معصومه بانو
متخصص بخش خانه و خانواده
[h=2]مواد لازم برای 4 نفر: سیب 1 عدد
کیوی 2 عدد
فیله نارنگی 4 عدد ریز
آناناس خردکرده 100 گرم
انار و انگور به میزان لازم
موز ورقهای خردکرده 1 عدد
کاهوی خلالی خردکرده 4 برگ
[h=2]مواد لازم برای سُس: شکر 1 پیمانه
آب 1 پیمانه
آب پرتقال 2 قاشق سوپخوری
پوست پرتقال رنده کرده 1 قاشق سوپخوری
[h=2]روش تهیه: * سیب و کیوی را به کمک قاشق توپی به شکل توپ در آورید و فیله نارنگی را مکعبی خرد کنید.
* آنگاه سیب، کیوی، نارنگی، آناناس، انار و انگور را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید.
* سپس موز را بیفزایید.
* حالا کاهو را در ظرف مناسب سالاد، قرار دهید و مخلوط میوه را رویش بریزید.
* بعد سس را بیفزایید و میل کنید.
[h=2]روش تهیه سس سالاد: * شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت کارامل کنید.
* آنگاه آب، آب پرتقال و پوست پرتقال را بیفزایید و صبر کنید شربت غلیظ شود.
حالا سس آماده مصرف میباشد.
کیوی 2 عدد
فیله نارنگی 4 عدد ریز
آناناس خردکرده 100 گرم
انار و انگور به میزان لازم
موز ورقهای خردکرده 1 عدد
کاهوی خلالی خردکرده 4 برگ
[h=2]مواد لازم برای سُس: شکر 1 پیمانه
آب 1 پیمانه
آب پرتقال 2 قاشق سوپخوری
پوست پرتقال رنده کرده 1 قاشق سوپخوری
[h=2]روش تهیه: * سیب و کیوی را به کمک قاشق توپی به شکل توپ در آورید و فیله نارنگی را مکعبی خرد کنید.
* آنگاه سیب، کیوی، نارنگی، آناناس، انار و انگور را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید.
* سپس موز را بیفزایید.
* حالا کاهو را در ظرف مناسب سالاد، قرار دهید و مخلوط میوه را رویش بریزید.
* بعد سس را بیفزایید و میل کنید.
[h=2]روش تهیه سس سالاد: * شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت کارامل کنید.
* آنگاه آب، آب پرتقال و پوست پرتقال را بیفزایید و صبر کنید شربت غلیظ شود.
حالا سس آماده مصرف میباشد.