• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دیوار دهنی

rahnama

پدر ایران انجمن
من نوشته هایم را لابلای نوشته هایم می نویسم .سعی کنید نوشته هایم را لابلای نوشته ها پیدا کنید.
-------------------

آیا فردی که اکنون ما او را موفق می دانیم چه برتری به ما دارد؟
آیا اگر با فرد موفقی روبرو شویم چه مقامات و چه سرمایه داران و چه افرادی که شناخته شده توسط همگان خود را می بازیم و او را برتر میدانیم؟
آیا فکر میکنیم خلقت آنها با ما تفاوت دارد؟
آیا فلان میلیاردر ویا فلان هنرمند و ....که بیشترشان با بدبختی زندگی کرده اند امروز خود را می دانستند؟
و هزاران آیا
آیا فکر نمی کنید روزی اسم شما هم در ردیف همین افراد ثبت می شود؟
همت کنید بشود.
می شود
جتما خواهد شد.
دیوار ذهنی خودتان را بشکنید . خرد کنید . با تمرین. هر وقت این کلمات به ذهنتان آمد لبخندی بزنید و بگوئید می شود . حتما می شود.
خواهد شد.
تمرین خرد کردن دیوار ذهنی را با تلقین از همین امروز شروع کنید.
میشود . حتما می شود.
مدرکی را می خواستم از اداره ای بگیرم امروز و فردا کردند. نشستم و گفتم امروز باید این مدرک را بگیرم.
دیوار ذهنیم می گفت : امروز هم حاضر نمی شود. اهمیت نمی دادم و مجسم کردم که امروز می گیرم و حتی نحوه گرفتن و امضای پای مدرک را مجسم کردم . نمی شود را با می شود عوض کردم.(عزیزان در سنی نیستم که خلاف مطلبی را بنویسم)به همان صورتی که مجسم کرده بودم مدرک را گرفتم. پس می شود.
می شود
دیوار ذهنی را خرد کرد.
می شود در ردیف افراد موفق اسمتان را ثبت کنید.
می شود . حتما می شود . حتما خواهد شد.
می شود . من می توانم. من قادر به انجام این کار هستم. من شایسته برای دریافت این پست را دارم. من می توانم شرکت بزرگی تاسیس کنم. من می توانم کارحانه دار شوم . من قادر به هر کاری هستم.

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
من دو روزه دارم سعي مي كنم ديوار ذهنيم فرو بريزم
نمي توانم و نمي شود را دارم سعي مي كنم حذف كنم
روند كاريم به نظر خودم بد نبوده
بازم گزارش كار ميدم​

rahnama

پدر ایران انجمن
ما سالها ی عمرمان را با این دیوار سر کردیم پس نباید انتظار داشته باشیم یک روزه آنرا فرو بریزیم .باید تمرین کرد و ضمنا بخواهیم که حتما هم می خواهیم.از کارهای کوچک شروع کنیم. نوعی سرگرمی است , نوعی بازی است .سرگرمی برای رسیدن به موفقیت و بازی سرنوشت.

:گل:

بالا