• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ساخت شهر برفی با دور ریختنی ها |کاربرانجمن ma maryam

mamaryam

کاربر ويژه
babol-gif-82.gif

Merry-christmas-109.gif

babbo_06.gif

سلام خوشگل های
ایران انجمن
امشب مامان مریم اومده بجای پاپا نوئل
با یه هدیه سال نو
برای کاربرهای مسیحی خوبمون
میخواستم اولین کار هنریم با مناسبت عیدو شادی باشه
البته این برای همه بچه ها خوبه ومیتونند درستش کنندو به هر کس که میخوان هدیه بدن
یه کاردستی ساده وارزون برای بچه ها وبزرگترها
خب بهتره از حال وهوای مامان نوئلی در بیام وبریم برای ساخت کاردستی

lucine-natalizie.gif

بچه ها وحتی بزرگ تر ها معمولا به اسباب بازی شهر برفی علاقه دارند. شما می توانید با تکه های اسباب بازی های شکسته یا قدیمی و یک شیشه خالی سس مایونز یا مربا، به سادگی یک شهر برفی زیبا درست کنید.

من از یه شیشه ساده وارزون شکلات صبحانه ودرخت کاج روی کیک تولد بچه ها و از خرس کوچولوهای داخل ماشینی که بچه ها داشتندو شکست استفاده کردم .

برای درست کردن کاردستی جدید شهر برفی به مواد زیر نیاز دارید:یک شیشه خالی – شیشه هایی که بیشتر حالت کروی و گرد داشته باشد مناسب تر ند.یک تکه اسباب بازی شکسته یا قدیمی ( از نوعی که خودش و یا رنگامیزی آن، در آب حل نشود)آب مقطر یا آب جوشیدهگلیسیرینچسب قطره ای یا حرارتی یا هر نوع چسب مقاوم در برابر آب
اکلیل یا پوست تخم مرغ ( می توان به جای اکلیل از قطعات ریز شده پوست تخم مرغ استفاده کرد)
البته من اکلیل رو توصیه میکنم،اونم اگه از نوع درشتش باشه
چسب آکواریم ( برای آب بندی ، درصورتیکه آب از بطری چکه کند)چگونه کاردستی آدم برفی را درست کنیم؟ابتدا اگر آب مقطر در دسترس ندارید، مقدار کافی آب را بجوشانید و بگذارید تا سرد شود.بعد تکه اسباب بازی را که برای داخل شهر برفی انتخاب کرده اید، روی درب شیشه خالی قرار داده وشیشه را روی آن بگذارید و چک کنید که اندازه آن مناسب باشد.
مال من چون لبه درب شیشه بلند بود کمی فوم گذاشتم تا عروسکها بالاتر بیان
سپس اسباب بازی را روی درب شیشه با چسب قطره ای یا حرارتی که من استفاده کردم (یا هر نوع چسبی که در اثر خیس بودن باز نشود) بچسبانید و صبر کنید تا کاملا خشک شود.
حال درون شیشه آب بریزید و چند قاشق گلیسیرین به آن اضافه کنید. گلیسیرین باعث می شود سرعت ته نشینی اکلیل ها کم شود و اسباب بازی شهر برفی جذاب تر شود. توجه نمایید که بالای شیشه باید مقداری خالی باشد تا پس از تکان دادن شهر برفی، اکلیل ها به خوبی مخلوط شوند. سپس به مقدار مورد نظر اکلیل اضافه کنید و در شیشه را محکم ببندید و در صورت نیاز ( اگر آب از شهر برفی شما چکه می کند، دورش را چسب آکواریوم بزنید).توضیح: اگراکلیل درون شهر برفی زیاد باشد، به دیواره می چسبد و اگر کم باشد جلوه ندارد. می توانید در چند مرحله اکلیل را به تدریج اضافه نمایید تا به منظره دلخواه برسید.

برای تزئین هم میتوانید هم بالا وهم پایینش را تزئین کنید من بالاش رانکردم تا مشخص بشه اب ولیوانش چطور هست بعدا اونو هم میپوشونم .

امیدوارم درست کنید واز تماشاش لذت ببرید ومامان مریم به یادتون بیاد
decoro-natale-78.gif

آخرین ویرایش:
بالا