• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

زوم هفته ::baroon::

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Xaniar

متخصص بخش زوم
cooltext755746115.png
: ســـوالــات عمــومــي :

1. اخــلاق و رفتارش :

2. نوع برخوردش با شما :

3. نوع برخوردش با كاربران ديگه :

4. پستهایی که ارسال كرده :

5. فعالیتش تو سایـت :

6.بيشتر در چه بخشي فعاليت ميكنه :

7. نظرت در مورد نام كاربريش :

8. نظرت در مورد امضاش :

9. نظرت در مورد آواتارش :

10. تا به حال ازش دلخور شدی ؟ کی؟

11. تا به حال بهت کمک کرده؟كجا و چه جوری؟

12. بدتریـــن خصوصیات :

13. بهتریـــن خصوصیــات :

14.جالب ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟

15.بدترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟

16.تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته ؟

17.از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟

18.تــیکــه کلامـش چــیه ؟

19.به نظرت تـو مدیریت مــوفق بـــوده ؟

20.از 1 تا 10 بهش نمره بده :

21. دوست داري از نزديك ببينيش ؟

22.یک بیت شعر تقدیمش کن :

23.یه انتقاد :

24.یه پیشنهاد :

25.یه آرزو براش :

: ســـوالــات اخــتصــاصـي :

1.اینکه من می خوام ولی نمی تونم مثل قبل به شما دوستای خوبم سر بزنم، می تونه باعث دلخوری بشه ؟:34:
2.از نظر شما کدوم رفتارم نیاز به تغییر داره ؟:37:
3.تأثیر گذارترین تاپیک من برای شما کدوم تاپیک بوده ؟:شاد:
4.من فکر می کنم توی زوم هامون، سؤال 10 نباید ملاک قرار بگیره. هرچی دوستی عمیق تر باشه و روابط نزدیک تر، احتمال اختلاف بیشتر میشه ولی مهم اینه که چطور حلّش کنیم. به نظر شما درست میگم ؟:نمیدونم:
5.دوستی و علاقه ای که توی حرفام انتقال میدم، با رفتارم همخونی داره و به اندازه ی گفتارم میشه این رو دید و باور کرد؟ مطابقتش چطوره؟ خوب، متوسط یا ضعیف؟ یا چگونه؟!:خنده2:

Mahdi Askari

مدير فنی

1. اخــلاق و رفتارش : بسیار بسیار عالی :نیش:

2. نوع برخوردش با شما : خیلی عالی اینقده که من اذیتشون کردم ولی بازم با من خوبن هنوز:نیش2:

3. نوع برخوردش با كاربران ديگه : با آنها هم بسیار عالی می باشد

4. پستهایی که ارسال كرده : اکثرا در بخش ادبیات که پست های مفید و زیبایی بوده

5. فعالیتش تو سایـت : :نیش: تقریبا میشه گفت با یک نظم خاص میاد که میشه حدس زد شاید ساعت 2-4 بیاد ولی ساعت 12-6 بامداد که همیشه هست :خنده2:

6.بيشتر در چه بخشي فعاليت ميكنه : در بخش خودشون دیگه :تعجب2:

7. نظرت در مورد نام كاربريش : اسم خودشونه. خوبه. :توافق:

8. نظرت در مورد امضاش : امضاشم خوبه. دفعه اول منو 5 ثانیه در فکر فرو برد :نیش:

9. نظرت در مورد آواتارش : قشنگه :گل:

10. تا به حال ازش دلخور شدی ؟ کی؟ من که دلخور نشدم شدم ولی گفتن نداره . ولی تا دلتون بخواد از من دلخوره :15: . دوست داره در اولین فرصت منو سر به نیست کنه :نیش:

11. تا به حال بهت کمک کرده؟كجا و چه جوری؟ خیلی خیلی . خودشون بهتر میدونن نگم بهتره :ایول: :چشمک:

12. بدتریـــن خصوصیات : همه چیز این خانم خوبه . به غیر از این که عصبانی که بشه واویلا اینطوری میشه>>> :اخطار: . ولی در مورد من جواب نداده تا حالا :نیش2:

13. بهتریـــن خصوصیــات : مهربونه ، شوخ طبع ، اگه کمکی از دستش بربیاد دریغ نمیکنه و یک لیست بلند بالا که نمونه هاش ذکر شد :گل:

14.جالب ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ کلا هر چی خاطره از ایشون دارم جالبه، ولی میشه در یک کلام گفت از « اسکی» خیلی خوششون میاد :10:

15.بدترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ خاطره بد ندارم خوش بختانه از هیچ کی تو انجمن :5:

16.تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته ؟ نمیدونم ولی مطمئنم من نیستم ::10:

17.از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ برای من >>>>:تنبیه::قهر::52:

18.تــیکــه کلامـش چــیه ؟ برو خونتون :غش2:

19.به نظرت تـو مدیریت مــوفق بـــوده ؟ بسیار زیاد :گل:

20.از 1 تا 10 بهش نمره بده : 10

21. دوست داري از نزديك ببينيش ؟ :بله:

22.یک بیت شعر تقدیمش کن : شعر معروف خودم که همیشه در ریدکال ادبیات فقط همونو بلد بودم :نیش:
من نگویم که مرا از قفس آزاد کنید ------ قفسم برده به باغی و دلم شاد کنید :نیش:

23.یه انتقاد : ندارم همه چیزشون عالیه

24.یه پیشنهاد : پیشنهاد هم ندارم :گل:

25.یه آرزو براش : هر چی خواستی بگو من میگم «آمین»

1.اینکه من می خوام ولی نمی تونم مثل قبل به شما دوستای خوبم سر بزنم، می تونه باعث دلخوری بشه ؟:34: :50: آره میدونید از کیه به من سر نزدید؟:نیش2::بدجنس:
2.از نظر شما کدوم رفتارم نیاز به تغییر داره ؟:37:همش خوبه هیچ کدومش نیاز به تغییر نداره :دوست:
3.تأثیر گذارترین تاپیک من برای شما کدوم تاپیک بوده ؟:شاد:تاپیک وطنم ای شکوه پا برجا بسیار عالیست در ضمن تاپیک بکگراند هاتون هم خیلی زیباست :1:
4.من فکر می کنم توی زوم هامون، سؤال 10 نباید ملاک قرار بگیره. هرچی دوستی عمیق تر باشه و روابط نزدیک تر، احتمال اختلاف بیشتر میشه ولی مهم اینه که چطور حلّش کنیم. به نظر شما درست میگم ؟:نمیدونم: :فکر: ، چرا منو تو این موقعیت میذارین شما؟؟؟:نیش:
5.دوستی و علاقه ای که توی حرفام انتقال میدم، با رفتارم همخونی داره و به اندازه ی گفتارم میشه این رو دید و باور کرد؟ مطابقتش چطوره؟ خوب، متوسط یا ضعیف؟یا چگونه؟!:خنده2:
برای من که درست بوده :1:
ولی برای بقیه هم درست بوده:نیش:
کلا میشه گزینه الف رو انتخاب کرد :نیش:

ahmadfononi

معاونت انجمن

1. اخــلاق و رفتارش : عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی :نیش:

2. نوع برخوردش با شما : عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی :نیش:

3. نوع برخوردش با كاربران ديگه : عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی :نیش:

4. پستهایی که ارسال كرده : عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی :نیش:

5. فعالیتش تو سایـت : عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی :نیش:

6.بيشتر در چه بخشي فعاليت ميكنه : عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی :نیش: :خنده2: ادبیات :نیش:

7. نظرت در مورد نام كاربريش : نام خودش می باشد :نیش:

8. نظرت در مورد امضاش : خیلی قشنگه , اما منم منحصر به فردم :بله:

9. نظرت در مورد آواتارش : هوا گرم بوده انگاری پنجره رو باز کرده :نیش: باز بیاد :نیش:

10. تا به حال ازش دلخور شدی ؟ کی؟ من نمیدونم چرا توی این سوال اینطوری میشم :نیش: دستگاه مشترک مورد نظر خاموش می باشد :نیش:

11. تا به حال بهت کمک کرده؟كجا و چه جوری؟ :خنده2: آره تا دلتون بخواد :نیش: آخریش هم همین دیشب بود , آخ آخ گفتم آخر ریا شد :نیش:

12. بدتریـــن خصوصیات : چرا آخه من رو توی این موقعیت قرار میدید ؟ :نیش:

13. بهتریـــن خصوصیــات : هرچی بگم کمه :نیش:

14.جالب ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ خیلی هست ....

15.بدترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ ...................... :نیش: :نه:

16.تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته ؟ با این با اون با آن ها :نیش:

17.از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ :نیش::خنده2::تنبیه::نیش2::نیش: نمیدونم دیگه :نیش:

18.تــیکــه کلامـش چــیه ؟ به نقل از پست مهدی نیوز :نیش: برو خونتون :نیش:

19.به نظرت تـو مدیریت مــوفق بـــوده ؟ نعم :نیش: آری :نیش: Yes :نیش:

20.از 1 تا 10 بهش نمره بده : 100 اه یه صفر اضافه دادم :نیش: عیبی نداره 1000 خوبه :نیش:

21. دوست داري از نزديك ببينيش ؟ :بله:

22.یک بیت شعر تقدیمش کن : این شعری هست که خودم گفتمش :خنده2: نمیدونم کی گفته :نیش:

کاش وقتی آسمان بارانی است ، چشم را با اشک باران تر کنیم

کاش وقتی که تنها میشویم ، لحظه ای را یاد یکدیگر کنیم

23.یه انتقاد : بابا یکی این معنی انتقاد رو به من بگه :نیش:

24.یه پیشنهاد : سلام خوبی :نیش: اون کار ما تموم شد :خنده2:

25.یه آرزو براش : به آرزو هاش برسه :بله:

1.اینکه من می خوام ولی نمی تونم مثل قبل به شما دوستای خوبم سر بزنم، می تونه باعث دلخوری بشه ؟:34: خب ببین :نیش: من باید سر بزنم شما که سر نمیزنید :نیش: آخه چرا ؟؟؟ .... :نیش:
2.از نظر شما کدوم رفتارم نیاز به تغییر داره ؟:37: هیچکدام ...
3.تأثیر گذارترین تاپیک من برای شما کدوم تاپیک بوده ؟:شاد: وطنم و خیلی دیگشون
4.من فکر می کنم توی زوم هامون، سؤال 10 نباید ملاک قرار بگیره. هرچی دوستی عمیق تر باشه و روابط نزدیک تر، احتمال اختلاف بیشتر میشه ولی مهم اینه که چطور حلّش کنیم. به نظر شما درست میگم ؟:نمیدونم: اصلا من میگم پاکش کنن :نیش:
5.دوستی و علاقه ای که توی حرفام انتقال میدم، با رفتارم همخونی داره و به اندازه ی گفتارم میشه این رو دید و باور کرد؟ مطابقتش چطوره؟ خوب، متوسط یا ضعیف؟یا چگونه؟!:خنده2: اصلا من باید چی بگم :نیش:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
: ســـوالــات عمــومــي :​

1. اخــلاق و رفتارش :عالی فو العاده خوب و مهربون
:63:

2. نوع برخوردش با شما :صمیمیییییییییییییییی :7:

3. نوع برخوردش با كاربران ديگه : دوستانه و یاری رسون
:19:

4. پستهایی که ارسال كرده : اغلب ادبی هستند و اخیرا پست هاشون مدیریتی هست در همه حال پست هاش پر از انرژی مثبته :14:

5. فعالیتش تو سایـت : یار همیشه همراهمون توی سایت بارون عزیزم هستش و حتی گاهی با اینکه آنلاین نیست حضورش حس میشه
:18:

6.بيشتر در چه بخشي فعاليت ميكنه : ادبیات و کتابخانه در هر دو بخش هم خیلی موفق بوده و هست
:4:

7. نظرت در مورد نام كاربريش : خیلی دوست داشتنی هست نام کاربری بارون و من هر بار به این اسم صداش میزنم حس خوبی بهم دست میده :12:

8. نظرت در مورد امضاش : امضاش خیلی رئال و حقیقی هست و عکسی که توی امضاش گذاشته رو دوست دارم
:79:

9. نظرت در مورد آواتارش : این آواتورش که الان هست با رنگ کاربریش خیلی هارمونی داره ولی من دوستش ندارم! چون تاریکه :73:

10. تا به حال ازش دلخور شدی ؟ کی؟ بله پیش اومده آخرین بارش فکر کنم 10 روز پیش بود که تونستیم خیلی خوب این دلخوری رو رفع کنیم به نظرم دو تا دوست وقتی با هم مشکلی دارند نباید سکوت کنند و باید با هم در مورد این مشکلشون حرف بزنند تا بتونند اون مشکلات رو از سر راه دوستیشون بردارند و من و بارون همین کار و کردیم :بغل:

11. تا به حال بهت کمک کرده؟كجا و چه جوری؟ اووووووه زیاد بارون کسی هست که خیلی بهم کمک کرده چه توی سایت و اینترنت چه توی محیط بیرون از نت و من همیشه و همیشه به یاد خوبی هاش هستم :گل: خب کجا به نکته خوبی اشاره کردید توی سایت بارون الان خیلی کمکم میکنه همین دیروز زحمت مچ کردن تایم گردهمایی رو به عهده گرفت و ساعت ها وقت گذاشت برای اینکه بتونیم امروز دور هم گردهمایی ادبی داشته باشیم توی ریدکال دیگه دیگه اینکه توی بهمن ماه سیستمم مشکل داشت و یک ماهی نتونستم بیام انجمن و بارون با اس ام اس و تماس هاش نمیگذاشت من طعم دوری ازتون رو حس کنم و سلام های گرم منو بهتون میرسوند
:13:

12. بدتریـــن خصوصیات : به قول بارون گشتم نبود نگرد نیست :خنده2:

13. بهتریـــن خصوصیــات : مهربون و پر از انرژی مثبت ، سخت کوش و دوست داشتنی

14.جالب ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ خاطره جالب که زیاد بوده چون ما دوستان قدیمی هستیم ولی اگر بخوام بهترین خاطره ام رو با بارون بگم که هر بار یادش میوفتم لبخند میزنم اون شب رو میگم که به مناسبت تولدم دور هم جمع شده بودیم توی ریدکال و همه دوستان کم کم خداحافظی کردند و رفتند و موندیم من و بارون و کلی شوخی و خنده دیگه بقیه اش و نمیگم خصوصی هست بین من و بارون :نیششششش: :خنده2:

15.بدترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ بدترین ها رو همیشه از ذهنم پاک میکنم
:2:

16.تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته ؟ با من :بدجنس:

:8::15::19::گل:

18.تــیکــه کلامـش چــیه ؟ گل جان :نیش2:

19.به نظرت تـو مدیریت مــوفق بـــوده ؟ خیلی عالی بوده و هست
:4:

20.از 1 تا 10 بهش نمره بده : 10 البته یه دوست ارزشش بیشتر از این حرفا هست
:39:

21. دوست داري از نزديك ببينيش ؟ بلی بلی :12:

22.یک بیت شعر تقدیمش کن : ببخشید یک بیت نیست ولی نمیدونم چرا دلم دوست داشت قطعه ای از شعر فریدون مشیری رو تقدیم بارونی کنم :5:

کنار چشمه ای بودیم در خواب
تو با جامی ربودی ماه از آب
چو نوشیدیم از آن جام گوارا
تو نیلوفر شدی من اشک مهتاب​

به من گفتی که دل دریا کن ای دوست
همه دریا از آن ما کن ای دوست
دلم دریا شد و دادم به دستت
مکش دریا به خون پروا کن ای دوست

23.یه انتقاد : انتقادم اینه که شب ها چرا دیر میخوابی ! :دهه:
:29: مگه من دو شب پیش توجیحت نکردم ؟ زودتر بخواب دختر ... و نگو نمیشه چون خواستن توانستنه :بدجنس:

24.یه پیشنهاد : شب ها زودتر بخواب :خنده2:

25.یه آرزو براش : امیدوارم به خواسته های خوب و قشنگش برسه و همیشه و همیشه حتی توی مشکلات زندگیش لبخند مهمون لبش باشه :1:

1.اینکه من می خوام ولی نمی تونم مثل قبل به شما دوستای خوبم سر بزنم، می تونه باعث دلخوری بشه ؟:34: من که درکت میکنم دوستم چون حسابی درگیر نظارت به انجمن هستی و دیگه مثل قبل فرصت نداری رو خوب در میکنم ولی یه چیزی که هست اینه که من خودم شخصا تنها چیزی که از دوستام میخوام اینه که توی یادشون زنده باشم و به قدر ارزشی که براشون قائل میشم براشون ارزشمند باشم که در مورد شما همین طور هست ، پس نگران من یکی نباش :بغل:
2.از نظر شما کدوم رفتارم نیاز به تغییر داره ؟:37: نمیدونم راستش این یه مسئله کاملا شخصی هست و هر شخص خودش باید هر ازگاهی شخصیتش رو مورد بررسی قرار بده و اون خصوصیت هایی که به نظر خودش احتیاج به تغییر دارند رو تغییر بده ، برای همین من جوابی برای این سوال ندارم :گل:
3.تأثیر گذارترین تاپیک من برای شما کدوم تاپیک بوده ؟:شاد: همین تاپیک جدیدت که دوستان انجمن رو دعوت کردم ازش دیدن کنند یکی از تاثیر گذار ترین تاپیک هات برای من بوده اسمش هم بود "
♥/♥ پشت سر هر معشوق خدا ایستاده است "
4.من فکر می کنم توی زوم هامون، سؤال 10 نباید ملاک قرار بگیره. هرچی دوستی عمیق تر باشه و روابط نزدیک تر، احتمال اختلاف بیشتر میشه ولی مهم اینه که چطور حلّش کنیم. به نظر شما درست میگم ؟:نمیدونم: دییقا من هم همین جواب رو به سوال 10 دادم بارونی :لبخند:
5.دوستی و علاقه ای که توی حرفام انتقال میدم، با رفتارم همخونی داره و به اندازه ی گفتارم میشه این رو دید و باور کرد؟ مطابقتش چطوره؟خوب، متوسط یا ضعیف؟یا چگونه؟!:خنده2: چی :نیششششش: چگونه جالبه تا به حال چنین جوابی ندیده بودم پس چگونه :خنده2: همیشه بهت گفتم که همخونی داره دوستم پس بیخیال شو همون چگونه :9:

_______________:گل:

بارونی عزیزم دوست داشتم به رسم دوستی جزو اولین نفراتی باشم که توی زومت شرکت کردم :5:
امیدوارم همیشه لبخند بزنی دوست من :گل:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده

1. اخــلاق و رفتارش :خیلی خوبه

2. نوع برخوردش با شما :تا الان خوب بوده

3. نوع برخوردش با كاربران ديگه : بازم خوب بوده

4. پستهایی که ارسال كرده : بیشتر متنهای ادبی بود همه خوب بود

5. فعالیتش تو سایـت :
تو بخش ادبیات واقعا نظم داره این بخش و ناظم گل انجمن

6.بيشتر در چه بخشي فعاليت ميكنه :بخش ادبیات

7. نظرت در مورد نام كاربريش :بارونه دیگه
:نیش2:

8. نظرت در مورد امضاش :قشنگه خوب آره منحصر به فرد واقعا

9. نظرت در مورد آواتارش :خوب ابری میخواد بارون بیاد

10. تا به حال ازش دلخور شدی ؟ کی؟نه اصلا

11. تا به حال بهت کمک کرده؟كجا و چه جوری؟آره خیلی زیاد و بارونم جونم باعث شد من مدیر بشم

12. بدتریـــن خصوصیات :نداره

13. بهتریـــن خصوصیــات :با همه خوبه و شوخ طبع بودنشو خیلی دوست دارم

14.جالب ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟سیب زرد

15.بدترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ندارم

16.تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته ؟با همه نمیشه گفت

:فرار:

18.تــیکــه کلامـش چــیه ؟برم خونمون یا من ازینا
:خنده2:

19.به نظرت تـو مدیریت مــوفق بـــوده ؟بله بوده

20.از 1 تا 10 بهش نمره بده :10

21. دوست داري از نزديك ببينيش ؟بله خیلی زیاد
:بدجنس:

پیوسته جفای دوست می دارم دوست

اندوه و بلای دوست می دارم دوست

گر جان طلبد ز من نثارش سازم

من جان ز برای دوست می دارم دوست

23.یه انتقاد :ندارم

24.یه پیشنهاد :ندارم

25.یه آرزو براش :امیدوارم هر چی از خدا بخواد بهش بده الهی آمین

1.اینکه من می خوام ولی نمی تونم مثل قبل به شما دوستای خوبم سر بزنم، می تونه باعث دلخوری بشه ؟:34:اصلا فعالیت خوبتو میبینم واقعا خوشحال میشم
2.از نظر شما کدوم رفتارم نیاز به تغییر داره ؟:37:هیچکدوم
3.تأثیر گذارترین تاپیک من برای شما کدوم تاپیک بوده ؟:شاد:همون تاپیکی رو که با تاپیک من با هم ادغام کردی خیلی زیبا بود
4.من فکر می کنم توی زوم هامون، سؤال 10 نباید ملاک قرار بگیره. هرچی دوستی عمیق تر باشه و روابط نزدیک تر، احتمال اختلاف بیشتر میشه ولی مهم اینه که چطور حلّش کنیم. به نظر شما درست میگم ؟:نمیدونم:این امتیاز وقتی نمونه باشی آخرین امتیاز رو میگیری خوب
5.دوستی و علاقه ای که توی حرفام انتقال میدم، با رفتارم همخونی داره و به اندازه ی گفتارم میشه این رو دید و باور کرد؟ مطابقتش چطوره؟ خوب، متوسط یا ضعیف؟یا چگونه؟!:خنده2:
بله داره .........

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده

1. اخــلاق و رفتارش : خیلی خوب و عالی 20

2. نوع برخوردش با شما : همیشه عالی بوده طوریکه شرمنده شدم

3. نوع برخوردش با كاربران ديگه : از رفتاره کاربرا متوجه شدم که چیزی براشون کم نذاشته

4. پستهایی که ارسال كرده : ؟ نگرفتم این سوالو
:خجالت2:

5. فعالیتش تو سایـت :خوبه که تونسته ارتقاء داشته باشه
:گل:

6.بيشتر در چه بخشي فعاليت ميكنه :تو بخشه ناظما (رسیدگی به پسته بچها ) و مشاعره

7. نظرت در مورد نام كاربريش : پاییز

8. نظرت در مورد امضاش : عالیه تو دفترچه یاداشتم نوشتم

9. نظرت در مورد آواتارش : مثله اسمشه

10. تا به حال ازش دلخور شدی ؟ کی؟ خدا اون روزو نیاره تاحالا هم نیاورده

11. تا به حال بهت کمک کرده؟كجا و چه جوری؟ همیشه . از روزی که عضو شدم همیشه بهش زحمت دادم

12. بدتریـــن خصوصیات :همیشه سرش شلوغه (مربوط به خودش نمیشه میدونم
:نیش:)

13. بهتریـــن خصوصیــات :صبور و همیشه یه گوش بوده برا کاربرا

14.جالب ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟

15.بدترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ندارم

16.تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته ؟با مریم بانو

17.از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟نمیدونم شرمنده

18.تــیکــه کلامـش چــیه ؟ نمیدونم شرمنده

19.به نظرت تـو مدیریت مــوفق بـــوده ؟ نمره کامل رو بهش میدم

20.از 1 تا 10 بهش نمره بده :10

21. دوست داري از نزديك ببينيش ؟ خیلی زیاد دوس دارم
:خجالت2:

انسان های بزرگ دو دل دارند :

دلی که درد می کشد و پنهان است و دلی که

می خندد و آشکار است ...

< پروفسور محمود حسابی >

23.یه انتقاد : چرا این همه سرت شلوغه !

24.یه پیشنهاد :

25.یه آرزو براش :سعادت و سلامتی تو همه مراحله زندگیش و عاقبت خیری براش

1.اینکه من می خوام ولی نمی تونم مثل قبل به شما دوستای خوبم سر بزنم، می تونه باعث دلخوری بشه ؟:34: چرا نمیای ؟
2.از نظر شما کدوم رفتارم نیاز به تغییر داره ؟:37: رفتار اینکه سرت همیشه شلوغه
:نیش:
3.تأثیر گذارترین تاپیک من برای شما کدوم تاپیک بوده ؟:شاد:راستش نظمی که تو صندلی داغ اجرا میکنه در کل نظمی که همیشه دنبالشه برام جالبه
4.من فکر می کنم توی زوم هامون، سؤال 10 نباید ملاک قرار بگیره. هرچی دوستی عمیق تر باشه و روابط نزدیک تر، احتمال اختلاف بیشتر میشه ولی مهم اینه که چطور حلّش کنیم. به نظر شما درست میگم ؟:نمیدونم:
5.دوستی و علاقه ای که توی حرفام انتقال میدم، با رفتارم همخونی داره و به اندازه ی گفتارم میشه این رو دید و باور کرد؟ مطابقتش چطوره؟ خوب، متوسط یا ضعیف؟یا چگونه؟!خب من صداقته حرف و دلشو یکی میبینم و بهش اعتقاد دارم
مطالبش عالی و خوب نمره میگیره

0mid

متخصص بخش ورزشی

1. اخــلاق و رفتارش : خوبه بهترم میشه :نیش:

2. نوع برخوردش با شما : با ترس و لرز و وحشت :نیش: اینم خوبه :قلیون: :نیش:

3. نوع برخوردش با كاربران ديگه : با همه مهربون و خوش برخورده :بله:

4. پستهایی که ارسال كرده : اکثرا مفید و با ارزش مخصوصا تو قسمت ادبیات

5. فعالیتش تو سایـت : فعال و پر جنب و جوش

6.بيشتر در چه بخشي فعاليت ميكنه : اول ادبیات بیشتر بود ولی الان که ناظم شده تو اکثر بخش ها هست :بله:

7. نظرت در مورد نام كاربريش : وارش :نیش:

8. نظرت در مورد امضاش : مختصر و پر مفهوم :بله:

9. نظرت در مورد آواتارش : بارونش کمه :نیش:

10. تا به حال ازش دلخور شدی ؟ کی؟ آره زیاد:نیش: هرچی حالشو میگیرم کم نمیاره :نیش:

11. تا به حال بهت کمک کرده؟كجا و چه جوری؟ خیلییییییی :نیش: تو عمرم سوژه واسه سرکار گذاشتن و حال گیری، بهتر ازش نداشتم :نیش:

12. بدتریـــن خصوصیات :اینکه سر کوچکترین حرف و اتفاقی فکر میکنه بقیه ازش ناراحت یا دلخورن

13. بهتریـــن خصوصیــات : خون گرمی و صمیمیت

14.جالب ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ فاز 1 و فاز 2 :نیش:

15.بدترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ اطلاعات مورد نظر شما موجود نمبیاشد! :نیش:

16.تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته ؟ با همه :بله:

17.از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ نمیدونم :سوت: :نیش:

18.تــیکــه کلامـش چــیه ؟ یادم نمیاد :نیش:

19.به نظرت تـو مدیریت مــوفق بـــوده ؟ :بله:

20.از 1 تا 10 بهش نمره بده : 9/09112345678 :نیش:

21. دوست داري از نزديك ببينيش ؟ بلی :50: :نیش:

ای بارون انجمن - که می گریزی ز من :نیش:
نترس کاریت ندارم - فقط یه فازی دارم :نیش: :50:

23.یه انتقاد : بعدا به خودش میگم :سوت:

24.یه پیشنهاد :
زود باور نباش :چشمک:

25.یه آرزو براش :امیدوارم همیشه موفق باشه و همچنین شاد و سرحال و سلامت :بله:

1.اینکه من می خوام ولی نمی تونم مثل قبل به شما دوستای خوبم سر بزنم، می تونه باعث دلخوری بشه ؟ 100% :عصبانی:
2.از نظر شما کدوم رفتارم نیاز به تغییر داره ؟ فازپذیریت رو یکم بیشتر کن :نیش:

3.تأثیر گذارترین تاپیک من برای شما کدوم تاپیک بوده ؟ هیچکدام :نیش: نمیدونم والا یادم نمیاد :سوت:
4.من فکر می کنم توی زوم هامون، سؤال 10 نباید ملاک قرار بگیره. هرچی دوستی عمیق تر باشه و روابط نزدیک تر، احتمال اختلاف بیشتر میشه ولی مهم اینه که چطور حلّش کنیم. به نظر شما درست میگم ؟ خب دلیل بیانش اینه که دلخوری هارو بدونیم و رفعشون کنیم :بله:
5.دوستی و علاقه ای که توی حرفام انتقال میدم، با رفتارم همخونی داره و به اندازه ی گفتارم میشه این رو دید و باور کرد؟ مطابقتش چطوره؟ خوب، متوسط یا ضعیف؟یا چگونه؟! تست روانشناسیه مگه؟؟ :تعجب: خوبی بابا دیگه چندبار بگم :نیش: هی آدمو مجبور میکنین حرفی که دلش نمیخواد بزنه رو بزنه :سوت: :نیش:

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ

1. اخــلاق و رفتارش :دوست داشتنی و مهربونه :بغل::5::12:

2. نوع برخوردش با شما : بسیار عالی :18:

3. نوع برخوردش با كاربران ديگه : بیست بیست:برنده:

4. پستهایی که ارسال كرده : همگی زیبا و تاثیر گذار :بله:

5. فعالیتش تو سایـت : بسیار فعال :شاد:

6.بيشتر در چه بخشي فعاليت ميكنه : ادبیات :احترام:

7. نظرت در مورد نام كاربريش : من عاشق نام کاربریشم :12: خودشم خوب میدونه :بدجنس:

8. نظرت در مورد امضاش : خیلی میدوستمش :8: واقعا جالب هستش :18:

9. نظرت در مورد آواتارش : واااای آواتارش که دیگه واقعا زیباست :12:

10. تا به حال ازش دلخور شدی ؟ کی؟ کی؟:نه: من؟:نه: بارون؟:نه: دلخوری؟:نه: قلب بارون من اینقده پاکه :بغل:

11. تا به حال بهت کمک کرده؟كجا و چه جوری؟
همیشه و همه جا کمک حالمه :18: وقتی تازه عضو سایت شده بودم و دچار مشکل بودم خیلی بهم کمک کرده :12:
بارون من :4::5:

12. بدتریـــن خصوصیات :من که خصوصیت بدی از بارونم ندیدم:92:
13. بهتریـــن خصوصیــات :مهربون ... دوست داشتنی... خوش اخلاق... :شاد:

14.جالب ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟چیزی به ذهنم نمیرسه :نیش2:

15.بدترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ من هیچ خاطره بدی از بارونم ندارم :8:

16.تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته ؟
با همه ی گل های انجمن دوسته :بله:

از اینا==>:12::شاد::گل::8::19:

18.تــیکــه کلامـش چــیه ؟دمت هات :19:

19.به نظرت تـو مدیریت مــوفق بـــوده ؟ معلومه که بوده :13:

20.از 1 تا 10 بهش نمره بده : 10 :بغل:

21. دوست داري از نزديك ببينيش ؟ معلومه:شاد:

هر که نان از عمل خویش خورد :شاد: منت حاتم طایی نبرد :نیش2:

23.یه انتقاد : :فکر: هر چی فکر کردم چیزی به ذهنم نرسید :آه:

24.یه پیشنهاد :
بارونی بهت توصیه میکتنم بیشتر بباری :اخطار::نیش2:

25.یه آرزو براش :
امیدوارم همیشه شاد و سربلند و موفق باشه :بغل:

1.اینکه من می خوام ولی نمی تونم مثل قبل به شما دوستای خوبم سر بزنم، می تونه باعث دلخوری بشه ؟
نه بارون گلم این حرفو نزن :ایست:
من اینقده دوست دارم :8:

2.از نظر شما کدوم رفتارم نیاز به تغییر داره ؟ همه ی رفتار های بارونم سنجیده هستن :دست:

3.تأثیر گذارترین تاپیک من برای شما کدوم تاپیک بوده ؟ همه ی تاپیک های بارونی تاثیر گذار هستن :13:

4.من فکر می کنم توی زوم هامون، سؤال 10 نباید ملاک قرار بگیره. هرچی دوستی عمیق تر باشه و روابط نزدیک تر، احتمال اختلاف بیشتر میشه ولی مهم اینه که چطور حلّش کنیم. به نظر شما درست میگم ؟ آره بارون گلم:19:
5.دوستی و علاقه ای که توی حرفام انتقال میدم، با رفتارم همخونی داره و به اندازه ی گفتارم میشه این رو دید و باور کرد؟ مطابقتش چطوره؟ خوب، متوسط یا ضعیف؟یا چگونه؟!

آره بارونم کاملا همخونی داره :نیش2:
مطابقتشو دیگه نمیدونم :سوت:

بارونی بیا :بغل:م

این عکسای زیبا تقدیم به بارونم امیدوارم خوشت بیاد گلم :بغل::5:

1gwtp5678i8rxdl9gpz.jpg

9hmcbkmb6qzatm3hbu8x.jpg

dfpjzfxc5nox8b6p1yq8.jpg

fieqv2d1nvd9sjub6en9.jpg

:بغل:

آخرین ویرایش:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
مشاهده پیوست 6743

1. اخــلاق و رفتارش : بارونی و لطیف

2. نوع برخوردش با شما : بارونی

3. نوع برخوردش با كاربران ديگه : بارونی

4. پستهایی که ارسال كرده : ادبی و زیبا

5. فعالیتش تو سایـت :خیلی زحمت می کشه.. احتمالا به زودی مدیر کل بشه:بدجنس:

6.بيشتر در چه بخشي فعاليت ميكنه : ادبیات

7. نظرت در مورد نام كاربريش : بارون خیلی بهش میاد

8. نظرت در مورد امضاش : جالبه

9. نظرت در مورد آواتارش : از احساس سرشار

10. تا به حال ازش دلخور شدی ؟ کی؟ بله پیش اومده.. دوستای نزدیک بیشتر از هم دلخور می شن .. مهم اینه که دلخوری هاشون رو سریع با هم در میون بگذارند و دلشون صاف باشه

11. تا به حال بهت کمک کرده؟كجا و چه جوری؟ خیلی.. در زمینه ادبیات و انجمن خیلی زیاد

12. بدتریـــن خصوصیات : بارونی همه ش مهر و محبت و احساسه..

13. بهتریـــن خصوصیــات :صمیمیتش

14.جالب ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ توی ریدکال ادبی وقتی صداش رو می شنوم

15.بدترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ یه بار خیلی از دستم ناراحت بود.. اومد و رک حرفاشو زد.. من اون روز خیلی ناراحت شدم ولی اگه رک نباشه باهام بیشترتر ناراحت می شم

16.تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته ؟ من

17.از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟از خیلی شکلکا استفاده می کنه

18.تــیکــه کلامـش چــیه ؟سبزه قبا (فقط به من).. گلک.. گل جان..

19.به نظرت تـو مدیریت مــوفق بـــوده ؟ بله

21. دوست داري از نزديك ببينيش ؟ دوست دارم بغلش کنم:بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل:

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق
ثبت است برجریده ی عالم دوام ما

23.یه انتقاد : شبا زود بخواب:نیش2:

24.یه پیشنهاد : به من بیشتر پیغام اختصاصی بده :خجالت2:

25.یه آرزو براش : آرزو می کنم دنیا و آخرتش به خیر و خوشی بگذره :بغل: :بغل:

1.اینکه من می خوام ولی نمی تونم مثل قبل به شما دوستای خوبم سر بزنم، می تونه باعث دلخوری بشه ؟:34: عادت می کنیم :ناراحت:
2.از نظر شما کدوم رفتارم نیاز به تغییر داره ؟:37: یه خورده با من زیر دیپلم صحبت کن:خجالت:
3.تأثیر گذارترین تاپیک من برای شما کدوم تاپیک بوده ؟:شاد:

مشاعره مشروط رو خیلی دوست دارم
:شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2:
تاپیک به لهجه و زبون خودتون حرف بزنید هم خیلی جالب و آموزنده ست:بله:

4.من فکر می کنم توی زوم هامون، سؤال 10 نباید ملاک قرار بگیره. هرچی دوستی عمیق تر باشه و روابط نزدیک تر، احتمال اختلاف بیشتر میشه ولی مهم اینه که چطور حلّش کنیم. به نظر شما درست میگم ؟:نمیدونم: برای من حرف تو درسته و هر چی محبتم نسبت به کسی بیشتر بوده باهاش احتمال اختلافم بیشتر بوده

گفتم که زیر دیپلم باهام حرف بزن:هنگ: هاا ای مطابقت که وگفتی یعنی چه؟!:فکر:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز

1. اخــلاق و رفتارش : عالی...

2. نوع برخوردش با شما :جرات داره بد باشه؟:دوست:دوستیم باهممممممم

3. نوع برخوردش با كاربران ديگه : خووووووب...

4. پستهایی که ارسال كرده :عالی و سنجیده و محتاطانه...

5. فعالیتش تو سایـت :خوووووب...

6.بيشتر در چه بخشي فعاليت ميكنه :ادبیاااااااااات..

7. نظرت در مورد نام كاربريش :خوشگله...من یه مدت دوس داشتم اسم دخترمو بارون بذارم ولی الان نظرم عوض شد

8. نظرت در مورد امضاش :امضای جدیدشو ندیدم ولی امضاهاش جالبه..دوست خودمه دیگههههههههههههه

9. نظرت در مورد آواتارش :آواتاراش هم خووووووووبه...

10. تا به حال ازش دلخور شدی ؟ کی؟اولا زیاد باهاش حال نمیکردم چون عادت داره اولا رسمی حرف میزنه..منم با اینجوری آدما کنار نمیام...بعد که فهمید من بچم و شلوغ و...صمیمی شدیم و...دلخوری خاصی نداشتم همون اولا فقط.

11. تا به حال بهت کمک کرده؟كجا و چه جوری؟آره..خیلی کمک کرده...همه جوره راهنماییم کرده..هم سایت هم خارج سایت..میتونم بهش اعتماد کنم....
:شاد:

12. بدتریـــن خصوصیات:یادم نمیاد...یادم بیاد میام ویرایش میکنم///

13.بهتریـــن خصوصیــات: اینکه محافظه کاره خوبه به نظرم..مث من زود نمیزنه به سیم آخر و.........تو یه لحظه همه چی تموم..از بارون یاد گرفتم یکم باسیاست برخورد کنم.........

14.جالب ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟اولایی که رید کال میرفتیم...رفته بود رید کال بعد میومد یاهو میگفت مهدیس اینا بهم میگن صدات.......راس میگن؟؟؟
:خنده2:طفلی اعتماد بنفسش تحلیل رفته بود...یه خاطره ی دیگه هم همین چند وقت پیش بود که باعث شد در عرض 10 مین یه نفرو دستگیر و اخراج کنیم از سایت...خییییییییییلی بهم خوش گذشت اونروز...چون من باعث شدم یه نفر ...:خنده2:

15.بدترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟یادم نمیاد...ماهمیشه خوشیم باهم..
:خنده2:فقط یه مدت داداشش حالش خوب نبود که واقعا ناراحت شدم از ناراحتیه بارون....:ناراحت:

16.تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته ؟فک میکنم مریم...کلا باهمه دوسته...

:گل::شاد::شاد2:شکلکای شاد زیاااااااد....:احترام:ایناهم مخصوص همکاراش تو بخش ادبیاته مثل آقا چاووش ...

18.تــیکــه کلامـش چــیه ؟خوبین گلا؟؟؟گلک.....این گلک رو من به نفر گفتم غش کرد از خنده..گفت گلک چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟گفتم مده...

19.به نظرت تـو مدیریت مــوفق بـــوده ؟بیشتر از موفق....خیلی مسئولیت پذیره...خیلی..

20.از 1 تا 10 بهش نمره بده :9/5...چون هیچ آدمی کامل نیس بنظر من...
:احترام:

21. دوست داري از نزديك ببينيش ؟وای آررررررررررررره...خییییییییییییییییییییلی...ولی اون دوس نداره..
:سکوت:

اگر اهل دلی دیدی سلام من رسان بر وی....که کمتر یافتم هر جا فزونتر جستجو کردم..

23.
یه انتقاد :با ما دوست باش...

24.یه پیشنهاد :برو پیام خصوصیتو بخون...جواب بده...

25.یه آرزو براش :از خدا میخوام خودش و خونوادش همیشه سالم و سرحال و شاد باشن و من از خوشیه دوستم شاد شم و امیدوارم موفقیتاشو اینجا جشن بگیریم..

1.اینکه من می خوام ولی نمی تونم مثل قبل به شما دوستای خوبم سر بزنم، می تونه باعث دلخوری بشه ؟:34: میتونه...چون نبودنت حس میشه ولی چند دقیقه هم میای و میگی که کار داری خودش کلی انرژی مثبت میده بهمون..
2.از نظر شما کدوم رفتارم نیاز به تغییر داره ؟:37: یکم زیادی مسئولیت پذیری...بنظرم زیاد خودتو خسته نکنی بهتره..
3.تأثیر گذارترین تاپیک من برای شما کدوم تاپیک بوده ؟:شاد: بعضی شعرات محشره..
:ناراحت:یادم نیس دقیقا چه تاپیکایی
4.من فکر می کنم توی زوم هامون، سؤال 10 نباید ملاک قرار بگیره. هرچی دوستی عمیق تر باشه و روابط نزدیک تر، احتمال اختلاف بیشتر میشه ولی مهم اینه که چطور حلّش کنیم. به نظر شما درست میگم ؟:نمیدونم: ایول...باهات موافقم...به نظر من هرچی طرف مقابل مهم تر باشه واسه کسی ناراحتی و دلخوری بیشتره..من خودم به شخصه اینجوریم..که البته میگن درست نیسسسسسسسسسسسس
:خجالت2: حلش هم آسونه... وقتی هردوطرف واسه طرف مقابل ارزش قائل شن.. ولی یه طرفه باشه نمیشه..چون کسی که دوستیش معمولیه و واسش مهم نیس دلیل دلخوریا و ناراحتیای دوستشو نمیدونه و فک میکنه اخلاقش بده...متوجه شدی بارون؟؟نشدی بعدا مفصل میگم..
آره...واقعا لفظ نمیای...به من ثابت شده که قربون صدقه ی الکی نمیری...

آخرین ویرایش:

parastu

متخصص بخش گالری عکس

1. اخــلاق و رفتارش : فوق العاده

2. نوع برخوردش با شما : مهپرون
693919_smileyhug.gif

3. نوع برخوردش با كاربران ديگه :صد در صد مهپرون
693919_smileyhug.gif

4. پستهایی که ارسال كرده : جالب

5. فعالیتش تو سایـت : زیاد

6.بيشتر در چه بخشي فعاليت ميكنه : ادبیات

7. نظرت در مورد نام كاربريش : عاشقشم
612019_rainingcamilla.gif

8. نظرت در مورد امضاش : خستگی از تن آدم در میره:شاد:

9. نظرت در مورد آواتارش : هوای خنک و دلپذیر

10. تا به حال ازش دلخور شدی ؟ کی؟ کی؟من؟عمرا
693919_smileyhug.gif

11. تا به حال بهت کمک کرده؟كجا و چه جوری؟ خیلی زیاد،اگه بخوام بگم
592019_twzonesmiley.gif

12. بدتریـــن خصوصیات : من که ندیدم،شمام زیاد تلاش نکنید
359919_smiley-angelic00.gif

13. بهتریـــن خصوصیــات :صمیمی وخوش اخلاق
430919_wetkissf.gif

14.جالب ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ :گل:

15.بدترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ ندارم :نمیدونم:

16.تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته ؟ فکر می کنم فاطمه

17.از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ فکر کنم:8:

18.تــیکــه کلامـش چــیه ؟مگه تیکه هم داره؟
کلا صحبت کردنشو می دوستم
693919_smileyhug.gif

19.به نظرت تـو مدیریت مــوفق بـــوده ؟ صد البته

21. دوست داري از نزديك ببينيش ؟ هزارتااا
693919_smileyhug.gif

22.یک بیت شعر تقدیمش کن :یه کوچولو بیشتر شه عیبی نداره که:نیش2:

زندگی صحنه یکتایی هنرمندی ماست

هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود

صحنه پیوسته بجاست

خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد

23.یه انتقاد :
انقده پستای اشتباهی منو انتقال نده این ور و اون ور
693919_smileyhug.gif

24.یه پیشنهاد : فقط به پستای من لایک بده دیگه:نیش2:

25.یه آرزو براش :اول سلامتی بعدم هرچی از خدا می خواد

1
.اینکه من می خوام ولی نمی تونم مثل قبل به شما دوستای خوبم سر بزنم، می تونه باعث دلخوری بشه ؟خب حتما کار داری گلم.هر وقت تونستی بیااا:گل:
2.از نظر شما کدوم رفتارم نیاز به تغییر داره ؟باید در موردش فکر کنم.......خب به نتیجه ای نرسیدم:نیش2:
3.تأثیر گذارترین تاپیک من برای شما کدوم تاپیک بوده ؟مشاعره رو میدوستم:شاد2:
4.من فکر می کنم توی زوم هامون، سؤال 10 نباید ملاک قرار بگیره. هرچی دوستی عمیق تر باشه و روابط نزدیک تر، احتمال اختلاف بیشتر میشه ولی مهم اینه که چطور حلّش کنیم. به نظر شما درست میگم ؟
693419_t3bfuu9hqas0xb6z.gif

5.دوستی و علاقه ای که توی حرفام انتقال میدم، با رفتارم همخونی داره و به اندازه ی گفتارم میشه این رو دید و باور کرد؟ مطابقتش چطوره؟ خوب، متوسط یا ضعیف؟یا چگونه؟!

من که فکر می کنم راسته راسته:گل:

آخرین ویرایش:

Silver Star

مدير ارشد تالار
attachment.php

1. اخــلاق و رفتارش : خیلی خوب و باحال وشوخ.

2. نوع برخوردش با شما : اینم عالیه:8: خیلی صمیمی و خوبه:18:

3. نوع برخوردش با كاربران ديگه : با همه خوبه:بله:

4. پستهایی که ارسال كرده : خیلی جالب و خنده دارن:10:

5. فعالیتش تو سایـت : خیلی خوبه، ناظم فعالیه.

6.بيشتر در چه بخشي فعاليت ميكنه : ناظمه دیگه، تایید میکنه. یا مطالب طنز میذاره.

7. نظرت در مورد نام كاربريش : باز باران با ترانه...:نیش2:

8. نظرت در مورد امضاش : عاشق این جمله هستم:8:

9. نظرت در مورد آواتارش : همیشه پنجره میذاره:18: دوست داره خب:18:

10. تا به حال ازش دلخور شدی ؟ کی؟ نه، هیچ وقت.

11. تا به حال بهت کمک کرده؟كجا و چه جوری؟ آری،:8: تو پروفایلم:نیش: بهم گفت چجوری باید پست ها رو به اسپم بفرستم:4:

12. بدتریـــن خصوصیات : nothing

13. بهتریـــن خصوصیــات : همیشه کمک میکنه، و آماده ی همدردی هست. و آدم باهاش راحته:18:

14.جالب ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ خاطره که زیاد دارم، ولی دیگه حوصله ندارم بنویسم.

15.بدترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ نداریم(بخونید: nadariyam)

16.تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته ؟ با همه:نیش:

17.از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ کلا شکلک دوست داره، زیاد استفاده میکنه:18:

18.تــیکــه کلامـش چــیه ؟ دوست جان، گلک، گل جان

19.به نظرت تـو مدیریت مــوفق بـــوده ؟ :18:

20.از 1 تا 10 بهش نمره بده : 9/75

21. دوست داري از نزديك ببينيش ؟ آره:13:

22.یک بیت شعر تقدیمش کن : باز باران با ترانه، میخورد بر بام خانه:نیش2:

23.یه انتقاد : ندارم

24.یه پیشنهاد : ندارم

25.یه آرزو براش : به آرزو هاش برسه:80:

1.اینکه من می خوام ولی نمی تونم مثل قبل به شما دوستای خوبم سر بزنم، می تونه باعث دلخوری بشه ؟:34: نه عزیزم:بغل:
2.از نظر شما کدوم رفتارم نیاز به تغییر داره ؟:37: هیشی:نیش2:
3.تأثیر گذارترین تاپیک من برای شما کدوم تاپیک بوده ؟:شاد: اون تاپیک بود ها، غلط نامه؟ که توش ترجمه میکردی و اشتباهی:10: خیلی باحال بود:غش:
4.من فکر می کنم توی زوم هامون، سؤال 10 نباید ملاک قرار بگیره. هرچی دوستی عمیق تر باشه و روابط نزدیک تر، احتمال اختلاف بیشتر میشه ولی مهم اینه که چطور حلّش کنیم. به نظر شما درست میگم ؟:نمیدونم: :18:
5.دوستی و علاقه ای که توی حرفام انتقال میدم، با رفتارم همخونی داره و به اندازه ی گفتارم میشه این رو دید و باور کرد؟ مطابقتش چطوره؟ خوب، متوسط یا ضعیف؟یا چگونه؟!:خنده2: آره گل جان، ظاهر و باطنت یکیه:18: خوب خوب:13:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا