: ســـوالــات عمــومــي :
1. اخــلاق و رفتارش: 20:ایول: مهربون... پاک... صاف و ساده... به پاکی و معطری گل نرگس:narges:
2. نوع برخوردش با شما : کاملا محترمانه و خواهرانه:نیش2:
3. نوع برخوردش با كاربران ديگه: بسیار صمیمی، محترم و مؤدب:دست:
4. پستهایی که ارسال كرده : در بخش خودش بسیار متنوع ، زیبا ، تماشایی و لذت بخش:بله:
5. فعالیتش تو سایـت : تا زمانی که هست بی هیچ دریغی فعالیت پرباری داره و بسیار پر انرژی و با عشق به انجمن کارشو انجام میده:13::4:
6.بيشتر در چه بخشي فعاليت ميكنه: بخش خودش:بله: (خانواده و مد)
7. نظرت در مورد نام كاربريش : به واقع تمثیلی از شخصیت حقیقی نرگس هست... دختری با قلبی به پهنای دریا:بغل::39:
8. نظرت در مورد امضاش : باز هم احساس واقعیش... نرگسی من پر از احساسات و عواطفه:بغل:
9. نظرت در مورد آواتارش : دختر دریا و بسیاااااار زیبا:دست::گل:
10. تا به حال ازش دلخور شدی ؟ کی؟ میلیون ها بار :نیش2: همیشه تو خونه تو سر و کله هم می زنیم:33::10:
11. تا به حال بهت کمک کرده؟كجا و چه جوری؟ اصلا این دختر خود کمکه:18: همین وجودش شادی بخش روح منه. صدها بار تو مسائل مختلف منو کمک کرده... تو پاک نویس کردن مقالاتم:نیش2: تایپ کردن ترجمه هام:نیش2: نجات دادنم از گشنگی:سوت::15::نیش2: هووووووووووووووووو! اگه بخوام کمک هاشو بگم کل صفحه پر میشه:نیش2:
12. بدتریـــن خصوصیات : زود رنج جوری که حرص آدمو در میاره:حرص::عصبانی:
13. بهتریـــن خصوصیــات : بسیار مؤدب و فهمیده و با شعور و متین و باوقار:5: و درسخون:23: و تا حدودی حرف گوش کن :نیش2:
14.جالب ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ خاطره زیاده.. اصلا همش خاطره است:قلیون:... روزی که تو گردهمایی با امید تلفنی حرف زد خیلی روز خوبی واسش بود.:84:
15.بدترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ یه چند باری، چند نفر اشکشو در آوردن که اونا رو به خدا واگزار کردم:تاسف و سر تکون دادن::اخطار:
16.تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته ؟ سولماز ، داداشش امید، امین عزیزم:بغل: و مریم و میترا و نگار و فاطمه رو هم از ته دل دوسشون داره و همیشه سراغشونو میگیره ازم... فکر نکنید منظورم اینه که این 4 نفر رقیبام هستن ها :خنده2:
17.از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟:12::narges::نی نی:
18.تــیکــه کلامـش چــیه ؟ تکیه کلام خاصی نداره:بله:
19.به نظرت تـو مدیریت مــوفق بـــوده ؟ صد البته که موفق بوده... تردید نکنین.
20.از 1 تا 10 بهش نمره بده : 10 :63:
21. دوست داري از نزديك ببينيش ؟ ههههههههههههههه:15::10:
22.یک بیت شعر تقدیمش کن :
خواب آن نرگس فتان تو بی چیزی نیست | | تاب آن زلف پریشان تو بی چیزی نیست |
از لبت شیر روان بود که من میگفتم | | این شکر گرد نمکدان تو بی چیزی نیست |
جان درازی تو بادا که یقین میدانم | | در کمان ناوک مژگان تو بی چیزی نیست |
مبتلایی به غم محنت و اندوه فراق | | ای دل این ناله و افغان تو بی چیزی نیست |
دوش باد از سر کویش به گلستان بگذشت | | ای گل این چاک گریبان تو بی چیزی نیست |
درد عشق ار چه دل از خلق نهان میدارد | | حافظ این دیده گریان تو بی چیزی نیست |
23.یه انتقاد : وقتی یه نفر خیلی خیلی خیلی خیلی بیخود و بی جهت رفتارشو با تو عوض می کنه و حتی جواب سلامتم نمیده دیگه هی نرو بهش بگو جریان چیه.چرا با من حرف نمیزنی! :سکوت:
24.یه پیشنهاد : پیشنهاد می کنم بهت هیچچچچچچچوقت ناامید نشی و وقتی بی انصافی و غرض ورزی دیگران رو نسبت به خودت می بینی، یه لبخند پیروزمندانه بزن و به خودت بگو آفرین نرگسی... تو برنده شدی:63:
25.یه آرزو براش : آرزو می کنم که هرچی آرزوی خوبه مال تو باشه:بغل::دوست:
: ســـوالــات اخــتصــاصـي :
1.اگه بخوای یکی از صفت های منو نقاشی کنی چی میکشی؟:12: صفت تو پاکی قلبته... یه دختر بچه می کشیدم رو یه کوه بلند تو آسمونا نزدیک بخداااا که آغوششو باز کرده بطرف خدا و میخواد اونو بغل کنه:5:
2.چقدر برام اهمیت قائل هستی؟:نیش2:...........:مشکوک: خودت میدونی:بدجنس:
3.نظرتون درمورد تاپیک هایی که ارسال میکنم چیه؟ با توجه به امکاناتت خاااااااااارق العاده است:دست::ایول:
4.نرگس رو در یک خط تعریف کن: نرگس من فرشته بی بالی هست که خدا به ما هدیه داده:بغل:
5.وقتی به مدت طولانی انجمن نباشم چقدر دلتنگم میشی؟:64: اینو می تونی از تک تک دوستامون تو سایت بپرسی:34::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل: