• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

راهنماییم کنید ، جهت بهتر شدن سایتم.

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
در واقع اگر هم قرار بر کپی مطالب و قرار دادن اونها در انجمن و یا سایت هاست باید به نوعی مطالبی به اون ها اضافه بشه و تغییراتی داده بشه به نحوی که مطلب حاوی نکات دیگری نسبت به مطلب اولیه باشه.

بهترین کار اینه که یه مطلب رو بخونی ، بعدش که خورت یادش گرفتی

بشینی و از نظر خودت اون مطلب رو آموزش بدی ...

شاید شما بهتر ، راحت تر ، ساده تر و سریع تر بتونی اون مطلب رو آموزش بدی....

کلا همه فکر می کنن که مطالب زیاد باعث بالا رفتن رنک میشه ، ولی این کاملا غلطه ....

خیلی از سایت ها رو میشناسم که کل سایت فقط 4 صفحه است ؛ ولی رنکشون 3 است !

کلا کپی پیست کردن همش ضرره .... چون اون مطلبی که شما داری کپی می کنی ، خیلی خیلی قبل تر تو گوگل ایندکس شده و مسلما دیگه مطلب شما بعد از ایندکس رنک خوبی نیم گیره ... چون کاملا از نظر گوگل مشخسه که مطلبی که 4 ماه پیش ایندکس شده و الان همون رو شما داری ، مال شما 100% کپی است .

Cube

پیشنهاد بنده :

1- تا می تونی موضوع سایتت رو تخصصی تر کن ..... مثلا فقط درباره برنامه نویسی یا فقط شبکه

2- تا برای یک بخش ، مدیر خوب و مسلط به اون موضوع پیدا نکردی ، بخش رو افتتاح نکن ....

یا حق

Cube

و مشکلی از بابت سئو نمیبینم و با اکثر استاندارد های سئو آشنا هستم

آخ جون .... یه بخش آموزش سئو حتما بذار ....

خودم مشتری پرو پا قرصشم :):شاد:

Cube

رنکش الان یکه و این خیلی عالیه ....

البته فکر کنم که گفتی دامنه دست دومه و احتمالا رنکش واسه قبل از فیــــ/ـــــ/ـلـــــــــــــــــــ/ـــــــــــــــــــــــــ/ــــــــــــــ ت/////ر شدنشه

این آموزشای سئو رو زود بذار :) خیلی نیازمندشم :) :نیش:

آخرین ویرایش:
بالا