• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

*راز های سبزیجات را بشناسید *

EXTREME

New member
راز های سبزیجات را بشناسید


4395.jpg



متخصص تغذیه و مدیردفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت:سبزی هایی که ما در کشورمان آنها را بعنوان سبزی خوردن می شناسیم شامل ریحان، نعنا، تره، پیازچه، شاهی، مرزه، جعفری و..... و صیفی ها مثل انواع کلم، هویج، کدو تنبل، کدوی سبز، بادمجان، گل کلم، چغندر (لبو)، سیب زمینی، کرفس، ریواس، انـــواع تــرب، شــلغم، فلفل های دلمه ای و فلفل سبز با تنوع رنگ ها و طعم هایشان رازهای بی شماری در دل دارند.

دکتر زهرا عبدالهی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: انواع ویتامین ها مثل پتاسیم، منیزیم و آهن از دل خاک جذب این گیاهان می شود و ما از طریق مصرف مداوم آن ها می توانیم نیازهای سلولی مان را رفع کنیم.
وی در خصوص سبزی های منابع ویتامین A و C عنوان کرد:سبزی های سبز برگی مثل (سبزی خوردن) سرشار از ویتامین C و سبزی های زرد یا نارنجی یا قرمز سرشار از بتاکاروتن پیش ساز ویتامین A می باشند و توصیه می شود در برنامه معمول روزانه هم از سبزی های سبز برگی و هم از سبزی های زرد و نارنجی استفاده شود.
عبدالهی افزود:همچنین سبزی هایی مانند فلفل سبز، فلفل دلمه ای، کلم پیچ، گوجه فرنگی، اسفناج حاوی ویتامین C زیادی بوده و به علت داشتن آنتی اکسیدان در پیشگیری از سرطان ها مفید هستند.
- سبزی هایی مانند هویج، کدو حلوایی، اسفناج حاوی ویتامین A بوده و علاوه بر پیشگیری از شبکوری در جلوگیری از سرطان هم مفید هستند.
وی در خصوص میزان مصرف سبزی جات اظهارکرد:استفاده از سبزی ها به میزان ۳ تا واحد در روز توصیه می شود. یک واحد از سبزی ها شامل یک لیوان سبزی خام و یا یک دوم لیوان سبزی های پخته است .
[h=4]
 
بالا