• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ساخت سایت خبری

mohammadomar

New member
سلام ببخشید کسی می تواند به من کمک کند تا یک سایت خبری درست کنم من در سطح مبتدی هستم اگه کسی از شما می دونه لطفا کمک کنه ممنون و یا اگر جایی دیگر در اینترنت می دانید لطفا به من بگید متشکر وسپاسگذار

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام
برای این کار میتویند یک سیستم مدیریت محتوا بزنید مثلا وردپرس بعد یک قالب خبری بزنید.
سپس مطالبتون رو بذارید.
موفق باشید.

سلام ببخشید کسی می تواند به من کمک کند تا یک سایت خبری درست کنم من در سطح مبتدی هستم اگه کسی از شما می دونه لطفا کمک کنه ممنون و یا اگر جایی دیگر در اینترنت می دانید لطفا به من بگید متشکر وسپاسگذار

mohammadomar

New member
برای ساخت قالب از چه نرم افزاری استفاده کنم آیا با خود ورد پرس می توان قالب ساخت ببخشید باعث زحمت شدیم یه دنیا تشکر

ahmadfononi

معاونت انجمن
نرم افزارهای زیادی هست.
مثل دریم ویور، Notepad++ و نرم افزارهای دیگه.
اگر با کدنویسی آشنا هستید از نرم افزارهای بالا میتونید استفاده کنید.
اما اگر خیر، نرم افزارهایی هم هست که براتون به راحتی یک قالب تهیه میکنند.
مثل Artisster.

درخود وردپرس هم میشه اما فقط به صورت کد هست که میتونید این کار رو انجام بدید.

ahmadfononi

معاونت انجمن
این نرم افزار انگلیسیه اما آموزشش هم هست که اگر یه چرخی توی نت بزنید میتونید پیدا کنید.

Mahdi Askari

مدير فنی
برای ساخت قالب از چه نرم افزاری استفاده کنم آیا با خود ورد پرس می توان قالب ساخت ببخشید باعث زحمت شدیم یه دنیا تشکر

اگر آشنایی با کد نویسی ندارید یا از قالب های آماده باید استفاده کنید (قالب خبری وردپرس)
و یا قالب های اختصاصی باید بدید براتون طراحی کنن

در مورد طراحی اختصاصی هم کاربر ahmadfononi عزیز که جواب شما رو دادند میتونند اختصاصی بزنند که هزینه هاشو باید از خودشون بپرسید

mohammadomar

New member
سلام ببخشید چطور می توانم کد نویسی یاد بگیرم آیا شما کتابی را می شناسید که به من معرفی کنید متشکر

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام
کتاب های زیادی هست.
مثلا میتونید در گوگل بنویسید "آموزش طراحی قالب وردپرس"
براتون پیوندهای زیادی میاره.
که میتونید استفاده کنید.
البته فیلم آموزشی هم هست.

بالا