• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سئوالات شما ؟!

alirezakarimi

New member
سلام به همه دوستان عزیز .

با توجه به اینکه میدونم همه ما سئوالی در باره خودرو و هر نوع وسیله نقلیه دیگه داریم این تایپیک رو زدم تا همه شما عزیزان سوالاتتون رو در بخش تالار خودرو مطرح کنید و من هم تا جایی که اطلاعات داشته باشم پاسخ شما عزیزان رو بدم با تشکر از همه شما عزیزان.

آرش

Banned
سلام آیا لامبورگینی و فراری رقیب هستند چرا ؟
این رقابت از کی شروع شد؟

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
یادش بخیر....یه زمانی مثل علی رضا دیوونه ی این چیزا بودم:نیش: هر چند الان فقط تو فاز کامپیوترم:نیش:

آرش جان سوالت رو چون من یادمه یه جایی خونده بودم جوابت رو میدم علی رضا جان مثل اینکه سرشون شلوغه.....

داستان از اینجا شروع میشه که یه روز آقای فروچو لامبورگینی(موسس این کمپانی) به دفتر آقای انرو فراری میره و اشکلاتی از خودروی فراری خودش که دیده بود رو بهشون میگه و آقای انزو فراری هم برمیگرده بهش میگه تو از خودروهای سوپر اسپرت چیزی حالیت نمیشه......فروچو لامبورگینی هم خیلی ناراحت میشه و از دفترش میزنه بیرون.....از اون روز به بعد تصمیم میگیره کمپانی لامبورگینی رو تاسیس کنه و خودرویی که دوست داره رو تولید کنه.......

سالش رو دقیقا یادم نیست کی بود اما دست کم 1970 بود یا عقب تر.......

از اون روز تا حالا رقابت این دو کمپانی ادامه داره و ادامه خواهد داشت!

بالا