• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

روش گرفتن تلخی خلال پرتقال و نارنج

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد

ابتدا پوست پرتقال يا نارنج را به صورتي بگيريد كه از سفيدي آن به پوست نارنجي نماند. سپس آن را خلال كنيد و براي تلخي گرفتن پوست پرتقال آن را به مدت يك تا دو روز در آب نيم گرم خيس كنيد (در اين فاصله آب آن ر​
ا سه تا چهار مرتبه عوض كنيد) دوبار آن را بجوشانيد تا كاملاً تلخي آن گرفته شود و در آب سرد بريزيد هنگام مصرف در آبكش بريزيد و براي شيرين شدن خلال پرتقال در ظرف مناسبي 2/1 پيمانه شكر را با دو پيمانه آب مخلوط كرده، روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شكر حل شود بعد، خلال هاي پرتقال را به آن اضافه كنيد و بجوشانيد تا خلال ها طعم شيرين بگيرند سپس در آبكش بريزيد.
نكته
خلال نارنج يا پرتقال را در ظرفي از جنس روي نريزيد، زيرا از شفافيت خلال‌ها كاسته و خلال‌ها خوش رنگ نمي‌شوند. براي اين كار، بهتر است از ظرف لعابي استفاده كنيد
 
بالا