• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

رفع مشکل نشناختن موس

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
تا حالا شده که موس usb شما توسط ویندوز شناسایی نشه
واسه من که همین دیروز اتفاق افتاد
بعد از تعویض ویندوز هر کاری کردم سیستم دیگه موس usb منو نشناخت ! ؟
کلی گشتم تا فهمیدم باید یه جور درایور به نام hid یا human interface device رو روی ویندوزم نصب کنم تا موسم (ماوسم) شناسایی بشه.
خوب این درایور رو با کلی دردسر گیر آوردم و رو وب گذاشتم تا دیگه نخواین تو این سایت مایکروسافت و سایتهای دیگه اینور و اونور برید
این درایور تو سایتهای فارسی اصلا نیست (گشتم نبود ، نگرد که نیست)

100.gif
رمز فایل : heil.orq.ir

دانلود درایور hid یا human interface device

پیوست ها

• 2fac6d2fbc72460fac1c.rar
    24.1 کیلوبایت · بازدیدها: 836

جودي

New member
سلام بچه ها من بار اوله كه توي سايتهاي اينجوري ميام .رفع مشکل نشناختن موس رو لازم دارم اومدم عضو هم شدم ولي نميتونم دانلودش كنم . اسم كاربرم جودي است.خواهش ميكنم اگه بشه روي ميل من بفرستيدش. واقعاً ممنون ميشم . راستي من نرم افزار خاصي ندارم كه واسه شما هم بذارم ولي اگه چيز توپي گير آوردم به روي چشم ميذارم

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام .خوش امديد جودي عزيز .

روي لينك بالا كليك ميكرديد امكان دانلود بود ولي چون لينك بالا دانلود دو مرحله اي هست احتمال ميدم نتونستيد باهاش كار كنيد فايل رو به صورت لينك مستقيم هم قرار ميدم كه كافيست جهت دانلود روي اين لينك كليك كنيد :
http://up.iranblog.com/Files73/2fac6d2fbc72460fac1c.rar

سلام بچه ها من بار اوله كه توي سايتهاي اينجوري ميام .رفع مشکل نشناختن موس رو لازم دارم اومدم عضو هم شدم ولي نميتونم دانلودش كنم . اسم كاربرم جودي است.خواهش ميكنم اگه بشه روي ميل من بفرستيدش. واقعاً ممنون ميشم . راستي من نرم افزار خاصي ندارم كه واسه شما هم بذارم ولي اگه چيز توپي گير آوردم به روي چشم ميذارم

آخرین ویرایش:

maraton

New member
عزیزم من اینارو دانلودیدم خب حالا چکار کنم.(باید کپی کنم؟کجا؟؟؟؟؟؟؟؟)با تشکر :تعجب:

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
سلام بر همه
این فایل درایوره

رو mycomputer کلیک راست کنین ... بعد manage رو بزنین ؛ بعد devide manager رو باز کنین و بعد یک مورد هست که اسمش hid mouse است و کنارش یک علامت زرده

روش کلیک راست > update driver > بعد این فایلی که دانلود کردینو بهش بدین و تمام

muzikramtin

New member
سلام hid mouse همچین اسمی در devide manager من نیست همه کامل هست فقط پشت سرهم چشمک میزنه devide لطفا راهنمایی کنید.

persianfalconer

New member
متشکرم

سلام بر همه
این فایل درایوره

رو mycomputer کلیک راست کنین ... بعد manage رو بزنین ؛ بعد devide manager رو باز کنین و بعد یک مورد هست که اسمش hid mouse است و کنارش یک علامت زرده

روش کلیک راست > update driver > بعد این فایلی که دانلود کردینو بهش بدین و تمام

متشکرم دوست عزیز.ماوس من درست شد اما یه جورایی ریپ میزنه.اما درایور کارساز بود.امیدوارم بهترشه.بهرحال ازرنج استفاده از تاچ پد بسی بهتر است

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
روي لينك بالا كليك ميكرديد امكان دانلود بود ولي چون لينك بالا دانلود دو مرحله اي هست احتمال ميدم نتونستيد باهاش كار كنيد فايل رو به صورت لينك مستقيم هم قرار ميدم كه كافيست جهت دانلود روي اين لينك كليك كنيد :
http://up.iranblog.com/Files73/2fac6d2fbc72460fac1c.rar
علی جان لینکت مشکل داره

بالا