دختر مهتاب
متخصص بخش آموزش خیاطی
خرما پوست نازک : 300 گ
کره : 30 گ
پودرزنجفیل : 1 ق چ
پودر پسته : 4 ق غ
پودر نارگیل : 4 ق غ
کنجد : 4 ق غ
ابتدا خرما را از هسته جدا کرده و با کره روی حرارت تفت میدهیم
تا خوب نرم و منسجم شود
پودر زنجفیل را اضافه میکنیم ومواد را از روی حرارت بر میداریم
خرما را بین دو نایلون با استفاده از وردنه به قطر نیم سانت به صورت
ابتدا خرما را از هسته جدا کرده و با کره روی حرارت تفت میدهیم
تا خوب نرم و منسجم شود
پودر زنجفیل را اضافه میکنیم ومواد را از روی حرارت بر میداریم
خرما را بین دو نایلون با استفاده از وردنه به قطر نیم سانت به صورت
مستطیل باز میکنیم
کنجد و پودر پسته و پودر نارگیل را لایه به لایه روی خرما میپاشیم
و با کمک نایلون وبا دقت خرما را رول میکنیم وهمان نایلون را
دور رول پیچیده و به مدت 1 ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا سفت شود
سپس با یک چاقوی تیز انرا به حلقه های 1 سانتی برش میزنیم
نكته:
من داخل خرماها بعد از تركيب ادويه كمي كنجد براي زيبايي ريختم
ميتونيد رول خرما رو بصورت اماده توي يخچال داشته باشيد و موقع
مصرف برش بزنيد تا فرمش خوب بمونه
نوش جون
و با کمک نایلون وبا دقت خرما را رول میکنیم وهمان نایلون را
دور رول پیچیده و به مدت 1 ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا سفت شود
سپس با یک چاقوی تیز انرا به حلقه های 1 سانتی برش میزنیم
نكته:
من داخل خرماها بعد از تركيب ادويه كمي كنجد براي زيبايي ريختم
ميتونيد رول خرما رو بصورت اماده توي يخچال داشته باشيد و موقع
مصرف برش بزنيد تا فرمش خوب بمونه
نوش جون
منبع:یک میز و چهار آشپز
آخرین ویرایش توسط مدیر: