• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

رفع مشکل باز شدن فایل اجرایی exe توسط یک نرم افزار

0mid

متخصص بخش ورزشی
چند هفته پیش رفتم منزل یکی از آشنایان
سیستمشون یک مشکلی داشت که تا الان ندیده بودم!

حتما میدونین که وقتی یک فایل با فرمت خاص رو open with بزنین و یک نرم افزار خاص رو برای باز کردن اون فایل انتخاب کنین و اون تیک استفاده همیشگی از اون نرم افزار برای همون فرمت رو بزنین، از اون به بعد هر فایلی با همون فرمت رو سیستم با نرم افزاری که انتخاب کردین باز میکنه

مشکل سیستمشون این بود که فایل های اجرایی exe رو با نرم افزار media player میخواست باز کنه
ظاهرا رو یکی از فایل های exe راست کلیک کردن و از گزینه ی open with ، اون نرم افزار رو انتخاب کردن و اون تیک رو هم به اشتباه زدن

حالا مشکل اینجا بود که فایل های اجرایی چون خودشون واسه باز شدن فایل ها بکار میرن پس به هیچ وجه نمیشد از قسمت open with ، اون حالت رو برگردوند چون هیچ نرم افزاری برای باز کردن فایل های اجرایی به صورت پیش فرض وجود نداره

بنابر این منم دست به کار شدم و از دوست خوبم اینترنت کمک گرفتم :0mid:

با کلی گشت و گذار تو سایت های خارجی متوجه شدم که مشکل رو میشه از ریجستری ویندوز حل کرد ولی متاسفانه ویندوز اجازه حذف شدن اون قسمتی که تو ریجستری باید پاک میشد تا به حالت پیش فرض برگرده، نمیداد!

در نتیجه بازم گشتم تا رسیدم به یک فایل با حجم بسیار کم که خیلی راحت اینکارو برام انجام میداد :بله:

پس تمامی دوستانی که به این مشکل برخوردن فقط کافیه این فایل موجود در ضمیمه رو دانلود و از حالت فشرده خارج کنن
با اجرا کردن فایل فشرده شده مشکلتون حل خواهد شد :چشمک:

پیوست ها

• exefix_cu.rar
    264 بایت · بازدیدها: 1,081
آخرین ویرایش:

matt

New member
وقتی من دانلود میکنم،فایل ها به صورت میدیا پلیر باز میشن ،مشکل این چیه؟

chnour

New member
ممنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنون، عالی بود. امیدوارم به هر چی میخوایید برسید.

سیدحمید

New member
باسلام خدمت دوست عزیز matt
وقتی دانلود کردی و دیدی باز هم با مدیا پلیر باز میکنه توی یه کامپیوتر دیگه فایل رو از حالت زیپ در بیار و اون فایل داخلش رو فقط بریز توی کامپیوتر معیوب واجراش کن. اگه باز هم با مدیا باز شد دیگه اون وقت باید ویندوزت رو ریپیر کنی.

maedeh1

New member
ٰقط خواستم بگم که خیلی آقایی. روز 13 بدر سیستم به چنین داستانی مبتلا شده بود.

مسیم

New member
سلام.من فایل ضمیمه را دانلود واجرا کردم اما مشکلم حل نشد.کسی میتونه راهنمایی کنه

بالا