بهشون گفتم در تصمیمشون تجدیدنظر کنن ولی ایشون جوابی بهم ندادن
پس من هنوز اجازه ی انجام اعمال مدیریتی لازم روی تاپیک ایشون رو دارم...
من با این موضوع مشکلی ندارم
هرجور که همکاران نظر بدن برای من محترم هستش
من فقط نظر خودمو گفتم تا عادلانه ترین روش مدیریت بشه این دو تا تاپیک
ولی در کل هیچ مخالفتی ندارم با پیشنهادت فاطمه جون
تا نظر دوستان چی باشه؟

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
طاهره جون باهات موافقم اما قبلش از مالارمه عزیز بازم اجازه بگیر. اگه قبول کرد من با اقدام کردنت موافقم.
اما یک چیزی رو دوستانه بگم. معمولا کاربرانی این چنین اجازه هایی رو می دن که حوصله خوندن قوانین رو ندارند و می خوان بدون اینکه انتقاد بشنوند تاپیک بزنند و هر موقع هم اشتباه کردند بدون هیچ انتقادی اشتباهشون توسط مدیر پاک بشه. البته مدیر اگر با این روال موافقت کنه فقط کار خودش رو زیاد می کنه چون ممکنه اون کاربر اشتباه مشابه رو هی تکرار کنه و چون انتقادی نمیشنونه اشتباهش رو تصحیح نمی کنه و همونطور تکرار کنه و مدیر هم همونطور کارش زیاد و زیادتر میشه. البته مالارمه عزیز از کاربران با اخلاق ایران انجمن هستند. فقط گفتم که هوشیار باشید و زیاد به اینجور اجازه ها دلخوش نباشید.
همچنین پیش اومده که کاربری خودش اجازه فرستادن تاپیکی رو به بایگانی داده اما بعد از مدیر مربوطه گله کرده.
من خودم همیشه سعی می کنم طوری برخورد کنم که جای هیچ حرف و حدیثی نمونه هر چند شاید گاهی موجب ناراحتی موقتی برخی کاربران حساس بشه اما در دراز مدت نتیجه خیلی بهتری داره.

TAHEREH

متخصص بخش
طاهره جون باهات موافقم اما قبلش از مالارمه عزیز بازم اجازه بگیر. اگه قبول کرد من با اقدام کردنت موافقم.
اما یک چیزی رو دوستانه بگم. معمولا کاربرانی این چنین اجازه هایی رو می دن که حوصله خوندن قوانین رو ندارند و می خوان بدون اینکه انتقاد بشنوند تاپیک بزنند و هر موقع هم اشتباه کردند بدون هیچ انتقادی اشتباهشون توسط مدیر پاک بشه.

منم قصدم این هست که دوباره اجازه بگیرم
متاسفانه مالارمه هم از پاک شدن پستشون دلگیر بودن
به همین دلیل دوباره ازشون اجازه می گیرم

TAHEREH

متخصص بخش
mallarme گفت:
سلام
من همون روزهم گفتم هرطور صلاحه رفتار کنید
ممنونم به خاطر نامه و توجهتون عزیزم
این هم اجازه ی مالارمه برای اعمال مدیریت برروی پستشون