mitra mehr
متخصص بخش خانه و خانواده
1/4 پیمانه شکلات ذوب شده را با 1 قاشق چایخوری آرد مخلوط کرده و روی ورقه طبق تصویر بگذارید و سپس مایه رولت را روی آن بریزید.
طرز تهیه مایه رولت
مواد لازم:
آرد - ۱ پیمانه
تخم مرغ - ۴ عدد
شکر - ۱/۲ پیمانه
اسانس دلخواه ( رنده پوست پرتقال، لیمو ترش ) - ۱ قاشق غذاخوری
و یا وانیل - ۱ قاشق چایخوری
بکین پودر- ۱ قاشق چایخوری
روغن _ 1/4 پیمانه
دستور تهیه:
آرد و بیکینگ پودر را الک کرده کنار بگذارید.
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
تخم مرغ ها را با شکر به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید تا سفید و پوک شود.
رنده پوست پرتقال را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر زدن را ادامه دهید تا کاملاً مخلوط پف کند.
آرد را به آرامی با قاشق بزرگ، کم کم اضافه کنید و به حالت دورانی هم بزنید.
مایه کیک را روی طرح طبق تصویر ریخته و در طبقه وسط فر بمدت ۲۰ دقیفه قرار دهید.
توجه داشته باشیم که رولت نباید خشک شود زیرا موقع رول کردن باید نرم باشد و در غیر اینصورت می شکند.
:گل:طرز تهیه مایه رولت
مواد لازم:
آرد - ۱ پیمانه
تخم مرغ - ۴ عدد
شکر - ۱/۲ پیمانه
اسانس دلخواه ( رنده پوست پرتقال، لیمو ترش ) - ۱ قاشق غذاخوری
و یا وانیل - ۱ قاشق چایخوری
بکین پودر- ۱ قاشق چایخوری
روغن _ 1/4 پیمانه
دستور تهیه:
آرد و بیکینگ پودر را الک کرده کنار بگذارید.
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
تخم مرغ ها را با شکر به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید تا سفید و پوک شود.
رنده پوست پرتقال را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر زدن را ادامه دهید تا کاملاً مخلوط پف کند.
آرد را به آرامی با قاشق بزرگ، کم کم اضافه کنید و به حالت دورانی هم بزنید.
مایه کیک را روی طرح طبق تصویر ریخته و در طبقه وسط فر بمدت ۲۰ دقیفه قرار دهید.
توجه داشته باشیم که رولت نباید خشک شود زیرا موقع رول کردن باید نرم باشد و در غیر اینصورت می شکند.