• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

زیبایی بینی به قیمت نفس نکشیدن

Reza

متخصص بخش اسکریپت
حوادث>داخلی -دختر جوان که برای زیبایی، بینی خود را به تیغ جراحان سپرده بود هیچ‌گاه تصور نمی‌کرد پس از عمل فقط می‌تواند با دستگاه نفس بکشد.

روزنامه ایراندر این باره نوشت:
الهام 26 ساله چندی قبل در حالی که به کپسول اکسیژن وصل بود و به سختی نفس می‌کشید به دادسرای جرایم پزشکی و دارویی تهران رفت و از پزشک جراح شکایت کرد.

وی به دادیار پرونده گفت: حدود یک سال و نیم قبل برای جراحی زیبایی بینی به مطب یک پزشک متخصص زیبایی در شمال تهران رفتم. او هم پس از تعریف‌های فراوان از جراحی‌های موفقش به من وعده داد پس از عمل جراحی زیبایی‌ام دو چندان خواهد شد. بدین ترتیب پس از انجام آزمایش‌های لازم و تعیین وقت قبلی در کلینیک‌اش تحت عمل جراحی قرار گرفتم اما متأسفانه پس از عمل دچار مشکل تنفسی شدم. به طوری که موقع خواب احساس خفگی می‌کردم به همین خاطر چندین بار به پزشکم مراجعه کردم. اما او مدعی بود این مشکلات از عوارض طبیعی بعد از جراحی است و به زودی حالم خوب می‌شود. بنابراین چند روزی با مشکلات فراوان سپری کردم اما یک شب به دلیل وخامت حالم راهی بیمارستان شدم. اما به‌رغم اینکه میلیون‌ها تومان دیگر نیز هزینه کردم متأسفانه هیچ یک از پزشکان موفق به درمانم نشده و اعلام کردند به خاطر عوارض جراحی سیستم تنفسی‌ام با مشکلات جدی مواجه شده است. حالا هم بدون دستگاه اکسیژن قادر به تنفس نیستم و از پزشک معالجم شکایت دارم!

بدین ترتیب با دستور دادیار پرونده کارشناسان کمیسیون تخصصی پزشکی قانونی به بررسی پرونده بالینی دختر بیمار پرداخته و دریافتند 80 درصد مخاط تنفسی شاکی به خاطر عوارض جراحی از بین رفته است. به همین خاطر پزشک جراح را به میزان 20 درصد مقصر شناختند.

با اعلام نظریه کارشناسی پرونده با صدور کیفرخواست به شعبه 1043 دادگاه عمومی - جزایی تهران ارجاع شد. قاضی افراسیاب نیز پس از بررسی‌های لازم و پایان جلسه محاکمه سرانجام پزشک متخلف را به میزان 20 درصد دیه یک زن مسلمان محکوم کرد.
56181

rahnama

پدر ایران انجمن
هر انسانی به وضعیت ظاهری کنونیش مورد توجه خیلی از افراد است و از حکمت های خدا است.وبا تغیر در بخش های صورت خصوصا بینی توجه افراد قبلی تا اندازه ای از بین میرود.
جراحی صورت در صورتی لازم است که نقص عضوی آن عزیز داشته باشد.
دوستی داشتم عاشق ظاهر و باطن همسرش بود. همسرش با اصرار رفت بینی خود را عمل کرد.دوستم فقط گریه کرد......:فکر:
؟؟

بالا