• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

راز و رمز یک شله زرد خوشمزه:

پانته آ

متخصص بخش



  • توجه کنید شله زرد پس از سرد شدن سفت می شود و وقتی داغ است شیرین تر به نظر می رسد.
  • برای آنکه رنگ زعفران به جسم برنج برود،برنج را یک روز پیش با اندکی زعفران خیس کنید.
  • معمولاً شله زرد را با خلال بادام و مغز پسته آرایش می کنند.گاهی هم مقداری خلال بادام در خود شله زرد می ریزند.


  • از برنج مرغوب ایرانی برای طبخ شله زرد استفاده کنید .


  • اگر برنج خرده داشته باشد مهم نیست فقط باید بوی خوبی داشته باشد . وکاملا ً تمیز شده باشد
    ( از نظر سنگ ریزه و شلتوک و.....)


  • دقت کنید برنج را با آب و لرم کاملا بشویید در حدی که آب روی آن کاملا زلال باشد.

  • برنج شله زرد را حتما چند ساعت قبل از طبخ ، بدون نمک خیس کنید .

  • اضافه کردن یک پر نمک باعث می شود مزه شکر بهتر حس شود و شله زرد خوشمزه تر باشد.


  • اضافه کردن 8تا 10 برابر آب بستگی به نوع برنج دارد.

  • مقدار شکر را بستگی به ذائقه می توان کم یا زیاد کرد.

  • قبل از مغز پخت شدن برنج و لعاب دادن آن نباید شکر را اضافه کنید . چون بعد از اضافه کردن شکر دیگر برنج مغز پخت نمی شود .

  • خلال پسته و خلال بادام حتما باید تازه باشد و نباید بوی نم یا بوی ماندگی بدهد چون در مزه شله زرد تاثیر می گذارد.

  • مقدار زعفران را می توان کم یا زیاد کرد .


  • می توانید از مقدرا کمی زعفران، کمی رنگ زعفران و گلاب بیشتر نیز استفاده کنید .

  • اگر شکر شله زرد کمی بود( چون بعضی شکرها شیرینی کمتری دارند) وقتی شکر دوم را اضافه کردید، حتما باید شله زرد 15تا20 دقیقه اضافه بجوشد تا آب نیندازد .

  • سفت بودن شله زرد را با مقدار مناسب آب جوش می توان درست کرد، ولی بعد از ریختن آ ب جوش حتما باید شله زرد بجوشد.


  • می توان روی در قابلمه شله زرد دم کنی گذاشت ، در این حالت زیر آن را کم کنید تا شله زرد جا بیفتد یا در فر بگذرید .

  • زمانی می توانیم بگویی شله زرد جا افتاده که نرم وروان باشد سفت نباشد یا آب از برنج جدا نباشد.

  • شله زرد باید داغ در ظرف کشیده شود، تا در ظرف خنک شود، در غیر این صورت ، شله زرد آب می اندازد .
اگر گلاب غلیظ بود، می توانید از مقدار کمتری استفاده کنید 6888823830333823769.jpeg
 
بالا