پانته آ
متخصص بخش
مواد لازم :
ـ گوشت چرخ کرده بدون چربی ۷۰۰ الی۸۰۰گرم
ـ تخم مرغ ۴ عدد
ـ جعفری خرد شده ۴ فاشق غذا خوری
ـ پیاز درشت ۱ عدد
ـ رب گوجه فرنگی ۱ قاشق
ـ روغن به میزان کافی
ـ نمک و زرد چوبه و فلفل
ـ زنجبیل یک تکه کوچک
ـ تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری
ـ آب یک و نیم الی دو لیوان
طرز تهیه :
گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و جعفری و نمک و زرد چوبه و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز دهید.
تخم مرغ ها را بپزید. گوشت را به چهار قسمت تقسیم کنید و به طور یکنواخت به دور تخم مرغ بزنید. و در روغن سرخ کنید . آب و رب و زنجبیل و دو قاشق روغن زیتون و تخم گشنیز را روی حرارت بگذارید و رولت را در آن ریخته و با حرارت خیلی کم بپزید وقتی پخته شد یکی یکی برش دهید و در دیس بچینید و به همراه سس باقیمانده میل کنید.
ـ گوشت چرخ کرده بدون چربی ۷۰۰ الی۸۰۰گرم
ـ تخم مرغ ۴ عدد
ـ جعفری خرد شده ۴ فاشق غذا خوری
ـ پیاز درشت ۱ عدد
ـ رب گوجه فرنگی ۱ قاشق
ـ روغن به میزان کافی
ـ نمک و زرد چوبه و فلفل
ـ زنجبیل یک تکه کوچک
ـ تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری
ـ آب یک و نیم الی دو لیوان
طرز تهیه :
گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و جعفری و نمک و زرد چوبه و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز دهید.
تخم مرغ ها را بپزید. گوشت را به چهار قسمت تقسیم کنید و به طور یکنواخت به دور تخم مرغ بزنید. و در روغن سرخ کنید . آب و رب و زنجبیل و دو قاشق روغن زیتون و تخم گشنیز را روی حرارت بگذارید و رولت را در آن ریخته و با حرارت خیلی کم بپزید وقتی پخته شد یکی یکی برش دهید و در دیس بچینید و به همراه سس باقیمانده میل کنید.