آرد، گوشت گوساله، روغن زيتون، رب گوجه فرنگي، سير و پياز، برخي از مواد اصلي تشكيل دهنده اين خوراك خوش مزه هستند.
مواد لازم براي 4 نفر:
آرد يك چهارم پيمانه
گوشت گوساله يك كيلو
روغن زيتون يك چهارم پيمانه
پياز بزرگ يك عدد
رب گوجه فرنگي نصف پيمانه
آب گوشت يك پيمانه
پودر آويشن يك قاشق غذاخوري
هويج بزرگ سه عدد
ماكاروني پخته هنگام سرو
سركه قرمز نصف پيمانه
سير سه حبه
طرز تهيه:
* ابتدا آرد، نمك، فلفل و گوشت كه به شكل مكعب هاي 5 سانتي متري خرد شده است را خوب با هم مخلوط كنيد.
* سپس يك قاشق از روغن را درون تابه، روي حرارت متوسط گرم كنيد.
* نيمي از گوشت ها را درون روغن به مدت 3 تا 5 دقيقه يا تا زماني كه قهوه اي رنگ شوند، تفت دهيد.
* گوشت ها را از درون روغن برداشته و درون آرام پز بريزيد و اين كار را با بقيه گوشت ها تكرار كنيد.
* حرارت را كم كرده و مابقي روغن را درون تابه بريزيد و پيازهاي خرد شده را به مدت 2 دقيقه و سپس سير خرد شده را يك دقيقه درون روغن تفت دهيد.
* رب گوجه فرنگي را به تابه اضافه كنيد و يك دقيقه آن را تفت دهيد.
* سركه را به تابه اضافه كنيد و تا زماني كه به نصف برسد آن را بجوشانيد.
* آب گوشت، آويشن و هويج ها را به تابه اضافه كنيد و بگذاريد آرام بجوشند تا كمي غليظ شوند.
* سُس آماده شده را با قاشق روي گوشت ها در آرام پز بريزيد و با هم مخلوط كنيد طوري كه تمام قسمت هاي گوشت آغشته به سُس شود.
* درب آرام پز را ببنديد و با حرارت زياد به مدت 4 ساعت و يا با حرارت كم به مدت 6 ساعت آن را بپزيد.
* نمك و فلفل غذا را تنظيم كنيد.
راگوي آماده شده را روي ماكاروني ريخته و تا سرد نشده ميل كنيد.
مواد لازم براي 4 نفر:
آرد يك چهارم پيمانه
گوشت گوساله يك كيلو
روغن زيتون يك چهارم پيمانه
پياز بزرگ يك عدد
رب گوجه فرنگي نصف پيمانه
آب گوشت يك پيمانه
پودر آويشن يك قاشق غذاخوري
هويج بزرگ سه عدد
ماكاروني پخته هنگام سرو
سركه قرمز نصف پيمانه
سير سه حبه
طرز تهيه:
* ابتدا آرد، نمك، فلفل و گوشت كه به شكل مكعب هاي 5 سانتي متري خرد شده است را خوب با هم مخلوط كنيد.
* سپس يك قاشق از روغن را درون تابه، روي حرارت متوسط گرم كنيد.
* نيمي از گوشت ها را درون روغن به مدت 3 تا 5 دقيقه يا تا زماني كه قهوه اي رنگ شوند، تفت دهيد.
* گوشت ها را از درون روغن برداشته و درون آرام پز بريزيد و اين كار را با بقيه گوشت ها تكرار كنيد.
* حرارت را كم كرده و مابقي روغن را درون تابه بريزيد و پيازهاي خرد شده را به مدت 2 دقيقه و سپس سير خرد شده را يك دقيقه درون روغن تفت دهيد.
* رب گوجه فرنگي را به تابه اضافه كنيد و يك دقيقه آن را تفت دهيد.
* سركه را به تابه اضافه كنيد و تا زماني كه به نصف برسد آن را بجوشانيد.
* آب گوشت، آويشن و هويج ها را به تابه اضافه كنيد و بگذاريد آرام بجوشند تا كمي غليظ شوند.
* سُس آماده شده را با قاشق روي گوشت ها در آرام پز بريزيد و با هم مخلوط كنيد طوري كه تمام قسمت هاي گوشت آغشته به سُس شود.
* درب آرام پز را ببنديد و با حرارت زياد به مدت 4 ساعت و يا با حرارت كم به مدت 6 ساعت آن را بپزيد.
* نمك و فلفل غذا را تنظيم كنيد.
راگوي آماده شده را روي ماكاروني ريخته و تا سرد نشده ميل كنيد.