• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

راه های کسب درآمد با وبلاگ نویسی

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
با سلام.​
الان دیگه میشه گفت که یکی از اهداف ساخت وبلاگ و سایت کسب درآمد از آن هست.
اما به طور خلاصه چندین راه هست برای این کار:

1. داشتن یک فروشگاه برای سایت یا وبلاگ : که این به دو دسته تقسیم میشه.۱-فروش محصولات دیگر فروشگاه‌ها و دریافت درصدی از سود.۲-داشتن یک فروشگاه برای خود.
  2. پرداخت به ازای کلیک : این راه که در ایران خیلی مرسوم است به این صورت هست که بعضی سایت‌ها به ازای هر کلیکی که بر روی بنر آن‌ها در سایت میزبان میشه،مبلغی پرداخت میکنن.که معمولا باید بازدید خیلی بالا باشه تا به صرفه باشه چون معمولا مبلغ این کلیک‌ها بسیار اندک هستند.
  3. پاپ آپ : این هم راه خوبیست ولی نه برای ایران.این راه به این گونه است که وبلاگ نویس با قرار دادن کدی در سایت یا وبلاگ خود،باعث میشه که وقتی کاربران بر روی عکس یا متن وبلاگ کلیک کنن یک صفحه باز بشه که معمولا صفحه ای که باز میشه مربوط به یک فروشگاه اینترنتی یا سایتی است که تبلیغ کرده.ولی چون سرعت اینترنت ما معمولا کم هست این راه خیلی بی رحمانست!
  4. پرداخت به ازای مشاهده : این راه هم به گونه ایست که معمولا بنری در سایت قرار می‌دهند و به ازای هر بازدید یا بازدیدکننده مبلغ اندکی رو وبلاگ نویس دریافت میکنه
  5. طراحی گرافیک و وب : این هم به گونه ایست که یک طراح در سایت یا وبلاگ(معمولا سایت) به طراحی می‌پردازد و به این شیوه کسب درآمد می‌کند.

دوستان اگر راه‌های دیگری رو می‌شناسید به ما هم بگید تا هم ازش مطلع شیم و هم در مطلب قرار دهیم!

آخرین ویرایش:

gorg nama

متخصص بخش
اینکه نشد. نمیگم.

شوخی کردم بابا امین جان یکم زحمت بده به خودت یه انگشتی تکون بده بیا سایت سئو موز یا سایت بنده حقیر اون وقت یکم از سئو چیز میز میاد دستت.
من خودم جانم به لبم رسید تا سئو رو یاد گرفتم. شبانه نشستم گوگل وبمستر تشریح کردم. مقالات انگلیسی با این زبان ضعیفم ترجمه کردم خوندم. همینجوری الکی که نیست . خودشم باید با گوگل بروز باشی. میبینی که تازگیا هی هی یه سیستم میده بیرون. :احترام:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
والله چه عرض کنم اگه سئوموز رو میگی از اولین مقالشو تا آخرش همشو خوندم و رعایت هم کردم.
یکی از موارد سئو اینه که 300 کلمه بیشتر باشه ولی برای این مطلب نمیشد بیشتر از این نوشت .
واقعا نمیدونم چی کم داره.
در ضمن سئو یاد گرفتنی نیست چون هر روز تغییر میکنه و طوری نیست که بگی امروز یاد گرفتم و همیشه به کار می برم
به هر حال ممنون از نظرت

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
وبلاگ ها منابع سرشار از کسب درآمد میتونند باشند.
شما در وبلاگ هایی که در سیستم های وبلاگدهی معروف ایجاد میشند نیازی به توجه آنچنانی به مباحث سئو ندارید، چون این کار تا حدودزیادی توسط سیستم وبلاگدهی شما انجام میشود.
تنها کار مهم شما این هست که زمینه های درست رو برای فعالیت انتخب کنید.
و همچنین در زمینه ی انتخاب شده شروع به ایجاد محتوی کنید.

نتیجه ی عمل به این دو فاکتور در وبلاگ ها در گذشته برای من تجربه ی کسب درآمد خوبی داشته!

وبلاگ هایی رو سراغ دارم که از طریق در نظر گرفتن این دو فاکتور روزانه بازدیدکننده های چندین هزاری رو دارند و زمینه ی درآمدهای فوق العاده خوب رو برای خودشون فراهم کردن.

بالا