• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

رحمتي: به تيم ملي ايران افتخار مي‌كنم

eliza

متخصص بخش
دروازه‌بان تيم ملي گفت: بازيکنان ايران تمام تلاش خود را انجام دادند و من به اين تيم افتخار مي‌کنم.

00019056.jpg

سيد مهدي رحمتي در جمع خبرنگاران در خصوص ديدار ايران و برزيل اظهار داشت: بازي بسيار سختي بود. برزيل پرافتخارترين تيم جهان است و بازي کردن مقابل اين تيم شوخي‌بردار نيست. آنها هر زماني که در محوطه جريمه ما حاضر مي‌شدند موقعيت خطرناکي خلق مي‌کردند اما بازيکنان ما هم تمام تلاش خود را انجام دادند و من به اين تيم افتخار مي‌کنم.

وي با اشاره به زحمات رشيدي مربي دروازه‌بانان تيم ملي عنوان کرد: تمام کادر فني و مربيان زحمات خود را در طول اين مدت کشيدند و من جا دارد که از رشيدي تشکر ويژه‌اي کنم که مرا براي اين ديدار آماده کرد.
رحمتي ادامه داد: جاي تقدير دارد که بازيکنان ايران در اين شرايط آب و هوايي توانستند به اين خوبي بازي کنند و موقعيت‌هايي را روي دروازه‌ پرافتخارترين تيم جهان ايجاد کنند اما متأسفانه با بدشانسي نتوانستيم به گل دست يابيم.

وي درباره اينکه به عنوان بهترين بازيکن ميدان انتخاب شد خاطرنشان کرد: تمام زحمات بازيکنان بود که تيم ملي توانست بازي خوبي انجام دهد. زماني که تيمي خوبي بازي مي‌کند تمام بازيکنان در آن شريک هستند و هيچ گاه يک بازيکن نمي‌‌تواند باعث عملکرد خوب يک تيم شود.

بالا