• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دو دسر تابستانی لذیذ و خوشمزه

abbasa30

New member
کیک‌ بستنی شکلات و بادام زمینی
تعداد= 12 نفر
زمان آماده سازی= 20 دقیقه
زمان سرد شدن= 6 ساعت
زمان پخت= 8 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت
مواد لازم برای تهیه کیک‌ بستنی شکلات و بادام زمینی
• دو پیمانه =خرده های بیسکوئیت
• نصف پیمانه =کره آب شده
• شکر= ¼ پیمانه
• بادام زمینی با روکش شکلات خرد شده=1.5 پیمانه
• یک لیتر= بستنی شکلاتی
• یک لیتر =بستنی وانیلی
• سس شکلات و بادام زمینی
روش تهیه کیک‌ بستنی شکلات و بادام زمینی
1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه متوسط، خرده های بیسکوئیت، کره آب شده و شکر را با هم مخلوط کنید. مواد را داخل یک ظرف گرد فشار دهید تا همه مواد به خوبی به هم بچسبند. آن را به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر بپزید. آن را از فر خارج کنید و 30 دقیقه داخل فریزیر بگذارید تا خنک شود.
2.بستنی وانیلی را 15 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود. در یک کاسه بزرگ، با کمک قاشق چوبی دسر را هم بزنید تا کاملا نرم و آب شود. بستنی آب شده را روی لایه سفت بیسکوئیتی بریزید. روی آن 1.5 پیمانه بادام زمینی با روکش شکلات بریزید. حدود یک ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی سفت شود.
3.بستنی شکلاتی را 15 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود. در یک کاسه بزرگ با کمک قاشق چوبی بستنی را هم بزنید تا کاملا آب شود. بستنی آب شده را روی بادام زمینی ها با روکش شکلات بریزید و آن را پهن کنید.
4. بستنی ها را از اطراف ظرف پاک و تمیز کنید. آن را داخل یخچال بگذارید تا بستنی خودش را بگیرد.
5. برای سرو، روی آن سس شکلات و بادام زمینی بریزید.
6.برای تهیه سس شکلات و بادام زمینی به 350 گرم خامه وانیلی و سه قاشق غذاخوری کره بادام زمینی نیاز دارید. در یک قابلمه کوچک، هر دو ماده را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط چند دقیقه هم بزنید تا نرم و یکدست شود.
دسر بستنی نعنایی
تعداد= 10 نفر
زمان آماده سازی= 30 دقیقه
زمان سرد شدن= 9 ساعت
مواد لازم برای تهیه دسر بستنی نعنایی
•کره آب شده= 1/3 پیمانه
•شکر= ¼ پیمانه
•بیسکوئیت یا ویفر خرد شده= 1.5 پیمانه
• یک لیتر= بستنی با تکه های شکلات
• یک پیمانه= شکلات نعنایی
• یک پیمانه =بیسکوئیت نعنا-شکلاتی
طرز تهیه دسر بستنی نعنایی
1. در یک کاسه متوسط کره و شکر را با هم مخلوط کنید. ویفرهای خرد شده را اضافه کنید. مواد را ته قالب فشار دهید تا سفت شود. یک ساعت در یخچال خنک کنید.
2. در یک کاسه بزرگ، بستنی را با قاشق چوبی آب کنید. هم بزنید تا بستنی نرم شود اما آب نشود. نصف پیمانه شکلات های نعنایی و نصف پیمانه بیسکوئیت نعنا-شکلاتی را اضافه کنید. با قاشق بستنی را روی پای بریزید. روی آن را بپوشانید و 8 ساعت داخل فریزر بگذارید تا سفت شود.
3.پیش از سرو 10 تا 15 دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا کمی نرم شود.
 
بالا