پانته آ
متخصص بخش
مواد لازم برای هرنفر:
_ دوسوم الی یک پیمانه برنج
_ سینه مرغ قیمه شده 120 گرم
_ زرشک قرمز 1 الی 1/5 قاشق غذا خوری
_ خلال بادام 1 الی 1/5 قاشق غذا خوری
_خلال پوست پرتقال 1 قاشق مربا خوری در صورت تمایل
_ پیاز داغ طلایی بدون روغن 1 قاشق غذا خوری
_ روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
_ نمک به مقدار لازم
_ زعفران دم کرده به میزان لازم
_ شکر 1 قاشق مربا خوری و در صورت تمایل بیشتر از این مقدار
طرز تهیه :
_ برنج را از قبل شسته و خیس کنید .قبلا طرز تهیه کته در پلو پز را برایتان نوشته بودم بعد از خیس کردن کمی نمک بزنید و به تعداد پیمانه برنج به علاوه یک پیمانه آب بریزید تا کته
مثل آبکش از آب در آید با این تفاوت که خوشمزه تر و ارزش غذایی بیشتری نیز دارد .
به برنج روغن زیتون اضافه کنید و پلوپزرا به برق بزنید . نیم ساعت الی 40 دقیقه بعد کته آماده میشود . در این فاصله کارهای زیر را انجام دهید
_ قیمه های درشت سینه مرغ را با یک عدد پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه وروغن تفت دهید ( یا آب پز کنید ) و نصف لیوان آب اضافه کنید و درب ظرف را ببندید تا پخته شود . ظرف 20
دقیقه مرغ پخته میشود و صبر کنید تا آب مرغ تبخیر و گوشت خوشمزه تر شود بعد زعفران دمکرده اضافه کنید .
_ زمانیکه سینه مرغ در حال پختن است از فرصت استفاده کنید و خلال بادام و زرشک و خلال پوست پرتقال را آماده کنید .
خلال بادام را در کمی گلاب و زعفران دم کرده بخوابانید و در ظرف کوچکی روی برنج در حال دم بگذارید تا خلال بادام نرم شود یا روی سماور یا کتری اینکار را انجام دهید .
خلال پوست پرتقال را یک بار بجوشانید تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود .
زرشک را با شکر و کمی روغن حیوانی یا روغن مایع روی حرارت ملایم تفت دهید و شکر که حل شد حرارت را خاموش کنید اگر زرشک زیاد حرارت ببیند میسوزد .
کته را در دیس بکشید و قیمه مرغ و زرشک و خلال بادام و خلال پوست پرتقال و پیاز داغ را مخلوط کرده و روی برنج بریزید .
با استفاده از آب مرغ و رب وآب نارنج و پوست لیموی رنده شده و نمک و فلفل و دارچین وروغن زیتون و کمی پیاز داغ برای این غذا سس درست کنید خوشمزه تر خواهد شد
این غذا خیلی خوشمزه است و سریع آماده میشود و غذای مناسبی برای افرادی است که فرصت کمی برای پخت و پز دارند .
_ دوسوم الی یک پیمانه برنج
_ سینه مرغ قیمه شده 120 گرم
_ زرشک قرمز 1 الی 1/5 قاشق غذا خوری
_ خلال بادام 1 الی 1/5 قاشق غذا خوری
_خلال پوست پرتقال 1 قاشق مربا خوری در صورت تمایل
_ پیاز داغ طلایی بدون روغن 1 قاشق غذا خوری
_ روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
_ نمک به مقدار لازم
_ زعفران دم کرده به میزان لازم
_ شکر 1 قاشق مربا خوری و در صورت تمایل بیشتر از این مقدار
طرز تهیه :
_ برنج را از قبل شسته و خیس کنید .قبلا طرز تهیه کته در پلو پز را برایتان نوشته بودم بعد از خیس کردن کمی نمک بزنید و به تعداد پیمانه برنج به علاوه یک پیمانه آب بریزید تا کته
مثل آبکش از آب در آید با این تفاوت که خوشمزه تر و ارزش غذایی بیشتری نیز دارد .
به برنج روغن زیتون اضافه کنید و پلوپزرا به برق بزنید . نیم ساعت الی 40 دقیقه بعد کته آماده میشود . در این فاصله کارهای زیر را انجام دهید
_ قیمه های درشت سینه مرغ را با یک عدد پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه وروغن تفت دهید ( یا آب پز کنید ) و نصف لیوان آب اضافه کنید و درب ظرف را ببندید تا پخته شود . ظرف 20
دقیقه مرغ پخته میشود و صبر کنید تا آب مرغ تبخیر و گوشت خوشمزه تر شود بعد زعفران دمکرده اضافه کنید .
_ زمانیکه سینه مرغ در حال پختن است از فرصت استفاده کنید و خلال بادام و زرشک و خلال پوست پرتقال را آماده کنید .
خلال بادام را در کمی گلاب و زعفران دم کرده بخوابانید و در ظرف کوچکی روی برنج در حال دم بگذارید تا خلال بادام نرم شود یا روی سماور یا کتری اینکار را انجام دهید .
خلال پوست پرتقال را یک بار بجوشانید تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود .
زرشک را با شکر و کمی روغن حیوانی یا روغن مایع روی حرارت ملایم تفت دهید و شکر که حل شد حرارت را خاموش کنید اگر زرشک زیاد حرارت ببیند میسوزد .
کته را در دیس بکشید و قیمه مرغ و زرشک و خلال بادام و خلال پوست پرتقال و پیاز داغ را مخلوط کرده و روی برنج بریزید .
با استفاده از آب مرغ و رب وآب نارنج و پوست لیموی رنده شده و نمک و فلفل و دارچین وروغن زیتون و کمی پیاز داغ برای این غذا سس درست کنید خوشمزه تر خواهد شد
این غذا خیلی خوشمزه است و سریع آماده میشود و غذای مناسبی برای افرادی است که فرصت کمی برای پخت و پز دارند .