ابتدا پوست پرتقال يا نارنج را به صورتي بگيريد كه از سفيدي آن به پوست نارنجي نماند. سپس آن را خلال كنيد و براي تلخي گرفتن پوست پرتقال آن را به مدت يك تا دو روز در آب نيم گرم خيس كنيد (در اين فاصله آب آن ر
ا سه تا چهار مرتبه عوض كنيد) دوبار آن را بجوشانيد تا كاملاً تلخي آن گرفته شود و در آب سرد بريزيد هنگام مصرف در آبكش بريزيد و براي شيرين شدن خلال پرتقال در ظرف مناسبي 2/1 پيمانه شكر را با دو پيمانه آب مخلوط كرده، روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شكر حل شود بعد، خلال هاي پرتقال را به آن اضافه كنيد و بجوشانيد تا خلال ها طعم شيرين بگيرند سپس در آبكش بريزيد.
نكته
خلال نارنج يا پرتقال را در ظرفي از جنس روي نريزيد، زيرا از شفافيت خلالها كاسته و خلالها خوش رنگ نميشوند. براي اين كار، بهتر است از ظرف لعابي استفاده كنيد
نكته
خلال نارنج يا پرتقال را در ظرفي از جنس روي نريزيد، زيرا از شفافيت خلالها كاسته و خلالها خوش رنگ نميشوند. براي اين كار، بهتر است از ظرف لعابي استفاده كنيد