ريا نباشه اين حياط خونه ماس :نیش:
D Darya متخصص بخش گفتگوی آزاد 2013 , August 3 #2 تاپیک تایید شد شما کی اومدی از خونه ما عکس گرفتی؟:عصبانی::نیش2:
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , August 3 #3 خب ماشینامو که داده بودم باش عکس بندازی رو بیار پس بده:سوت:
م معصومه بانو متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , August 3 #4 Darya گفت: شما کی اومدی از خونه ما عکس گرفتی؟ کلیک کنید تا باز شود... دریا جونی یه کمی شبیه خونه ی شماست دقت کن تازه اون طرف خونه تو عکس نیفتاده :نیش2: Mrs zahra گفت: خب ماشینامو که داده بودم باش عکس بندازی رو بیار پس بده کلیک کنید تا باز شود... زهرا جان خوبی عزیزم اشتباه گرفتیا :نیش2:
Darya گفت: شما کی اومدی از خونه ما عکس گرفتی؟ کلیک کنید تا باز شود... دریا جونی یه کمی شبیه خونه ی شماست دقت کن تازه اون طرف خونه تو عکس نیفتاده :نیش2: Mrs zahra گفت: خب ماشینامو که داده بودم باش عکس بندازی رو بیار پس بده کلیک کنید تا باز شود... زهرا جان خوبی عزیزم اشتباه گرفتیا :نیش2:
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , August 3 #5 معصومه بانو گفت: زهرا جان خوبی عزیزم اشتباه گرفتیا :نیش2: کلیک کنید تا باز شود... :10::10::10::10: نه مطمئنم برا من هستن:خنده2:
معصومه بانو گفت: زهرا جان خوبی عزیزم اشتباه گرفتیا :نیش2: کلیک کنید تا باز شود... :10::10::10::10: نه مطمئنم برا من هستن:خنده2: