• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

راجع به کتابایی که خوندیم حرف بزنیم؟

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
به نظرم حرف زدن راجب کتابایی که خوندیم اندازه خوندن همون کتابا جالبه. من مثل آجیل همه جور کتاب میخونم منظورم مختلف بودن موضوعاشه حالا با چی شروع کنیم

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
من این کتابو خوندم خوبه اما اعتقادای عجیبی داره خیلی ها میگن که اعتقاداش نزدیک به یهوده. ولی به نظرم نویسنده اش تو سردرگمی مونده شما چی فکر میکنین

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
من خیلی وقت پیش این کتاب رو خوندم
یادمه از اینکه نام دختر مورد علاقه قهرمان داستان فاطمه بود خیلی خوشم اومد
:12:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
من این کتابو خوندم خوبه اما اعتقادای عجیبی داره خیلی ها میگن که اعتقاداش نزدیک به یهوده. ولی به نظرم نویسنده اش تو سردرگمی مونده شما چی فکر میکنین

اگه منظورت از سردرگمی نویسنده اعتقاداتشه راستش من یکی هیچوقت نفهمیدم چه مذهبی داره. فقط همینقدر می دونم که به خدا ایمان داره و ادیان رو محترم می دونه

rahnama

پدر ایران انجمن
لطف کنید کتاب را در لینک بالا مطالعه فرمائید و سرنوشت چوپانی که همیشه غرق در مطالعه است و کتاب را در زمان استراحت بالش زیر سر میکند. آرزو میکند کتابها قطورتر باشد تا در زمان خوابیدن زیر سرس اذیتش نکند. دوست دارد همه چیز را بداند و همه جا برود. ما را یاد داستان ماهی سیاه کوچولوی صمد بهرنگی می اندازد.بیشتر انبیا چوپان بودند. مغز یک چوپان بشدت فعالیت مثبت دارد .
دوستی دارم چوپان بود و اکنون در تهران زندگی میکند , از نظر مالی میلیاردر است و از نظر شخصیتی با یک استاد دانشگاه قابل مقایسه میتوان کرد. تحصیلات سوم نظری دارد و آنزمان بعلت مشکل مالی قادر به ادامه تحصیل نبود.

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
فاطمه جون اعتقاد به خدا ابعاد وسیعی داره که تو اعمال آدما مشخص میشه این نویسنده معلوم نیست کدوم طرفیه. کارای دیگه اش زیاد چنگی به دل نمیزنه البته این نظر منه

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
rahnama عزیز منم خیلی ها رو میشناسم که علیرغم سواد کمشون درک و بینش بالایی دارن . مادرای نسل قبل دکترای اقتصاد نداشتن اما بهتر از خیلی ها زندگی هاشونو اداره کردن البته به کسی جسارت نشه

پارسا مرزبان

متخصص بخش ادبیات

برای من یکسان است که انسانها یهودی باشند یا مسلمان یا چه اعتقادی دارند یا ندارند. باورهای انسانها برای من یکسان هستند. هر کسی هرچه هست خوب است و به من بخشی از حقیقت را می نمایاند. من هرگز نپنداشتم که این نویسنده یهودی است. شاید یاسی جون درست بگوید. ولی خوب باشد. چه ایرادی دارد؟ من از این کتاب خوشم می آید، چون بر پایه-ی یک داستان کهن ایرانی نوشته شده است و دیگر اینکه بسیار زیبا به ارزش رویاهای انسان می پردازد و توان انسان در زندگی کردن رویاهایش و رسیدن به خواسته-هایش
را نشان می دهد!

rahnama

پدر ایران انجمن
rahnama عزیز منم خیلی ها رو میشناسم که علیرغم سواد کمشون درک و بینش بالایی دارن . مادرای نسل قبل دکترای اقتصاد نداشتن اما بهتر از خیلی ها زندگی هاشونو اداره کردن البته به کسی جسارت نشه

کاملا موافق نظر شما هستم.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
شخصیت و اعتقادات انسان ها دلیلی بر رد آثار اونها نمیشه، حتی در صورتی که خودشون به گفته ها و نوشته هاشون عمل نکنند!
این کتاب رو خوندم و لذت بردم. :گل:

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
فکر کنم بهتره کیمیاگرو بزاریم کنار چون بحثش داره انحرافی میشه.
به نظرتون چطوره که راجب کارای جبران خلیل جبران حرف بزنیم متلا کتاب ماسه و کف چطوره

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
ببینید چقدر قشنگ گفته:
"خداوند اندیشید و اولین اندیشه او فرشته بود
و خداوند سخن گفت و اولین سخن او انسان بود"

واقعا نگاه کنین که چه بار معنایی داره

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
یه جای دیگه گفته که:
"هنگامی که خداوند مرا همچون سنگریزه ایی در این دریاچه عجیب انداخت،آرامش آن را بر هم زد و بر سطح آن دایره هایی نا محدود پدید آوردم. ولی هنگامی که به اعماق آن رسیدم،مانند آن آرام شدم"
شما از این چی بر داشت میکنین

پارسا مرزبان

متخصص بخش ادبیات
یه جای دیگه گفته که:
"هنگامی که خداوند مرا همچون سنگریزه ایی در این دریاچه عجیب انداخت،آرامش آن را بر هم زد و بر سطح آن دایره هایی نا محدود پدید آوردم. ولی هنگامی که به اعماق آن رسیدم،مانند آن آرام شدم"
شما از این چی بر داشت میکنین

سپاسگزارم!
بسیار زیباست و ژرف!
مرا به ژرفنای خودم می برد!
آنجا که خداست در من!
آنجا که من خدا می شود!

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
اینم یه تیکه دیگه:
"آنچه که بدان مشتاق میشویم و از دستیابی به آن عاجز میشویم، نزد دلهایمان بهتر از آن چیزی است که بدان دست یافته ایم"
نمیدونم چرا احساس میکنم بین همه اینا یه حس مشترک هست ولی نمیدونم چیه

بالا