• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

رژیم‌غذایی برای کاهش خطر سکته مغزی در زنان مسن

Fa.Sa

مدیر بخش پزشکی
متخصصان می‌گویند رژیم غذایی غنی از پتاسیم خطر سکته مغزی را در زنان مسن کاهش می‌دهد.


به گزارش سرویس «سلامت» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این بررسی محققان به مطاله روی بیش از 90 هزار زن 50 تا 79 سال در مدت 11 سال پرداختند و میزان پتاسیم مصرفی در مواد خوراکی طبیعی و موارد سکته مغزی را در فوتی‌ها ارزیابی کردند.


نتایج این مطالعه نشان داد زنانی که بیشترین میزان پتاسیم را مصرف کرده بودند نسبت به گروه دیگر 12 درصد کمتر به سکته مغزی ناشی از عوامل مختلف مبتلا شده بودند. همچنین شرکت‌کنندگان گروه اول 10 درصد کمتر در معرض مرگ و میر ناشی از عوامل بیماری‌زای مختلف در طول دوره مطالعه بوده‌اند.

«سیلویا واسرتیل»، یکی از محققان این مطالعه از دانشکده پزشکی آلبرت انیشتین در نیویورک گفت: میوه‌ها و سبزیجات منبع غنی از پتاسیم هستند.

به گزارش ایسنا به نقل از لایوساینس، پتاسیم ماده مغذی حائز اهمیتی در رژیم غذایی است زیرا تاثیر نمک را کاهش می‌دهد و ممکن است به پیشگیری از فشارخون بالا که خود عامل سکته مغزی و بیماری‌های قلبی است کمک کند.
 
بالا