پانته آ
متخصص بخش
برای زیباتر شدن این غذا، پس از سرو آن روی زرشکها یک قاشق غذاخوری خلال پسته نیز بریزید. رنگ سبز آن در کنار قرمزی زرشک، ظاهر زیبایی به زرشکپلو خواهد داد.
همکاری دارم که هر وقت کسی را به خانهاش دعوت میکند، برایش زرشکپلو با مرغ میپزد. وقتی از او میپرسم مگر غذای دیگری بلد نیستی؟ در جواب میگوید: «وقت کمی دارم و درست کردن این غذا برایم راحتتر است. در ضمن، همه طعم آن را میپسندند و از خوردنش لذت میبرند. علاوه بر اینها، هم ظاهر زیبایی دارد و هم مغذی است.» در محرم و صفر نیز برخی خانوادههای ایرانی، برای نذری دادن این غذا را انتخاب میکنند. در این مطلب دستور پخت و نکتههای ظریفی برای هر چه خوشمزهتر کردن این غذا که باید در نظر گرفت، برایتان بازگو میکنیم.
[h=2]مقدار کالریمواد غذایی یاد شده در مجموع 1520 کیلوکالری انرژی دارند و در صورت تقسیم این غذا میان 4 نفر، مقدار کالری دریافتی برای هر نفر 380 کیلوکالری خواهد بود. البته خوردن این غذا با یک پیشدستی سالاد یا یک لیوان ماست، مقدار کالری دریافتی را 50 تا 100 کیلوکالری دیگر اضافه خواهد کرد.
[h=2]همراه غذادر صورت تمایل میتوانید با این غذا سالاد کاهویی که به آن جوانه ماش و گندم و کلم بروکلی اضافه کردهاید، میل کنید. سبزی خوردن تازه نیز علاوه بر فیبر، تأمین کننده بتاکاروتن و مواد معدنیای مانند منیزیم خواهد بود.
برای زیباتر شدن این غذا، پس از سرو آن روی زرشکها یک قاشق غذاخوری
خلال پسته نیز بریزید. رنگ سبز آن در کنار قرمزی زرشک، ظاهر زیبایی به
زرشکپلو خواهد داد
خلال پسته نیز بریزید. رنگ سبز آن در کنار قرمزی زرشک، ظاهر زیبایی به
زرشکپلو خواهد داد
نوشیدنی نیز میتواند یک لیوان دوغ کم نمک و بدون گاز باشد، البته آبمیوههایی مانند آب پرتقال هم برای این غذا مناسب هستند.
[h=2]طـرز تـهـیـه* تکههای مرغ را بدون افزودن ادویهای در 2 قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید و بعد از طلایی شدن، پیازها را بیفزایید و پس از افزودن نمک و زردچوبه، مقداری آب بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم پخته شوند.
* در قابلمهای که آب در حال جوشیدن است، برنج را بریزید و بعد از گذشت چند دقیقه آن را آبکش کنید.
* در تابهای کوچک کره، شکر، زعفران و زرشک بریزید و پس از آب شدن کره، کمی آب به آنها اضافه کنید و این مخلوط را از روی حرارت بردارید تا هم زرشکها قرمز بمانند و هم زعفران رنگ خود را به سایر محتویات بدهد.
* برنج را بعد از دم کشیدن در ظرف بکشید و روی آن را با برنج مخلوط شده با زرشک و زعفران بپوشانید. در ظرفی دیگر هم مرغ را بریزید و در کاسهای کوچک آب مرغ را سرو کنید.
[h=2]مـواد لازم برای 4 نفر
مرغ بدون پوست | 300 گرم 550 کیلوکالری |