• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

روبينيو: منچسترسيتي هيچ‌وقت منچستريونايتد نمي‌شود

eliza

متخصص بخش
روبينيو: منچسترسيتي هيچ‌وقت منچستريونايتد نمي‌شود
خبرگزاري فارس: گلزن برزيلي جديد آ.‌ث‌ميلان ايتاليا تيم سابق خود را به تمسخر گرفت و گفت: من‌سيتي هرگز منچستريونايتد نخواهد شد.
A0908270.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه مردم‌، روبينيو گفت: براساس تجارب و شناختي كه به دست آوردم، مي‌گويم منچسترسيتي نمي‌تواند جايگاهي كه منچستريونايتد در فوتبال دارد،‌ از آن خود كند.

وي افزود: وقتي در سال 2008 وارد من‌سيتي شدم، مديران باشگاه به من گفتند پس از يكي، دو سالي تيم آنقدر قدرت و اعتبار خواهد گرفت كه جاي من‌يونايتد راخواهد گرفت. بعد هم مدت زيادي سپري شد، ولي شرايط تغيير نكرد. سيتي‌ها حتي نتوانستند به يك عنوان قهرماني از عناوين بي شمار يونايتدي‌ها برسند.

روبينيو ادامه داد: درست است كه شهر منچستر با يونايتد و سيتي، دو تيم در ليگ برتر دارد. ولي نبايد فراموش كرد اعتبار و موفقيت از آن يونايتدي‌ها بوده است.

اين گلزن كه به دنبال بازگشت به دوران اوج از طريق حضوري شايسته و قدرتمند با ميلاني‌ها است، در مورد وضعيت ليگ در انگليس تاكيد كرد: بدون هيچ اغراقي ليگ برتر بهترين رقابت‌‌هاي باشگاهي دنيا است. در آنجا ورزشگاه‌‌ها هميشه مملو از تماشاگر هستند و هر بازي در شرايط خارق‌العاده و باورنكردني برگزار مي‌شود.

روبينيو اضافه كرد: بدين ترتيب هر بازيكني قادر نيست امكان حضور در اين ليگ را پيدا كند. البته بايد گفت به لحاظ فاكتورهاي شخصيتي،‌ حضور در اين ليگ براي بازيكنان خارجي توام با مشكل است.

گلزن 26 ساله اسبق سانتوز برزيل و رئال مادريد اسپانيا، سه شنبه هفته گذشته همزمان با خاتمه موعد نقل و انتقالات تابستاني قراردادي چهارساله با ميلان ايتاليا بست.

بالا