رولت اسفناج با مغز
مواد لازم
1) اسفناج..................................1كيلو
2) تخم مرغ ..............................6عدد
3) مغز.....................................2 تا 4عدد
4) پنير پيتزا ورقه اي......................2عدد
5) كره .....................................100 گرم
6) پياز .....................................1عدد
7) نمك و فلفل .............................به مقدار لازم
8) جوزهند.................................1ق مورباخوري
طرز تهيه
ابتدا اسفناج ها را شسته و داخل يك قابلمه قرار داده بدون در گذاشته تا كمي پخته شود در واقع اين كار براي اين كه آب اسفناج گرفته شود .اسفناج و تخم مرغ را با هم زده البته اسفناج بايد خورد شده شود كمي هم ادويه و نمك اضافه كرده و به هم زده ماهيتابه را با روغن گذاشته تا داغ شود اسفناج را داخل ماهيتابه رخته و قطر 1cm صاف كرده حالا فر را با درجه حرارت 350 درجه فارن هايت گرم كرده و بعد ماهيتابه را داخل فر قرار داده تا كمي سرخ شود و خودش بگيره بعد از گرفتن خودش يك لايه مغز را روي اسفناج صاف كرده(نكته:مغز را بايد با كمي آب و نمك وفلفل پخته و خورد كرده)ودر اين مرحله از كار بايد 2 تا پنير ورقه اي روي مغز گذاشته پياز خام روي مغز قرار داده و بعد پنير كمي ريخته حالا مواد كه روي اسفناجريختيم اسفناج را بصورت لقمه جمع كرده در واقع لوله شكلش ميكنيم وكمي چربش كرده و داخل فر قرار داده به مدت 5دقيقه فقط براي اينكه پنيرش آب شود حالا آمادهاس در آورده و تكه تكه كرده و با گوجه تزئين كرده.
مواد لازم
1) اسفناج..................................1كيلو
2) تخم مرغ ..............................6عدد
3) مغز.....................................2 تا 4عدد
4) پنير پيتزا ورقه اي......................2عدد
5) كره .....................................100 گرم
6) پياز .....................................1عدد
7) نمك و فلفل .............................به مقدار لازم
8) جوزهند.................................1ق مورباخوري
طرز تهيه
ابتدا اسفناج ها را شسته و داخل يك قابلمه قرار داده بدون در گذاشته تا كمي پخته شود در واقع اين كار براي اين كه آب اسفناج گرفته شود .اسفناج و تخم مرغ را با هم زده البته اسفناج بايد خورد شده شود كمي هم ادويه و نمك اضافه كرده و به هم زده ماهيتابه را با روغن گذاشته تا داغ شود اسفناج را داخل ماهيتابه رخته و قطر 1cm صاف كرده حالا فر را با درجه حرارت 350 درجه فارن هايت گرم كرده و بعد ماهيتابه را داخل فر قرار داده تا كمي سرخ شود و خودش بگيره بعد از گرفتن خودش يك لايه مغز را روي اسفناج صاف كرده(نكته:مغز را بايد با كمي آب و نمك وفلفل پخته و خورد كرده)ودر اين مرحله از كار بايد 2 تا پنير ورقه اي روي مغز گذاشته پياز خام روي مغز قرار داده و بعد پنير كمي ريخته حالا مواد كه روي اسفناجريختيم اسفناج را بصورت لقمه جمع كرده در واقع لوله شكلش ميكنيم وكمي چربش كرده و داخل فر قرار داده به مدت 5دقيقه فقط براي اينكه پنيرش آب شود حالا آمادهاس در آورده و تكه تكه كرده و با گوجه تزئين كرده.