mitra mehr
متخصص بخش خانه و خانواده
رنگینک
مواد لازم :
خرما :نیم کیلو
مغز گردو خرد شده : 250 گرم
روغن مایع : 2 پیمانه
آرد گندم : 2 پیمانه
پودر قند : 300 گرم
دارچین جهت تزیین : به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا هسته خرما را بیرون آورده و به جای هسته مغز گردو قرار میدهیم و خرما را به صورت ردیفی در ظرف مورد نظر میچینیم.آرد را روی حرارت قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا زمانیکه رنگ آن تغییر کند و به اصطلاح بو بگیرد سپس روغن را به تدریج به آرد اضافه میکنیم و مرتبا هم میزنیم تا آرد گلوله نشود،(مقدار روغن را میتوانید کمی تغییر دهید تا زیاد چرب نشود)بعد از اینکه کاملا مخلوط شدند حدود 3دقیقه دیگر مواد حرارت میدهیم و سپس آنرا روی خرما که در ظرف چیده ایم به طور کامل پخش میکنیم و اجازه میدهیم تا کاملا خنک شود (اگر حتی کمی هم داغ باشد پودر قند فروکش میکند) و بعد پودر قند را روی آن میریزیم و به طرز دلخواه آنرا با دارچین تزیین میکنیم.
مواد لازم :
خرما :نیم کیلو
مغز گردو خرد شده : 250 گرم
روغن مایع : 2 پیمانه
آرد گندم : 2 پیمانه
پودر قند : 300 گرم
دارچین جهت تزیین : به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا هسته خرما را بیرون آورده و به جای هسته مغز گردو قرار میدهیم و خرما را به صورت ردیفی در ظرف مورد نظر میچینیم.آرد را روی حرارت قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا زمانیکه رنگ آن تغییر کند و به اصطلاح بو بگیرد سپس روغن را به تدریج به آرد اضافه میکنیم و مرتبا هم میزنیم تا آرد گلوله نشود،(مقدار روغن را میتوانید کمی تغییر دهید تا زیاد چرب نشود)بعد از اینکه کاملا مخلوط شدند حدود 3دقیقه دیگر مواد حرارت میدهیم و سپس آنرا روی خرما که در ظرف چیده ایم به طور کامل پخش میکنیم و اجازه میدهیم تا کاملا خنک شود (اگر حتی کمی هم داغ باشد پودر قند فروکش میکند) و بعد پودر قند را روی آن میریزیم و به طرز دلخواه آنرا با دارچین تزیین میکنیم.
:گل: