• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

راویولی

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
پیاز رانگینی خورد کرده تفت میدهیم.گوشت چرخ کرده پودر سیر نمک فلفل پودر سیر پودر

آویشن و یک قاشق رب گوجه را اضافه می کنیم تا کمی جا بیفتد...

موادلازم برای تهیه ی خمیرراویولی:


زرده ی تخم مرغ 3عدد

سفیده ی تخم مرغ 1عدد

روغن مایع 2قاشق غذاخوری

شیر 3قاشق غذاخوری

آرد به میزان لازم

نمک به میزان لازم

نمک به میزان لازم


موادلازم میانی راویولی:

گوشت چرخ کرده 200 گرم

پیاز یک عدد

پنیرپیتزا 50 گرم

رب گوجه 3قاشق غذاخوری

پودر آویشن و پودرسیر به میزان لازم

نمک، فلفل به میزان لازم


طرز تهیه خمیر:

همه مواد بجز آرد با هم مخلوط می کنیم سپس آرد را کم کم اضافه می کنیم تا جایی که به

دست نچسبد. بعد می گذاریم دو ساعت بماند.


طرز تهیه مواد میانی:

پیاز رانگینی خورد کرده تفت میدهیم.گوشت چرخ کرده پودر سیر نمک فلفل پودر سیر پودر آویشن

و یک قاشق رب گوجه را اضافه می کنیم تا کمی جا بیفتد. بعد می گذاریم خنک شود .خمیر را

با وردنه مانند نان لواش پهن کرده با قالبی گرد به اندازه دهانه استکان قالب زده .مقدار کمی

گوشت وپنیر پیتزا وسط آن گذاشته وسر ان را جمع می کنیم .راویولی ها به این ترتیب

می پیچیم .دو قاشق رب را با یک پیمانه اب مخلوط و ته ظرفی که راویولی ها را در آن چیده ایم

میریزیم .در فری که از قبل با حرارت 350 درجه سانتیگراد گرم شده قرار میدهیم تا طلایی شود.


راویولی را بسته به حوصله و سلیقه ی خود می توانید مثل قطاب یا چهار گوش هم بپیچید.
 
بالا