• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

زوم هفته ::آتیش::

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Xaniar

متخصص بخش زوم

aqt3x3m2qjlgzazke28h.png
: ســـوالــات عمــومــي :

1. اخــلاق و رفتارش :

2. نوع برخوردش با شما :

3. نوع برخوردش با كاربران ديگه :

4. پستهایی که ارسال كرده :

5. فعالیتش تو سایـت :

6.بيشتر در چه بخشي فعاليت ميكنه :

7. نظرت در مورد نام كاربريش :

8. نظرت در مورد امضاش :

9. نظرت در مورد آواتارش :

10. تا به حال ازش دلخور شدی ؟ کی؟

11. تا به حال بهت کمک کرده؟كجا و چه جوری؟

12. بدتریـــن خصوصیات :

13. بهتریـــن خصوصیــات :

14.جالب ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟

15.بدترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟

16.تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته ؟

17.از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟

18.تــیکــه کلامـش چــیه ؟

19.به نظرت تـو مدیریت مــوفق بـــوده ؟

20.از 1 تا 10 بهش نمره بده :

21. دوست داري از نزديك ببينيش ؟

22.یک بیت شعر تقدیمش کن :

23.یه انتقاد :

24.یه پیشنهاد :

25.یه آرزو براش :

: ســـوالــات اخــتصــاصـي :

1.نظرتون در مورد آتیش چیه ؟
2.چون تو بحثها و تاپیکها کم فعالیت میکنم برا همون شماها هم ازم فاصله دارین؟(ببخشید اینو میگماااا چون تا نرم سراغ دوستام یادی نمیشه ازم و این خیلی ناراحتم میکنه ؟
3.به نظر تون برا بخش روانشناسی مفید بودم یا نه و فقط مدیریت رو یدک میکشم ؟
4.نکته + و - اخلاقم چیه ؟
5.از نظر اخلاقی چه نمره ایی بهم میدید؟

Mahdi Askari

مدير فنی

1. اخــلاق و رفتارش : خیلی خوبه

2. نوع برخوردش با شما : عالیه :نیش:

3. نوع برخوردش با كاربران ديگه : خیلی خوبه

4. پستهایی که ارسال كرده : عالیه :نیش:

5. فعالیتش تو سایـت :خیلی خوبه

6.بيشتر در چه بخشي فعاليت ميكنه : تو بخش هوا فضا :تعجب: معلومه دیگه تو بخش خودشون

7. نظرت در مورد نام كاربريش :اسم خودشونه

8. نظرت در مورد امضاش :خوبه آدرس بخششون هم توش هست:نیش:

9. نظرت در مورد آواتارش :یادم نیست آواتارش :نمیدونم::فکر:

10. تا به حال ازش دلخور شدی ؟ کی؟ نه

11. تا به حال بهت کمک کرده؟كجا و چه جوری؟ آره یک سری یادم رفت براشون پیغام بذارم یادآوری کرد(یادآوری--->:تنبیه:) که دیگه یادم نره :دوست:

12. بدتریـــن خصوصیات :ندارد

13. بهتریـــن خصوصیــات :مهربون - صمیمی - کلا خیلی داره نمیشه همش رو گفت

14.جالب ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ هر موقع از من سوال میپرسه وسط سوال میذاره میره آی حرصم در میاد اون موقع :52::حرص:

15.بدترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ندارم

16.تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته ؟ با دوستاش فک کنم :نیش:

17.از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟نیدونم

18.تــیکــه کلامـش چــیه ؟اینم نیدونم

19.به نظرت تـو مدیریت مــوفق بـــوده ؟ بلی بلی بسیار

20.از 1 تا 10 بهش نمره بده :10

21. دوست داري از نزديك ببينيش ؟ :بله:

ناراحت نشید ها ازین شهرا برای خیلی ها گذاشتم :نیش:
فکر عشق آتش غم در دل حافظ زد و سوخت ------ یار دیرینه ببینید که با یار چه کرد

23.یه انتقاد :ندارم

24.یه پیشنهاد :ندارم

25.یه آرزو براش :هر چی دوست داری بگو من میگم آمین

1.نظرتون در مورد آتیش چیه ؟ خوبه گرم میکنه ولی اگه نزدیک بشی میسوزونه (شوخی کردم:چشمک:)
2.چون تو بحثها و تاپیکها کم فعالیت میکنم برا همون شماها هم ازم فاصله دارین؟(ببخشید اینو میگماااا چون تا نرم سراغ دوستام یادی نمیشه ازم و این خیلی ناراحتم میکنه ؟ من که میام که :34:
3.به نظر تون برا بخش روانشناسی مفید بودم یا نه و فقط مدیریت رو یدک میکشم ؟ مطمئن باشید اگه مفید نباشید یا نبوده باشید بهتون میگن
ولی همین قدر بدونید تاپیک های خودشناسیتون خیلی باحاله
اونایی که میگید بر اساس نقاشی یا رنگ و ... خودتون رو بشناسید خیلی جالبن - پس مفید بوده برام

4.نکته + و - اخلاقم چیه ؟+++++++ زیا داره :نیش: - نداره
5.از نظر اخلاقی چه نمره ایی بهم میدید؟از چند باید نمره بدم از 100 میدم 97 اون سه درصد هم نمره منفی داشته کسر شده :نیش:

آخرین ویرایش:

ahmadfononi

معاونت انجمن

1. اخــلاق و رفتارش : خیلی خوبه

2. نوع برخوردش با شما : خیلی خوبه

3. نوع برخوردش با كاربران ديگه : خیلی خوبه

4. پستهایی که ارسال كرده : خیلی خوب و عالی :نیش:

5. فعالیتش تو سایـت :خیلی عالی

6.بيشتر در چه بخشي فعاليت ميكنه : فکر کنم تو بخش هوا فضا

7. نظرت در مورد نام كاربريش : نام خودشان می باشد :نیش:

8. نظرت در مورد امضاش : یکیش کتاب هست و یکی هم آدرس بخش خودشون

9. نظرت در مورد آواتارش : یک دختر

10. تا به حال ازش دلخور شدی ؟ کی؟ No :نیش:

11. تا به حال بهت کمک کرده؟كجا و چه جوری؟ آره اما من که عادت دارم نگم که ریا نشه :بدجنس:

12. بدتریـــن خصوصیات : ندارند

13. بهتریـــن خصوصیــات : خوب ، مهربان ، ... ، ... ، ... :نیش: خیلی خوب هستند ایشون

14.جالب ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ من یه خاطره از مهدی میگم :نیش: : هر موقع از من سوال میپرسه وسط سوال میذاره میره آی حرصم در میاد اون موقع :52::حرص:

15.بدترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ نداره :نیش:

16.تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته ؟ دوستان :نیش:

17.از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ فکرکنم :نیش:

18.تــیکــه کلامـش چــیه ؟ نمیدانم

19.به نظرت تـو مدیریت مــوفق بـــوده ؟ آری بلی نعم Yes :نیش:

20.از 1 تا 10 بهش نمره بده : 11 :نیش:

21. دوست داري از نزديك ببينيش ؟ بله ، راستی گردهمایی نمیاین :نیش:

22.یک بیت شعر تقدیمش کن : در چه موردی باشه :نیش:

23.یه انتقاد : چه بگویم :نیش:

24.یه پیشنهاد : نمیدانم چه گویم :نیش:

25.یه آرزو براش : همیشه موفق باشید

1.نظرتون در مورد آتیش چیه ؟ خیلی خوبه مخصوصا توی فصل سرما ، باهاش سیب زمینی هم میشه پخت ، گذاشت روی دوتا چوب :نیش: اهان درمورد خودتون بود :خنده2: خیلی خوب هستید :گل:
2.چون تو بحثها و تاپیکها کم فعالیت میکنم برا همون شماها هم ازم فاصله دارین؟(ببخشید اینو میگماااا چون تا نرم سراغ دوستام یادی نمیشه ازم و این خیلی ناراحتم میکنه ؟ شرمنده که من نمیام :نیش: والا یه سری کارها هستن که وقتش رو ندارم ، اما انشالله سرمیزنم :نیش:
3.به نظر تون برا بخش روانشناسی مفید بودم یا نه و فقط مدیریت رو یدک میکشم ؟ بله ، بله :نیش:
4.نکته + و - اخلاقم چیه ؟ + خیلی خوب هستید و ... - ندارید :نیش:
5.از نظر اخلاقی چه نمره ایی بهم میدید؟ از چند :نیش: اگر از 20 باشه من 19.99 میدم :نیش: یکیش هم اینطور تر :نیش: 20 :نیش: :گل:

موفق باشید

baroon

متخصص بخش ادبیات

1. اخــلاق و رفتارش : من راضی ام. خدا هم باشه:بدجنس:
عالیه. از روزای اوّلی هم که اومد نوع رفتارش خیلی به مذاقم خوش اومد و سعی کردم بهش نزدیکتر بشم. اینو به خودش هم گفتم که وجودش و دوستیش برام خاصّه.:18:

2. نوع برخوردش با شما : یکی از باوفاترین هاست که جدّاً از محبّت همیشگیش شرمنده ام.

3. نوع برخوردش با كاربران ديگه : حرف نداره.:دست:

4. پستهایی که ارسال كرده : فعّالیت آتیش خیلی جدّی و منسجم و هدفمنده. عمده ی فعّالیتش توی بخش روانشناسی هست و خیلی پر انرژی و دلسوزانه داره به انجمنش سود می رسونه.:19:

5. فعالیتش تو سایـت : تأثیرگذار و مفید و دلگرم کننده

6.بيشتر در چه بخشي فعاليت ميكنه : روانشناسی

7. نظرت در مورد نام كاربريش : با گرمای محبّتش عجینه :نیش:

8. نظرت در مورد امضاش : آتیش توی انتخاب عکس همیشه منو تحت تأثیر قرار میده. اینم یه انتخاب خوب دیگه ش هست.

9. نظرت در مورد آواتارش : باورتون میشه برای هردو عکس امضا و آواتارش کلی ذوق کردم و بهش تبریک گفتم؟:8:

10. تا به حال ازش دلخور شدی ؟ کی؟ نه. پیش نیومده ممکنه بیاد ولی مطمئنم انقدر دوستای خوبی هستیم که خیلی سریع و آسون حلّش کنیم.

11. تا به حال بهت کمک کرده؟كجا و چه جوری؟ بله با خوندن پستاش که سهم قابل توجّهش آموزش مهارت ها و تست ها هستن کمکم کرده. همینطور با رفتارش ثابت کرده که میشه به بودن دوستای خوب زندگی رو شادتر کرد و از احساسشون مطمئن بود.

12. بدتریـــن خصوصیات : بدترینی من در دوست نازنینم ندیدم.

13. بهتریـــن خصوصیــات : محبّت و احترام و جمع پذیری.

14.جالب ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ دو نوع عکس برام خصوصی فرستاد که دیگه نمیشه بگم چی بود ولی شگفت زده شدم و خاطره ی خوبی شده برام.:14:

15.بدترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ خداروشکر؛ ندارم.:شاد:

16.تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته ؟ نمی دونم خودش چیزی نگفته :نیش2: احتمالاً همه.

17.از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ این>> :خجالت2:

18.تــیکــه کلامـش چــیه ؟ "خوبی؟ "

19.به نظرت تـو مدیریت مــوفق بـــوده ؟ بله. با تمام وجود داره تلاش می کنه. دلسوزی و هماهنگی و حجم فعالیتش خیلی خوشحالم می کنه.

20.از 1 تا 10 بهش نمره بده : 10

21. دوست داري از نزديك ببينيش ؟ :8: بعله

22.یک بیت شعر تقدیمش کن : دو بیته :24:
از شبنم عشق خاک آدم گل شد
شوری برخاست، فتنه ای حاصل شد
صد نشتر عشق بر رگ روح زدند
یک قطره از آن چکید و نامش دل شد

23.یه انتقاد : یه کمی ساده دلی. مواظب خودت باش رفیق شفیقم.

24.یه پیشنهاد : پروفایلتو رنگ و لعاب بده! چی بگم آخه؟:9:

25.یه آرزو براش : جمیع بهین روزگار... بگید آمین...:گل:

1.نظرتون در مورد آتیش چیه ؟ آتیش باشه و یه دشت باشه و نم نم بارون و یه موسیقی سنتّی و بعد من دیگه قاطی ابرا:8: یا شب باشه و کنار دریا و آتیش باشه و بازم موسیقی اما از نوع جدیدش:شاد:
2.چون تو بحثها و تاپیکها کم فعالیت میکنم برا همون شماها هم ازم فاصله دارین؟(ببخشید اینو میگماااا چون تا نرم سراغ دوستام یادی نمیشه ازم و این خیلی ناراحتم میکنه ؟ بله بهت گفته بودم:بدجنس: تأثیر داره چون شناخت کافی بین شما و دوستانت حاصل نمیشه در نتیجه صحبت کمتری شکل میگیره ولی به نظر من نباید دلسرد بشی. مهم دل آدماست که به طور حتم جای خوبی توشون باز کردی.:گل:
3.به نظر تون برا بخش روانشناسی مفید بودم یا نه و فقط مدیریت رو یدک میکشم ؟ خوب خوب بودی و مثل هر مدیر دیگه ای به مرور قوی تر هم میشی.:دست:
4.نکته + و - اخلاقم چیه ؟ مهربونیت / منفی نیست خیلی، ولی خب دلسرد شدنت رو خوبه که کمرنگ کنی:دوست:
5.از نظر اخلاقی چه نمره ایی بهم میدید؟ بالاترین نمره:بغل: واقعاً من ازت راضی ام...

امیدوارم همیشه آتیش بمونی:گل:

آخرین ویرایش:

asl_davood

متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی

1. اخــلاق و رفتارش : خیلی خیلی خیلی خوبه به نظر من :دوست:

2. نوع برخوردش با شما : اینقده خوبه که حد نداره :93:

3. نوع برخوردش با كاربران ديگه : همه راضی بودن :نیش:

4. پستهایی که ارسال كرده : خیلی خوبن، من که کلاً مطلب در این زمینه ها که ارسال میکنه رو دوست دارم :بله:

5. فعالیتش تو سایـت : تا الان که زیاد بوده :18::ایول:

6.بيشتر در چه بخشي فعاليت ميكنه : بخش روانشناسی :سوت:

7. نظرت در مورد نام كاربريش : آتیش :فکر: راستش این کلمه کلاً رو زبونم خوب نمیچرخه :نیش: الانم پس از کلی تلاش میتونم صداش کنم :9:

8. نظرت در مورد امضاش : یه لحظه من برم بینم عوض نشده باشه :نیش: خب عکسش از آخرین باری که دیده بودمش عوض شده :نیش: منو یاد فیلم سینمایی میندازه
:خنده2:

9. نظرت در مورد آواتارش : خیلی قشنگه :دست: قبلیش هم خوبک بود :15:

10. تا به حال ازش دلخور شدی ؟ کی؟ نُچ :نه:

11. تا به حال بهت کمک کرده؟كجا و چه جوری؟ هنوز که نه ولی قرار کمک بزرگی بهم برسونه :8::بدجنس:

12. بدتریـــن خصوصیات : گشتم نبود :نمیدونم:

13. بهتریـــن خصوصیــات : خصوصیات خوب که خیلی داره :ایول: ولی خب اینکه همیشه سر میزنه و احوالات دوستاش رو میگیره رو خیلی دوست دارم
:احترام:

14.جالب ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ یدونش که واسه سحری خوردن سرکار بود که کشت مارو و یه روز از اون:نیش: ماه رو سحری نخورد :نیش: بعد یکیشو نمیگم :بدجنس: یکی دیگشونم این بود که یه روز تو چت باکس بودیم بعدش میخواست خدافظی کنه :giggle: همه رو به اسم خودشون صدا زد:نیش: یکی از کاربرا رو هم عسل جونی صدا زد :خنده2: منم نبودم اون کاربره :سوت::15:

15.بدترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ ندارم.

16.تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته ؟ نیدونم راستش :نمیدونم: با بارونی یا مریم خانم یا
خودم :93:

17.از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ :خنده2:

18.تــیکــه کلامـش چــیه ؟ تیکه کلام :فکر: این خوبی؟ رو همیشه بعد سلامش میگه :نیش: بعد دیگه مثل خودم راستی و راستش و اینا زیاد میگه :خنده2:

19.به نظرت تـو مدیریت مــوفق بـــوده ؟ بلی :بله:

20.از 1 تا 10 بهش نمره بده : 10 و بیشتر :نیش:

21. دوست داري از نزديك ببينيش ؟ آری بسی زیاد
:توافق:

22.یک بیت شعر تقدیمش کن : خب نمیشه چند تا باشه :نیش: این شعر اولیه خیلی بهت میاد :گل:

محبت ره به دل دادن صفای سینه میخواهد
به یاد دیگران بودن دل بی کینه میخواهد

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت
دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور

جز توکل بر خدا سرمایه ای در کار نیست
هر که را باشد توکل کار او دشوار نیست

23.یه انتقاد : انتقادی ندارم :گل:

24.یه پیشنهاد : سطح انتظار از دوستان رو بیار پایینتر :نیش: زندگی خیلی خیلی راحت تر میشه برات :گل:

25.یه آرزو براش : به هر چیزی که میخوای برسی :گل:

1.نظرتون در مورد آتیش چیه ؟ خطرناکه :9: در مورد آتش که خیلی وقته باهاش همبازی نشدم :نیش: در مورد آتیش هم خیلی نظر دادم دیگه :86::چشمک:
2.چون تو بحثها و تاپیکها کم فعالیت میکنم برا همون شماها هم ازم فاصله دارین؟(ببخشید اینو میگماااا چون تا نرم سراغ دوستام یادی نمیشه ازم و این خیلی ناراحتم میکنه) ؟ پرانتز بسته نشده بود :زبون: خب شرکت تو بحثها و البته چت باکس :نیش: نقش زیادی توی دوستی داره :بله: ولی خب من همچنان بر این عقیده ام که وقتی یکی بهت سر نمیزنه دلیل نمیشه که بیادت نباشه :گل:
3.به نظر تون برا بخش روانشناسی مفید بودم یا نه و فقط مدیریت رو یدک میکشم ؟ بلی خیلی زیاد :دست:
4.نکته + و - اخلاقم چیه ؟ گفتم خب یه بار :86: این ناراحت شدن از دست دوستان رو نمیشه - گذاشت که بگم منفیه ولی خب اگه ناراحت نشی خیلی بهتره :نیش: نکته + هم خیلی داری :چشمک:
5.از نظر اخلاقی چه نمره ایی بهم میدید؟ اخلاقت خیلی خیلی خوبه :دوست: خیلی هااا خیلی :نیش: :دست:

آخرین ویرایش:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی

aqt3x3m2qjlgzazke28h.png

1. اخــلاق و رفتارش : خوبه

2. نوع برخوردش با شما : عالیه

3. نوع برخوردش با كاربران ديگه : خوبه

4. پستهایی که ارسال كرده : خیلی هاشون مفیدند مخصوصا پستای روانشناسی

5. فعالیتش تو سایـت : خوبه

6.بيشتر در چه بخشي فعاليت ميكنه : روانشناسی

7. نظرت در مورد نام كاربريش : می سوزونه :سوت:

8. نظرت در مورد امضاش : تبلیغیه و تصویر بسیار زیبایی انتخاب کرده

9. نظرت در مورد آواتارش : یه دختر بچه زیبا که موهای وزوزیش باعث تمایزش از سایرین شده

10. تا به حال ازش دلخور شدی ؟ کی؟ اصلا

11. تا به حال بهت کمک کرده؟كجا و چه جوری؟ شاید.. ممکنه ازش سوالی کرده باشم کمکم کردند

12. بدتریـــن خصوصیات : تا به حال متوجه خصوصیت بدی در ایشون نشدم

13. بهتریـــن خصوصیــات : صمیمیتش

14.جالب ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ حدود 4 ماهه می شناسمشون.. فکر می کنم به مدت زمان بیشتری برای جواب دادن به این سوال نیاز داشته باشم

15.بدترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ اینکه یه بار تو پروفایلم نوشت که کسی دلش براش تنگ نمیشه

16.تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته ؟ نمی دونم

17.از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ نمی دونم

18.تــیکــه کلامـش چــیه ؟ فکر نمی کنم تکیه کلام داشته باشه

19.به نظرت تـو مدیریت مــوفق بـــوده ؟ بله

20.از 1 تا 10 بهش نمره بده : 10

21. دوست داري از نزديك ببينيش ؟ بله حتما دیدارش جالبه

در جهان بال و پر خویش گشودن آموز

که پریدن نتوان با پر و بال دگران

اقبال لاهوری

23.یه انتقاد : حس می کنم بعضی تاپیک هاشون رو قبلا دیدم

24.یه پیشنهاد : قبل از تاپیک زدن توی قسمت جستجوی انجمن سرچ کنند

25.یه آرزو براش : شادی و نشاط همیشگی:1::1::1::1::1:

1.نظرتون در مورد آتیش چیه ؟ دختر خیلی آروم ولی با احساسه
2.چون تو بحثها و تاپیکها کم فعالیت میکنم برا همون شماها هم ازم فاصله دارین؟(ببخشید اینو میگماااا چون تا نرم سراغ دوستام یادی نمیشه ازم و این خیلی ناراحتم میکنه ؟ شاید.. ولی صادقانه بگم.. منم اوایل حس شما رو داشتم.. با کمی و صبر و فعالیت بیشتر مطمئن باشید در انجمن جای خالیتون با هیچ چیزی پر نمیشه.. خب طبیعیه همیشه دوستانی که بیشتر فعالیت می کنند بیشتر مورد توجه قرار می گیرند

3.به نظر تون برا بخش روانشناسی مفید بودم یا نه و فقط مدیریت رو یدک میکشم ؟ مفید که خیلی زیاد مفید بودید و واقعا تعدادی از تاپیک هاتون برای من مفید بودند
4.نکته + و - اخلاقم چیه ؟ چیز زیادی ندارم بگم دوستم.. باید بیشتر بهم فرصت بدی تا بیشتر بشناسمت:دوست:

5.از نظر اخلاقی چه نمره ایی بهم میدید؟ تا حالا که 20

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا