• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

رولت خرمــــــــــا با مراحل تهیه

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
خرما پوست نازک : 300 گ


کره : 30 گ


پودرزنجفیل : 1 ق چ


پودر پسته : 4 ق غ


پودر نارگیل : 4 ق غ


کنجد : 4 ق غ


ابتدا خرما را از هسته جدا کرده و با کره روی حرارت تفت میدهیم
تا خوب نرم و منسجم شود
پودر زنجفیل را اضافه میکنیم ومواد را از روی حرارت بر میداریم
خرما را بین دو نایلون با استفاده از وردنه به قطر نیم سانت به صورت

attachment.php

مستطیل باز میکنیم

کنجد و پودر پسته و پودر نارگیل را لایه به لایه روی خرما میپاشیم

و با کمک نایلون وبا دقت خرما را رول میکنیم وهمان نایلون را
دور رول پیچیده و به مدت 1 ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا سفت شود

سپس با یک چاقوی تیز انرا به حلقه های 1 سانتی برش میزنیم

نكته:
من داخل خرماها بعد از تركيب ادويه كمي كنجد براي زيبايي ريختم
ميتونيد رول خرما رو بصورت اماده توي يخچال داشته باشيد و موقع
مصرف برش بزنيد تا فرمش خوب بمونه
نوش جون


منبع:یک میز و چهار آشپز

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

پانته آ

متخصص بخش
بهتر است در ماه مبارک رمضان عوض استفاده دائم و هر روزه از زولبیا و بامیه، گاهی نیز از شیرینی‌های مقوی خانگی همانند رولت خرما که حاوی موادی مغذی چون گردو و خرماست استفاده کنید.

مواد لازم:

گردو به مقدار لازم

پودر نارگیل به مقدار لازم

پودر پسته به مقدار لازم

بادام به مقدار لازم

خرما 1 کیلو گرم



طرز تهیه:
هسته خرمای را درآورده و خرما را روی شعله خیلی ملایم گرم کرده و سپس درحالی که هنوز داغ است با گوشت کوب آن را بکوبید تا له شود. سپس خرمای له شده را بین دو پلاستیک با وردنه باز کنید.
پلاستیک رویی را بردارید و روی خرما پودرپسته و بادام و گردوی بو داده بریزید. و با کف دست کمی فشار بیاورید تا به خرما بچسبد. سپس از یک طرف لوله کنید و کل خرما را در پلاستیک بپوشانید به مدت چند ساعت در یخچال بگذراید روی آن را می توانید پودر نارگیل بپاشید تا از چسبندگی اش کم شود. سپس با یک چاقوی تیز و بزرگ رولت را برش بزنید .

نکات:


  • اگر ماکروویو در دسترس است خرما را درون کاسه ای بریزید و با قدرت ۶۰۰ وات به مدت ۲تا ۳دقیقه بسته به مقدار مواد قراردهید. و ۲تا ۳بار در این فاصله خرما ها را زیر و رو کنید.


  • بهتر است بادام و گردو را کمی روی حرارت ملایم بود دهید. کافیست که توی ماهیتابه بریزید کمی زیر و رو کنید.


  • می توانید کمی آرد را روی حرارت بو داده سپس کمی کره به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید کمی که رنگ آرد تغییر کرد شعله را خاموش کنید.و این خمیر را روی خرمای له شده بریزید و با پالت یا چاقو پخش کنید. سپس گردو و پسته را بریزید.
  • 139284095146476216.jpeg
  • 3184168483308577722.jpeg
 
بالا